Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
já bych vyčkala do pondělka, jak se to vyvine. u takhle malých dětí to podle mě nic moc není…
No,já doufám,že to nic nebude.poslední dobou se nám lepí smůla na paty,tak snad to bude dobré.Nozu,děkuju
Pracuji na onkologii a vpáčená bradavka BOHUŽEL nevěští nic dobrého. Většinou když ženy měly vpáčenou bradavku,tak měly pozitivní nález.Určitě bych návštěvu lékaře NEODKLÁDALA!!!
Ježiš,to nemyslíš vážně?to se setkáváte při tomhle s pozitivními výsledky i u dětí?to snad neeee?no to pádíme k mudr.,já že to nemůže nic být.
Jezis co ji tady strasis??Myslim,ze u ditete se nejedna absolutne o nic vaznyho pro boha ![]()
Vpacena bradavka sice u zeny neni nic dobryho,ale je taky spousta zenskejch,co to ma cely zivot a krome blbyho kojeni to je uplne v poradku!
Nechci nikoho strašit, jen konstatuju své zkušenosti. Děti u nás neléčíme, tak jsem se s nimi u nás na ambulanci nesetkala
. Já bych asi neváhala s návštěvou lékaře. Měl by to vidět
.
Asi jsem neměla reagovat, ale profesní destrukce zdrav. sestry
. Omlouvám se.
Vždy, když žena přišla s takovým nálezem a udělala se biopsie, tak se diagnóza ve většině případů potvrdila
.
Vpáčená bradavka je sice v pořádku, ale není v pořádku že se to stane znenadání ze dne na den
.
Já sama mám taky vpáčené bradavky a mám je celý život.
No zkusenosti s detmi nemas,jak pises..A jiste to slo napsat tak,aby zakladatelka nebyla vydesena k smrti ![]()
A nechapu,proc ten anonym.
Eemii,díky moc za zastání,opravdu jsem se hodně vyděsila.Ale každopádně děkuji i anonymní,určitě mě nechtěla takhle moc vylekat úmyslně a myslela to v dobrém.určitě půjdeme k mudr.a budu vědět víc.já si jen říkala,že třeba někdo má stejnou zkušenost a není to nic neobvyklého,tak jsem nechtěla hned plašit.Holky,držte mi v pondělí palečky ať je to všechno v pořádku
Opravdu jsem tě nechtěla tak vystrašit,jště jednou se omlouvám
. Hlavně ať vám to dobře dopadne a pak napiš co dr.
A proč anonymně? Právě kvůli takovým reakcím jako tu byly. Psala jsem k dotazu, nebyla jsem vulgární, ale byla jsem tu osočena jako ten největší … tak přesně kvůli tomu je možná lepší psát anonymně.
Jiste,presto jsem presvedcena,ze stejnou radu slo napsat mnohem citliveji a treba by to pak slo bez anonymu ![]()
Ako to dopadlo s tymi vpacenymi bradavkami v diskusii hore? Dnes som si totiz vsimla, ze moja 8r. dcera ma vpacenu 1 bradavku. Doteraz ju nemala a zrazu ma. Vlastne, mala ju vpacenu hned po porode, ale postupne sa to same upravilo a teraz sa jej znova vpacila. Ist k doktorke, ci este pockat, ako sa to vyvinie?
Dobré ránko,maminky myslíte,že je to normální když má moje 7.letá dcera zničehonic jednu bradavku vtaženou?ptám se raději tady než hned poletím k mudr.,třeba to nic není a je to normální u tak malých dětí,fakt nevím.Tchýně mě hned nervuje co všechno by to mohlo být,tak mám docela strach.co myslíte?mají to i vaše děti?