Vrásky na čele, co pomáhá?

10
30.4.25 06:32

Vrásky na čele..

Zdravím, potřebovala bych trochu pomoc.. poslední rok mám šíleně vrásky na čele a vypadá to opravdu šíleně i bez make-upu a už si s tím nevím rady, tak pokud by někdo měl zkušenosti s nějakým krémem nebo čímkoliv co by pomohlo budu vděčná. A ještě na horní víčka nějaký krém který by pomohl na,,zvednutí,. Předem moc děkuji ps je mi 28 let

Příspěvek upraven 30.04.25 v 08:23

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
22903
30.4.25 06:35

@Estyska taky mám čelo jak stahovací roletu :roll: zkoušela jsem kde co, pak jedině botox, ale do toho se mi nechce..tak se pripichnu, kdo co poradi za zázrak :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1972
30.4.25 07:21

A nemůže to být věkem? S tím pak se asi moc dělat nedá… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1740
30.4.25 07:28

Botox 💁‍♀️
Delší cesta je obličejová jóga☺️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
30.4.25 07:31

Žádný krém ti nepomůže. Zkus face jogu, masáže, tejpy, jinak jedině botox nebo plastika. Ale pozor, po botoxu do čela ti ty víčka můžou padnout ještě víc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1786
30.4.25 08:12

Tak nepíšeš kolik ti je, stárnutí no… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6870
30.4.25 14:14

Trošku tejpovací mřížka, já už jedu botox.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17952
30.4.25 14:18

Zadny krem ti nepomuze, krem je placebo, krem je vazelina s trochou vitaminu, parfemu a dalsich „zazracnch“ ingredienci, je to jen odrb, ktery vydelava, protoze generace zen veri reklamam.
Pomuze ti botox, chodim jednou za rok na botox. Potrebujes dobreho, overeneho kozmetickeho dermatologa, ktery vi, co dela, neprezene to, radeji mene jak vic a umi to aplikovat tak, aby ti nepadlo oboci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1099
30.4.25 14:34

Opunciový olej, okurková maska (myslím tím opravdové okurky), dostatečně pít. Ale zázrak bych od toho nečekala, vyžehlené to bez plastiky už nebude nikdy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
30.4.25 15:42

Mně dost pomohla ofina :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1784
1.5.25 17:03

V 28 letech mít výrazné vrásky, to je buď nedobrým životním stylem (kouření, nadměrné popíjení, mizerná životospráva nebo nedostatek spánku), anebo genetikou. Třeba moje babička z tátovy strany vypadala od svých dvaceti do pětačtyřiceti pořád stejně. Tedy pořád na čtyřicet. Dokonce mám v okolí osmnáctiletou slečnu, která vypadá na čtyřicet. Mají to tak v rodině. Takže jestli máte v rodině sklon k brzkým vráskám, tak tomu asi pomůže jen ten botox. Ale začít takhle brzy… to budete ve čtyřiceti vypadat jako zachovalá šedesátka. To bych se s timi vráskami asi raději smířila. Aspoň by to vypadalo přirozeně… Ale pokud je to životním stylem, tak předně to chce zlepšit ten. A k tomu bych zkusila plazmaterapii. Ta kůže se dá nějak dohromady a kromě prvního roku pak stačí chodit jednou do roka. Já jsem ji podstoupila cca před rokem kvůli zahojení jizev (na to pomohla skvěle). Co se týče omlazení a vrásek, tak na to má být také super, ale mě se vrásky zatím ještě nedělají, takže to posoudím až za pár let, jestli mi to na to bude fungovat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
5.7.25 21:27

Těch anti-age látek je už dneska zjištěných hodně, za mě je lepší mít tu péči různorodou a přípravky nějak rovnoměrně střídat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.7.25 22:54

Botox. Ideální čas začít, pokud je máš hodně výrazné. Krémy ti fakt nepomůžou. Hodně lidí si myslí, že je blbost chodit takhle brzo, ale botox není lékem na vrásky, naopak funguje spíš jako prevence. Když člověk přijde s hlubokými vraskami v 50, tak už ho ten botox fakt nespasí. Navíc už se pak musí kompinovat i s vyplněmi.

• Citovat
  • Upravit
46
6.7.25 23:48

Sérum Crosslinked Iuvenio, nanáším ze středu čela směrem k vnější straně lebky, pak dolů kolem očí, nosu a zpět ke středu čela. To by mělo být správné nanášení proti vráskám na čele a u očí. Na čelo dávám krému vždy trochu víc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
170
21.7.25 12:57

Arganový olej je fajn, ty vrásky zjemní. Masíruji každý večeř pod oči před spaním.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pro řešení zdravotních obtíží přírodní cestou

Ikona - Pavla Hájková

Mgr. Pavla Hájková