Nutkání na zvracení

Anonymní
29.8.11 13:24

nutkání na zvracení

Dobrý den, chtěl bych se zeptat-přítelkyně má často docela silné bolesti břicha po konzumaci i trochy alkoholu…natahuje ji na zvracení ale nevyzvrací nic, jen trochu slin.navíc neni schopná normalně fungovat skoro celý den. nikdy s tím problemy neměla (nemá ty problemy ani pokaždé), ale dost často leží třeba jen po opravdu minimalnim množství alkoholu zkroucená do klubička s obkladem na hlavě a co chvila ji nutí na zvracení. (určitě to nejsou normální příznaky poalkolového stavu) čím by to mohlo být? (navíc mam často pocit že ji je z úst cítit ne moc přijemný zápach podobný jak po jarních cibulkách) nicmeně k doktorovi ji za boha nemužu dostat…díky moc za radu Martin

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8283
29.8.11 13:38

Martine, já nevím, pokud jak píšeš nemá příjemný dech tak bych opravdu šla k lékaři, může to být cokoliv, známá měla problém s dechem taky a té to dělalo, že se jí nedovírala klapka.. zkus jí přemluvit, i když vím, že to není jednoduché

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
29.8.11 13:42

zas na druhou stranu ten dech neni cítit pokažde, horší je to s tím zvracením co jsem psal výše…neříkám kdyby stahla flašku tvrdeho nebo nevim co ale třeba po dvou panácích alkoholu aby cely den proležela a „prozvracela…“jinak díky za radu

Příspěvek upraven 29.08.11 v 13:44

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8283
29.8.11 13:44

ty hele a není třeba těhotná? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
29.8.11 13:45

určitě ne…ledaže by byla už tak minimalně v 6 měsíci jestli ne víc a neměla ani trochu bříško…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8283
29.8.11 13:45

ale to by jí zas bylo špatně pořád a ne jen po alkoholu
snad opravdu ten lékař

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8283
29.8.11 13:47

my ted máme podobný problém doma, se sestrou, ale ta bohužel pila víc než tvoje přítelkyně, taky bolesti a zvracení a nakonec má špatný játra, myslím si, že to nebude stejný jako u vás ale čím dřív k lékaři tím líp, držím palce at se zadaří

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5077
29.8.11 13:47

Ahoj,
mohl by to být podrážděný žaludek nebo náběh na žaludeční vředy. Mě to jednu dobu taky dělalo a alkohol to vždy dost zhoršil. Koupila jsem si Maalox a ten mi fakt hodně ulevil. K doktorovi jsem teda nešla. Spíš jsem se snažila pravidelně jíst a moc nepít alkohol.
Jenže takhle nadálku se to fakt špatně diagnostikuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
29.8.11 13:57

jj děkuju..každa rada dobrá…:-) budu se ji snažit k doktorovi dotahnout ale aspon pro klid duše chci vědět o co by mohlo jít..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2183
29.8.11 14:18

Ahoj muže to být cokoliv i alergie na alkohol, má jí známej za mlada pil dost a ted nemuže ani pivko. ale bylo by fakt dobrý jít k doktoru. muže to být slinivka,žlučník ale hlavně ty játra. zkus jí prostě vydírat když nepujde tak… měla by tam jít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
29.8.11 14:51

Nebo i žlučník.
Když nechce k doktorovi, tak ať nepije :palec:

edit- jo koukám, že žlučík už zmíněný byl :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek