Vpáčená bradavka u dítěte

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
23.7.10 07:38

Vpáčená bradavka u dítěte

Dobré ránko,maminky myslíte,že je to normální když má moje 7.letá dcera zničehonic jednu bradavku vtaženou?ptám se raději tady než hned poletím k mudr.,třeba to nic není a je to normální u tak malých dětí,fakt nevím.Tchýně mě hned nervuje co všechno by to mohlo být,tak mám docela strach.co myslíte?mají to i vaše děti?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21502
23.7.10 08:50

já bych vyčkala do pondělka, jak se to vyvine. u takhle malých dětí to podle mě nic moc není…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.7.10 09:22

No,já doufám,že to nic nebude.poslední dobou se nám lepí smůla na paty,tak snad to bude dobré.Nozu,děkuju

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
23.7.10 09:41

Pracuji na onkologii a vpáčená bradavka BOHUŽEL nevěští nic dobrého. Většinou když ženy měly vpáčenou bradavku,tak měly pozitivní nález.Určitě bych návštěvu lékaře NEODKLÁDALA!!!

• Citovat
  • Upravit
NumLock
23.7.10 10:20

Čeho pozitivní nález??

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
23.7.10 10:40

Ježiš,to nemyslíš vážně?to se setkáváte při tomhle s pozitivními výsledky i u dětí?to snad neeee?no to pádíme k mudr.,já že to nemůže nic být.

• Citovat
  • Upravit
21895
23.7.10 12:14

Jezis co ji tady strasis??Myslim,ze u ditete se nejedna absolutne o nic vaznyho pro boha :cert:

Vpacena bradavka sice u zeny neni nic dobryho,ale je taky spousta zenskejch,co to ma cely zivot a krome blbyho kojeni to je uplne v poradku!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.7.10 12:17

Nechci nikoho strašit, jen konstatuju své zkušenosti. Děti u nás neléčíme, tak jsem se s nimi u nás na ambulanci nesetkala :nevim: . Já bych asi neváhala s návštěvou lékaře. Měl by to vidět :nevim: .
Asi jsem neměla reagovat, ale profesní destrukce zdrav. sestry :roll: . Omlouvám se.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
23.7.10 12:18

Vždy, když žena přišla s takovým nálezem a udělala se biopsie, tak se diagnóza ve většině případů potvrdila :nevim: .

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
23.7.10 12:19

Vpáčená bradavka je sice v pořádku, ale není v pořádku že se to stane znenadání ze dne na den :roll: :cert: .
Já sama mám taky vpáčené bradavky a mám je celý život.

• Citovat
  • Upravit
21895
23.7.10 12:31

No zkusenosti s detmi nemas,jak pises..A jiste to slo napsat tak,aby zakladatelka nebyla vydesena k smrti :roll:

A nechapu,proc ten anonym.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.7.10 14:44

Eemii,díky moc za zastání,opravdu jsem se hodně vyděsila.Ale každopádně děkuji i anonymní,určitě mě nechtěla takhle moc vylekat úmyslně a myslela to v dobrém.určitě půjdeme k mudr.a budu vědět víc.já si jen říkala,že třeba někdo má stejnou zkušenost a není to nic neobvyklého,tak jsem nechtěla hned plašit.Holky,držte mi v pondělí palečky ať je to všechno v pořádku

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
23.7.10 15:13

Opravdu jsem tě nechtěla tak vystrašit,jště jednou se omlouvám :wink: . Hlavně ať vám to dobře dopadne a pak napiš co dr.
A proč anonymně? Právě kvůli takovým reakcím jako tu byly. Psala jsem k dotazu, nebyla jsem vulgární, ale byla jsem tu osočena jako ten největší … tak přesně kvůli tomu je možná lepší psát anonymně.

• Citovat
  • Upravit
21895
23.7.10 22:24

Jiste,presto jsem presvedcena,ze stejnou radu slo napsat mnohem citliveji a treba by to pak slo bez anonymu :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jaja1111
2.3.13 19:00

vpacene bradavky u 8.rocnej dcerky

Ako to dopadlo s tymi vpacenymi bradavkami v diskusii hore? Dnes som si totiz vsimla, ze moja 8r. dcera ma vpacenu 1 bradavku. Doteraz ju nemala a zrazu ma. Vlastne, mala ju vpacenu hned po porode, ale postupne sa to same upravilo a teraz sa jej znova vpacila. Ist k doktorke, ci este pockat, ako sa to vyvinie?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí

GS Mamavit Prefolin + DHA