Vrátit se do práce?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2468
5.6.14 15:14

vrátit se do práce?

Ahoj, symovi budou začátkem prázdnin 3 roky, RD jsem si zvolila čtyřletou variantu. Zaměstnavatel mi bude držet místo jen do synových tří let. Dozvěděla jsem se ale, že od září bude potřebovat někoho přijmout. Pokud se stane zázrak a já bych mohla nastoupit, musela bych dojíždět autem. Dělá se od 6.30 do 18.30 krátký, dlouhý týden, to za cca 9000 čistého. Projela bych asi 1800. Má to smysl? Mám také strach, že jinou práci neseženu, Nevím, jestli by o mě stáli třeba v obchodě, co jsem ale zjišťovala, nabírali brigádníky. Z toho mám taky strach. Že mě pak kopnou do zádele. Děti musím do školky vodit já, vyzvedávat je bude manžel. Mám z toho všeho strach. Navíc mě trápí ekzém, teď je relativně v klidu, ale v mé původní práci jsem nosila skoro celou prac. dobu rukavice. Fakt jsem z toho dost nešťastná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9090
5.6.14 15:20

@ostlužina no tak pokud budou děti ve školce a manžel je bude moci vyzvedávat, tak bych do práce šla. V dnešní době je lepší neváhat a radši to vzít, kdybys měla úplně malé miminko, tak bych taky váhala ale tohle je jiné. A jestli to má smysl? I když projedeš to co projedeš, pořád budeš mít 7000, což je určitě víc než máš na rodičáku ne? A mám dojem, že RP můžeš pobírat i když budeš v práci, což je další plus.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2468
5.6.14 15:27

@Verca1989 to je pravda. Nevím, jak to bude zvládat můj ekzém. Na druhou stranu by to byla jistota. Ještě jsem tam nevolala, tak možná straším předčasně. Fakt je, že o prázdninách nemám hlídání, tak bych tu práci stejně musela pustit. A kdyby to skrz ten ekzém nešlo, tak skončit můžu vždycky, že. Znám lidi, co by za ty prachy nedělali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9090
5.6.14 15:35

@ostlužina no tak takové lidi znám taky ale ono záleží na tom, jaké má člověk vzdělání, praxi…já měla průměrně vždy max 10 tisíc čistého a vím sama moc dobře, že na víc si vyskakovat nemůžu. Každopádně pokud to nezkusíš, bude to v tobě furt hlodat. A při práci se taky dá hledat místo i jinde, které by třeba vyhovovalo lépe ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
5.6.14 15:40

@ostlužina vrátila bych se tam. Už jen proto, že najít dneska práci je těžké. Ono i tak těch pár tisíc na stromě nenajdeš.. a ukončit to můžeš vždycky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2468
5.6.14 15:43

@Verca1989 Vidím to stejně, co by chtěla vyučená prodavačka se sanitářským kurzem. Ale jestli to vyjde, bude to nářez.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2468
5.6.14 15:44

Holky, díky, zítra tam zavolám, snad to vyjde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1393
5.6.14 16:40

Taky bych šla. Lépe špatně placená, než žadná. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie