Vrátit se z lásky?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
24.6.18 16:01

vrátit se z lásky ?

Ahoj,
vrátili byste se k někomu, koho sice milujete, ( ani nevíte proč )
ale s kým se nedá o ničem mluvit, pro všechno se uráží, pokud se urazí, tak i na několik dnů, nekomunikuje, mlčí.
Ozve se kdy chce a to tvrdí, kolik pro něj znamenáte a tak dokola…
Vrátili byste se čistě jen z lásky, aniž by vám partner vyhovoval?
Vím, že vám budu připadat jako blázen, ale snažím se najít na tom aspoň něco dobrého - tu lásku.
Každý přece miluje jinak, třeba jsem jen moc náročná???

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
33360
24.6.18 16:10

Ne, nevracela bych se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3115
24.6.18 16:10

Ne. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
303
24.6.18 16:12

Ne, protože láska k životu nestačí.
Posílám definici :Partnerství , jak z definice vyplývá, je vztah mezi dvěma lidmi, na kterém se obě strany podílí. Zdravé partnerství se vyznačuje vzájemnou důvěrou, podporou a respektem, komunikací obou partnerů ve vztahu a společně tráveným časem a prožitky. No, tak posuď sama. Zrovna včera jsem četla na netu Psychologie. cz, že by se lidé měli brát, nebo spolu žít až po nějaké době vztahu, kdy opadne zamilovanost a začínají se prověřovat další hodnoty.. tak co ty na to?,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
24.6.18 16:14

Čistě z lásky sama k sobě ani omylem. Sama jsem kdysi odešla od chlapa, kterýho jsem sice milovala, ale žít se s ním nedalo. Do dneška to považuju za nejlepší rozhodnutí ve svém životě.

• Citovat
  • Upravit
312
24.6.18 16:15

Koukni po nejakem jinem kousku. Toto opravdu nebude fungovat. Zamilovanost brzy vyprcha, a pak se budes tlouct do hlavy za to, ze jsi ztracela cas s takovym emocionalnim upirem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
537
24.6.18 16:31

Ne, jen láska nestačí. Časem i ta láska vyprchá a pak je důležité, jak spolu vycházíte, máte o čem mluvit, prostě být „nejlepší“ kamarádi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3166
24.6.18 16:32

Ne :zed: :cert: 9

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1049
24.6.18 16:46

Klidne se vrat obo tohle vetsinou stejne konci rozchodem… uz mk neni 20 abych ztracela cas, takze ja osobne ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5866
24.6.18 16:57

Ne, jaké má kladné vlastnosti vůbec?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26574
24.6.18 17:02

Ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32079
24.6.18 17:08

Jak z lásky? Někoho takového přece nemůžu milovat :think: Tohle přece není láska. A z jeho strany už vůbec ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14642
24.6.18 17:15
@Anonymní píše:
Ahoj,
vrátili byste se k někomu, koho sice milujete, ( ani nevíte proč )
ale s kým se nedá o ničem mluvit, pro všechno se uráží, pokud se urazí, tak i na několik dnů, nekomunikuje, mlčí.
Ozve se kdy chce a to tvrdí, kolik pro něj znamenáte a tak dokola…
Vrátili byste se čistě jen z lásky, aniž by vám partner vyhovoval?
Vím, že vám budu připadat jako blázen, ale snažím se najít na tom aspoň něco dobrého - tu lásku.
Každý přece miluje jinak, třeba jsem jen moc náročná???

To, co popisuješ, není rozhodně „čistá láska“. Může to být závislost na partnerovi, ale láska vypadá rozhodně jinak, a pokud je vztah kvalitní, tak je mezi partnery vzájemná úcta, respekt, a empatie.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.6.18 17:20

Už jsem si ho vymazala i z facebooku.Psal mi, že žárlí na ostatní, že semnou můžou být - kamarádi, kamarádky.
Tak jsem ho odstranila, když má takovou újmu …
Budu mít narozeniny, pozvala jsem kamarádky a on " mě nepozveš "
Napsala jsem mu, že si představuji vztah naprosto jinak a opět se zřejmě urazil a nenapsal.
Určitě mi pošle sms k narozeninám a vůbec nevím, jestli jen poděkovat, protože opět spadneme do nesmyslných diskuzí..
Cokoliv co napíšu, co mi vadí, reaguje " ale vždyt já tě má rád ", nebo vůbec … :-(

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
24.6.18 17:24
@nostress píše:
To, co popisuješ, není rozhodně „čistá láska“. Může to být závislost na partnerovi, ale láska vypadá rozhodně jinak, a pokud je vztah kvalitní, tak je mezi partnery vzájemná úcta, respekt, a empatie.

Ano, já toto vše chápu a to jsem mu také líčila, ale jen se urazí ( asi že není dost dobrý )

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky