Vřed na prsu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17019
8.2.12 06:34
Simi 7751 píše:
k doktorovi se mi nechce a vredy se mi z vnitrni strany stehna udelaj pokazdy kdyz to mam dostat!uz jsem z toho uplne hotova a ted se mi udelal tak 3cm ctverecny!desne to boli.vcera jsem si na to dala obklad ze zeleneho caje prikrila igelitem a obvazala a vubec to nepomohlo :? nechci s tim chodit k doktorum mam to kazdej mesic a stejne by me furt rezali:( vzdy to vydrzim a trpim pak to vymacknu ale tenhle je fakt gigantickej :( uz jsem vazne z toho hotova!prvni se mi udelal na zadku pred 14ti lety hned po porodu a ted na to trpim jak pes :?

Kup si ten septonex mast a zalep to. jinak mě se osvědčilo těhotenství a porod, mám teď už rok klídek :mrgreen: A igelit na to v žádném případě, proč to zapařovat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.2.12 12:46

Jako děcka jsem to měli skoro pořád,všechny 3 sestry a máma to chytla snad 2×. Je to infekční a v krvi,takže se to většinou opakuje. Naštěstí to dětstvím skončilo. No ale už bych to nechtěla ani vidět,těch jizviček co mám po těle.
Chytli jsem to od příbuzných,kteří bydlí na venkově a čistota jim opravdu nic neříká,chytli jsem od nich i svraba,ale to je jiná kapitola :poblion: .
Bolelo to jako čert,nikdy jsme s tím u dr.nebyli,protože sestřence to řezali zaživa a pak měla díru jak do vrat. Pěkně jsme to nechali uzrát a pak mačkali a přikládali černou mast. Její vůni poznám i po slepu. Hodně jsem to měla na zadku a můj první byl přímo na krku jak stožár a já si na něj nenechala sáhnout-jsem bolestínek. Na ruce u se máma tak naštvala,když jsem to měla jak maják,že mi ji chytla a hnis stříkal skoro půl metru. Jo a na zadku u přední části jsem si tam strčila skoro celé párátko,bylo to tak zahnisaný,že se tomu ani nechtělo ven a to jsem koukala jak je to hluboký 8o
Asi bych zkusila tu mast,teda pokud není špatná v kombinaci s kojením a prso jen odstříkávat a mimi nepřikládat dokud se nezahojí,cca 10 -14 dní.
Jinak se omlouvám za anonym,ale tohle opravdu není něco čím bych se chtěla chlubit :lol:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
8.2.12 12:48
monika32 píše:
Simi 7751 píše:
k doktorovi se mi nechce a vredy se mi z vnitrni strany stehna udelaj pokazdy kdyz to mam dostat!uz jsem z toho uplne hotova a ted se mi udelal tak 3cm ctverecny!desne to boli.vcera jsem si na to dala obklad ze zeleneho caje prikrila igelitem a obvazala a vubec to nepomohlo :? nechci s tim chodit k doktorum mam to kazdej mesic a stejne by me furt rezali:( vzdy to vydrzim a trpim pak to vymacknu ale tenhle je fakt gigantickej :( uz jsem vazne z toho hotova!prvni se mi udelal na zadku pred 14ti lety hned po porodu a ted na to trpim jak pes :?
Kup si ten septonex mast a zalep to. jinak mě se osvědčilo těhotenství a porod, mám teď už rok klídek :mrgreen: A igelit na to v žádném případě, proč to zapařovat?

Přesně tak,hlavně nezapařovat. My stříhali gázu,nat o dali mast a připlácli na bebínko a zalepili náplastí. Ať to dýchá a hlavně nemačkat k sobě,ale od sebe. To míň bolí :palec:

• Citovat
  • Upravit
Simi 7751
8.2.12 20:15

ahoj mela jsem to zapareny celou noc,davala jsem na to horke obklady a rano to bylo mensi a taky bolest trochu ustoupila,dnes jsem to mela celej den zabaleny v mesickove masti a ted uz muzu sedet a chodit,asi to vypada ,ze to zaleze:)je mi to jedno stejn e se to objevuje kazdej mesic,takze priste vyleze tak jako tak :)hlavne ze uz to tolik neboli :)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
9.2.12 07:49
Simi 7751 píše:
ahoj mela jsem to zapareny celou noc,davala jsem na to horke obklady a rano to bylo mensi a taky bolest trochu ustoupila,dnes jsem to mela celej den zabaleny v mesickove masti a ted uz muzu sedet a chodit,asi to vypada ,ze to zaleze:)je mi to jedno stejn e se to objevuje kazdej mesic,takze priste vyleze tak jako tak :)hlavne ze uz to tolik neboli :)

Zkus si nechat udělat testy na krev u doktora,teba ti řekne,že máš něco špatného v krvi. Jinak tě teda lituju,znám tu bolest,když si nemůžeš ani sednout :,(

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
27.3.12 20:11

ahoj,chci se zeptat,kojila jsem malyho a ted koukam,ze mam na ruce krev,kouknu do zrcadla a mam na strane kozy fial.flek s dirkou uvnitř.Muže to byt ten vřed?Teče me z toho krev.A nemuze byt neco malymu kdyz pil z toho prsa?Nevim jak to mam dlouho,ja se vubec nezkoumam,umyju se a jdu..

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
28.3.12 07:35

ahoj,chci se zeptat,kojila jsem malyho a ted koukam,ze mam na ruce krev,kouknu do zrcadla a mam na strane kozy fial.flek s dirkou uvnitř.Muže to byt ten vřed?Teče me z toho krev.A nemuze byt neco malymu kdyz pil z toho prsa?Nevim jak to mam dlouho,ja se vubec nezkoumam,umyju se a jdu..

• Citovat
  • Upravit
982
1.2.15 13:34

Vřídek

Dobrý den, objevil se mi na levém prsu, uprostřed, červený zapálený vřídek. Co by to mohlo být? Doufám, že nic vážného… Nevím, jak dlouho to mám, kojím z toho prsu, může to být problém? A co z tím mohu udělat? Pomůžete mi? Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
167
20.5.16 00:58
@Anonymní píše:
ahoj,chci se zeptat,kojila jsem malyho a ted koukam,ze mam na ruce krev,kouknu do zrcadla a mam na strane kozy fial.flek s dirkou uvnitř.Muže to byt ten vřed?Teče me z toho krev.A nemuze byt neco malymu kdyz pil z toho prsa?Nevim jak to mam dlouho,ja se vubec nezkoumam,umyju se a jdu..

Ahoj, co jsi zjistila, ze to asi bylo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nikolkaa7281
14.3.24 21:56

@araw dobrý den, je to tahle???

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie