Vrátí se ke mě ex?

1.6.25 11:57

Vrátí se ke mě ex?

Ahooj, chtěla bych znát váš názor prosím a asi se i trochu vypovídat. S přítelem jsme byli spolu 6 let, vše bylo skvělé. Minulý týden jsem zjistila že si píše s kolegyní z práce, znám jí také. (Zjistila jsem to tak že jsem šla na počítač a on si nechával přihlášený facebook. Zrovna mu tam dorazila zpráva od ní. Bylo tam jen „dobře se mi s tebou píše 🤗“ jen upozorňuji že kolegyně je zasnoubená a snaží se o miminko její snoubenec o všem ví. Když jsem o tom s přítelem mluvila řekl mi že mu lezu na Facebook a že už nemůže že bude lepší když to ukončíme. Ptala jsem se ho zda je v tom ona a přísahala mi že ne. Píší si do teď ale prý jen prohodí pár vět a konec (řekli mi to oba). Přítel teď chce být prostě sám, říkal že mě má rád a když jsme spolu třeba v práci nebo tak tak se chová ke mě furt stejně hezky🥹 ale odstěhovala jsem se od něj.. řekl mi že je možné že se k sobě vrátíme ale teď prostě ne, nechce žádný vztah. Myslíte že je možnost že se ke mě opravdu vrátí? Někdy časem?

Anketa

Hlasovalo:

Loreipsum doloret

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
36186
1.6.25 12:00

Asi to zas tak skvělé nebylo, kolik vám je? 6 let je dost dlouho, aby ten vztah někam pokročil, nebo začal nudit a hledá jinde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9311
1.6.25 12:05

Byli jste spolu 6 let a stačilo jedno dopisování s kolegyni o kterém ses dozvěděla minuly tyden a hned přišel rozchod? Tak v tom vztahu musely být už předtím problémy že zareagoval až tak rychle ne? Samozřejmě, lézt na Facebook jsi mu neměla, to chápu, že se naštval ale ta rychlost v rozhodnuti mě překvapila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.6.25 12:06

@pikola mě je 28 jemu 40 je to docela velký věkový rozdíl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.6.25 12:09

@izabe ano, to jsem nezmínila, poté mi řekl že už měsíc ke mě nic necítil, měl me rád ale že ta láska tam nebyla. A prý čekal že se láska zase obnoví. Je tedy pravda že když měl vztahy před tím tak také byl sám delší dobu. Prý by nikdy nešel ze vztahu do vztahu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12876
1.6.25 12:20
@Kristýna031 píše: Více

Nevrati, nebyla jsi jeho fatal women..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40780
1.6.25 12:26

Myslím, že se nevrátí.

Nejspíš přechozený vztah, přestalo ho to bavit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.6.25 12:33

K tomu si vem ten věkový rozdíl… i tobě bude líp s někým, kdo ti nenadává za to, že máš starost o vztah?

• Citovat
  • Upravit
21935
1.6.25 12:35

Takeši myslím, že se nevrátí. Už to v něm zrálo delší dobu a toto byla jen záminka k realizaci. Odpoutej se od něj a jdi dál. Blbé je, že se pořád potkáváte v práci…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21935
1.6.25 12:37
@Anonymní píše: Více

Jaký věkový rozdíl? 8o vždyť tam o věku nic nepíše

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40780
1.6.25 12:38
@nozu píše: Více

Zakl. je 28 a jemu 40

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1176

To vypadá, že to snad nechal otevřený schválně, aby měl záminku se tě zbavit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní

Nozu tady

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
1.6.25 12:40

@deniiina buď to anebo to prostě už neřešil jako nic ve vztahu.. je to smutné, ale zakladatelka s tím stejně nic neudělá.. buď se vrátí nebo ne, ale netrápila bych se někým takovým

• Citovat
  • Upravit
21935
1.6.25 12:50

@free333 aha, pardon. Já jsem tuto zprávu přehlédla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí