Není to zase jen podraz?

356
3.6.14 19:05

Není to zase jen podraz?

CO SI O TOM MYSLÍTE?

Zdravím vás pozice jsou ještě volné jedná se o jednoduchou domácí práci kompletace bižuterie navlíkaní korálku na pametovy drát pouzivaji se ketlovací klešte na očka takzvané ketlování
materiál si vyzvedáváte
osobně v Pardubicích nebo v Hradci Králové tam vám vše vysvětlíme ukážeme a zaškolíme když se vám práce bude líbit tak spolu sepíšeme dohodu o provedeni práce získáte své pracovní číslo a materiál
při podpisu smlouvy se platí kauce za administrativu a dopravu brigada je nasmlouvana do 9.3.2015 a na to cele obdobi se plati jednorazova castka 2200kc na peníze od nás obdržíte doklad. (peníze se platí pouze jednou kauce)
Výdělky jsou okolo 5000 záleží jak se tomu budete věnovat když mate práci hotovou tak se zahlásíte vašim pracovním číslem na výměnu odebereme od vás hotový výrobky skontrolujeme, spocitame a
vyplatíme vás na ruku za odvedenou
práci platíme 3koruny za kus pak dostavíte novy materiál na spracovani na další týden pokud nestihnete materiál zpracovat za týden nic se neděje přijdete na další výměnu, která je zpravidla
další týden pak zaleží jak se tomu budete věnovat a kolik zvládnete zpracovat materiálu za týden a takhle stale dokola práci máme nasmlouvanou do 9.3.2015 Výměny jsou Kazdy týden jednou
nebo dvakrát zaleží na tom jak to stíháme. Pokud máte další otázky tak prosím vás kontaktujte mě na telefon…

Nasla sem na netu inzeratek a obratem me prisla tato odpoved… Sli byste do toho?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3380
3.6.14 19:09

Nešla bych do toho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1490
3.6.14 19:11

Tak zkušenost nemám, ale slyšela jsem, že u manuálních prací se musíš sakra ohánět, aby sis slibované peníze vydělala… :nevim:
Zásadně bych žádné peníze neplatila, ani pokud bych dostala na ně doklad, takže já bych do toho nešla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13755
3.6.14 19:11

Jakmile máš platit něco předem, je to VŽDY podvod, to si zapamatuj…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27263
3.6.14 19:12

@tlucis nic, kde bych musela předem skládat peníze pro mě není důvěryhodné. Maximálně tak nějaký avon, u kterýho si logicky koupíš nějaký vzorečky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7932
3.6.14 19:13

@tlucis já bych asi měla problém už s tím, že v odpovědi jsou takové hrubky :think: :jazyk: Jinak když si to spočítáš, tak na výdělek 5000 měsíčně bys musela udělat skoro 1700 kusů za měsíc, průměrně asi 55 ks za den - což není málo :nevim: navlékání na paměťový drát není nijak náročné, na jednom konci uděláš očko, navlékneš potřebný počet korálků, uštípneš a uděláš očko (samozřejmě záleží na konkrétním „modelu“), ale strávila bys tím denně asi dost času na to, aby sis vydělala těch 5000 :nevim:
a ta kauce se mi teda moc nezdá :jazyk:

kdyby sis sama nakoupila materiál a takové náramky dělala „na sebe“, tak za ně dostaneš určitě víc než 3 Kč - stačí mrknout na fler :think: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1101
3.6.14 19:14

Nesla je to podle me podvod

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
3.6.14 19:22

@tlucis to bude určitě podvod… a navíc za tři kačky za náramek bych se na to zvysoka vykašlala… to si kup drát, korálky a kleště a navlíkej si je pro sebe a prodávej třeba na Fleru…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66815
3.6.14 19:23

Je to podvod. Ještě nikdy jsem v práci neplatila svému zaměstnavateli, vždy to bylo naopak. Je to stejné jako slibované půjčky za platbu předem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66815
3.6.14 19:24
@Regina Hero píše:
@tlucis to bude určitě podvod… a navíc za tři kačky za náramek bych se na to zvysoka vykašlala… to si kup drát, korálky a kleště a navlíkej si je pro sebe a prodávej třeba na Fleru…

JJ, nahlédla jsem. Moc hezké.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1947
3.6.14 19:28

Dcera mamčiny spolupracovnice tuto brigádu právě vzala, ale nevím, jak to dopadlo, bylo to někdy minulý týden (právě v HK) - takže podle toho co píšeš je to to samé - zkusím se zeptat, jak to dopadlo, jestli už něco vydělala :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1598
3.6.14 19:28

8o to je podvod jak vyšitej, ne nešla bych do toho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7204
3.6.14 19:29

Nikdy, nikdy, nikdy, nic neplatit. VŽDY JE TO PODVOD. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47759
3.6.14 19:30

Nevím zda je to podvod, ale víš co je to vůbec za práci? Pracovat s ketlovacimi klestemi není žádná sranda, jsem velice zdatna v manuální práci, ale s tímhle jsem měla co dělat, abych háčky zahnula tak, jak mají být ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2841
3.6.14 19:31

Podvod, u jakékoliv platby za brigádu předem je podvod. :pankac: nebrat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie