Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ne, protože láska k životu nestačí.
Posílám definici
artnerství , jak z definice vyplývá, je vztah mezi dvěma lidmi, na kterém se obě strany podílí. Zdravé partnerství se vyznačuje vzájemnou důvěrou, podporou a respektem, komunikací obou partnerů ve vztahu a společně tráveným časem a prožitky. No, tak posuď sama. Zrovna včera jsem četla na netu Psychologie. cz, že by se lidé měli brát, nebo spolu žít až po nějaké době vztahu, kdy opadne zamilovanost a začínají se prověřovat další hodnoty.. tak co ty na to?,
Čistě z lásky sama k sobě ani omylem. Sama jsem kdysi odešla od chlapa, kterýho jsem sice milovala, ale žít se s ním nedalo. Do dneška to považuju za nejlepší rozhodnutí ve svém životě.
Koukni po nejakem jinem kousku. Toto opravdu nebude fungovat. Zamilovanost brzy vyprcha, a pak se budes tlouct do hlavy za to, ze jsi ztracela cas s takovym emocionalnim upirem…
Ne, jen láska nestačí. Časem i ta láska vyprchá a pak je důležité, jak spolu vycházíte, máte o čem mluvit, prostě být „nejlepší“ kamarádi.
Klidne se vrat obo tohle vetsinou stejne konci rozchodem… uz mk neni 20 abych ztracela cas, takze ja osobne ne
Jak z lásky? Někoho takového přece nemůžu milovat
Tohle přece není láska. A z jeho strany už vůbec ne.
@Anonymní píše:
Ahoj,
vrátili byste se k někomu, koho sice milujete, ( ani nevíte proč )
ale s kým se nedá o ničem mluvit, pro všechno se uráží, pokud se urazí, tak i na několik dnů, nekomunikuje, mlčí.
Ozve se kdy chce a to tvrdí, kolik pro něj znamenáte a tak dokola…
Vrátili byste se čistě jen z lásky, aniž by vám partner vyhovoval?
Vím, že vám budu připadat jako blázen, ale snažím se najít na tom aspoň něco dobrého - tu lásku.
Každý přece miluje jinak, třeba jsem jen moc náročná???
To, co popisuješ, není rozhodně „čistá láska“. Může to být závislost na partnerovi, ale láska vypadá rozhodně jinak, a pokud je vztah kvalitní, tak je mezi partnery vzájemná úcta, respekt, a empatie.
Už jsem si ho vymazala i z facebooku.Psal mi, že žárlí na ostatní, že semnou můžou být - kamarádi, kamarádky.
Tak jsem ho odstranila, když má takovou újmu …
Budu mít narozeniny, pozvala jsem kamarádky a on " mě nepozveš "
Napsala jsem mu, že si představuji vztah naprosto jinak a opět se zřejmě urazil a nenapsal.
Určitě mi pošle sms k narozeninám a vůbec nevím, jestli jen poděkovat, protože opět spadneme do nesmyslných diskuzí..
Cokoliv co napíšu, co mi vadí, reaguje " ale vždyt já tě má rád ", nebo vůbec … ![]()
@nostress píše:
To, co popisuješ, není rozhodně „čistá láska“. Může to být závislost na partnerovi, ale láska vypadá rozhodně jinak, a pokud je vztah kvalitní, tak je mezi partnery vzájemná úcta, respekt, a empatie.
Ano, já toto vše chápu a to jsem mu také líčila, ale jen se urazí ( asi že není dost dobrý )
Ahoj,
vrátili byste se k někomu, koho sice milujete, ( ani nevíte proč )
ale s kým se nedá o ničem mluvit, pro všechno se uráží, pokud se urazí, tak i na několik dnů, nekomunikuje, mlčí.
Ozve se kdy chce a to tvrdí, kolik pro něj znamenáte a tak dokola…
Vrátili byste se čistě jen z lásky, aniž by vám partner vyhovoval?
Vím, že vám budu připadat jako blázen, ale snažím se najít na tom aspoň něco dobrého - tu lásku.
Každý přece miluje jinak, třeba jsem jen moc náročná???