Vřed na prsu

12681
31.8.11 08:12

vřed na prsu

ahoj před pár lety se mě na prsu udělal něco jako vřed a po měsíci se to vyhojilo-byla to i dírka s hnisem, teď se mě to dělá znova pod dvorcem, kojím a potřebuji to něčím zaléčit dřív než se to otevře, jenže kožařka má dovolenoá, nevíte někdo co s tím? nemáte zkušenost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2673
31.8.11 08:17

Jednou jsme měla a mě pomohl tvaroh,dát na to místo tvaroh,a dobu ho tam držet.To mi poradila sama doktorka :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17019
31.8.11 08:23

To vypadá jako furunkl.. Pokud to bolí na dotek, došla bych si k doktorovi, protože zrovna na prsu se rád rozlézá… Zaléčit než se otevře.. No nevím zda u kojení můžeš septonex mast, ale ta je v prvních obdobích dokáže někdy porazit. Namazat a zalepit. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12681
31.8.11 08:39

taky si myslím že je to furunkl,ted je to jen červené,olupuje se lehce kůže a trochu bolestivé, na omak měkké trošku jako puchýř,začala jsem to včera mazat framykoinem,chtěl by to kožařku,ale do pondělí daleko a dřív tam není :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12681
31.8.11 09:11

tak jsem našla že septonex ne, tak co jinýho by na to zabralo? asi zavolám do nemocnice na kožní, když u nás na poliklinice není a domluvím se s ní, jak to prdne tak to bude hojení na měsíce akdoví jak by to bylo s kojením 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17019
31.8.11 09:11
goldenka píše:
taky si myslím že je to furunkl,ted je to jen červené,olupuje se lehce kůže a trochu bolestivé, na omak měkké trošku jako puchýř,začala jsem to včera mazat framykoinem,chtěl by to kožařku,ale do pondělí daleko a dřív tam není :-(

Tak framikoin na to nezabere, černá mast se na to nemá raději dávat, může se z toho vyklubat nekróza. Fakt si kup septonex mast, natři a zalep. Já na to trpívám a fakt často to septonex zažene. Koukala jsem na příbalák, při kojení ho můžeš, já ho beru i v těhu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12681
31.8.11 09:12

já jsem se ted dívala na netu a píší že ne :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12681
31.8.11 09:12
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13010
31.8.11 09:13

co zkusit vysušit tea-tree oilem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17019
31.8.11 09:15

No doma mám příbalák, kde píši že ano. Ale zavolej si k lékařce a dovolí ti ho. Teetre nepomáhá :mrgreen: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12681
31.8.11 09:20

díky zavolám tam a třeba tam nebudu muset ani letět, zatím je to malý, ale vím jak to dokáže narůst :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15924
31.8.11 10:35

maz s tim k doktororvi…ja tohle resila minuly tyden, udelalo se mi to na zadku, co je velice prijemne :cert: uz jen proto ze mam za chvili rodit a na brise spat nemuzu :mrgreen: no zpatky k tomu…prvni to bylo male, behem 2 dnu se mi to rozlelo a byla jsem poslana na chirurgii kde mi to rozrezali a vymackkali…takze zavcasu,at nedopadnes jako ja nekam zajdi…mnyslim,ze obvodak bude stacit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15924
31.8.11 10:36
goldenka píše:
díky zavolám tam a třeba tam nebudu muset ani letět, zatím je to malý, ale vím jak to dokáže narůst :poblion:

no ja to mela jen tecku a za 3 dny jsem mela bolavou celou pulku zadku a ze ji vazne nemam malou :mrgreen: takze mazej :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10161
31.8.11 14:01

mě se udělal po porodu na vnitřní straně stehna, u lemu kalhotek, takže taky paráda. Měla tak cm na výšku.Já teda vymáčkla, bolelo to fest a do dneška (4m) tam mám dírku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Simi 7751
7.2.12 23:17

ahoj vubec nevim co s tim:(

k doktorovi se mi nechce a vredy se mi z vnitrni strany stehna udelaj pokazdy kdyz to mam dostat!uz jsem z toho uplne hotova a ted se mi udelal tak 3cm ctverecny!desne to boli.vcera jsem si na to dala obklad ze zeleneho caje prikrila igelitem a obvazala a vubec to nepomohlo :? nechci s tim chodit k doktorum mam to kazdej mesic a stejne by me furt rezali:( vzdy to vydrzim a trpim pak to vymacknu ale tenhle je fakt gigantickej :( uz jsem vazne z toho hotova!prvni se mi udelal na zadku pred 14ti lety hned po porodu a ted na to trpim jak pes :?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí

K2 Complex