Vrácení sedačky

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
22.1.24 21:10

Vrácení sedačky

Ahoj. Ví někdo jak funguje tohle? Koupila jsem sedačku, mojí blbostí mi nevyhovuje (blbě zvolena barva), lze se nějak domluvit s obchody kde se zboží koupilo? Že bych jim to vrátila za nějakou finanční kompenzaci? Nebo je to obchod od obchodu? Už to někdo z vás dělal? Nemám zkušenosti :roll: :roll: :roll: díky za odpovědi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21474
22.1.24 21:39

Pokud byla věc koupená on-line a nebyla dělaná na zakázku, tak máš možnost vrácení do 14 dnů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37117
22.1.24 21:43

Mas 14 dni na vracení zboží bez udání důvodu. Jestli si to teda už nějak neznicila, nebo to nebylo dělaný tobě na míru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
22.1.24 21:44

Zakoupená přes internet do 14 dnů, pokud na prodejně, tak jedině po dohodě.

• Citovat
  • Upravit
74219
22.1.24 21:49

Pokud byla koupená na netu. Tak máš lhůtu 14 dní. Ale náklady na odeslání jdou za tebou. Ty nebudou úplně malé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.1.24 22:42

Byla to sedačka koupená v kamenném obchodě ale látku jsem vybírala sama ze vzorníku takže ji pro mě vyrobili takže právě nevím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21188
22.1.24 22:47

@Mandarinka Citronová moc nadeji bych tomu nedavala, ale zkusit to muzes. Ze zakona povinnost nemaji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
22.1.24 22:47
@Mandarinka Citronová píše:
Byla to sedačka koupená v kamenném obchodě ale látku jsem vybírala sama ze vzorníku takže ji pro mě vyrobili takže právě nevím

Kdybys nakupovala online, tak i když si vybereš látku ze vzorníku, mohla bys ji vrátit. V kamenném obchodě ne, tam ti zákon žádné právo na vrácení nezaručuje. Zkus se tam domluvit, ale naděje si nedělej. Nejspíš ale půjde objednat potah sólo, který by sis doplatila.

• Citovat
  • Upravit
20825
23.1.24 04:28
@Mandarinka Citronová píše:
Byla to sedačka koupená v kamenném obchodě ale látku jsem vybírala sama ze vzorníku takže ji pro mě vyrobili takže právě nevím

Tak to nemáš vůbec nárok na nic. Ale zeptat se můžeš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24547
23.1.24 20:16

Si na to kup takové ty elastické natahovací potahy v barvě, která ti vyhovuje víc. Nebo by se to možná dalo přečalounit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74219
23.1.24 20:36
@lucad77 píše:
Si na to kup takové ty elastické natahovací potahy v barvě, která ti vyhovuje víc. Nebo by se to možná dalo přečalounit.

Přečalounění stojí, jak nová obyčejná sedačka. Pod 15 tisíc se nevleze. To už je lepší ji prodat někomu a nechat si vyrobit novou na přání. Než novou čalounit na novější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.1.24 21:21

Díky všem za odpovědi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat