Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Milé dámy, vzhledem k tomu,že se zde řeším od narození vlastně cokoliv včetně kojení,UM,pleny, příkrmy
tak přihodím další téma
Už máme batole, hááže ve sprše kachnami, caká na celou koupelnu,v jídelní židličce kope nohama a vyhazuje jídlo z talířku růrazné „NE“ na ní jen platí pokud je zrovna přistižena při činu jinak pokračuje vesele dál… a největší zábava po okusování postýlky je vřeštění a nejlépe v MHD ani úplatek, dudlík, zpěv pohádka nepomáhá, co s ní? je to z nudy?
ale ona se nevzteka, jenom pro radost z toho kravalu proste vresti:)))))
Máte stejné zkušenosti? kdy to odezní?:D
Příspěvek upraven 26.03.11 v 18:57
Ahoj Monjie,prejdi na diskusi Neskutecne vztekani-ostuda nekam s ni jit.Tam najdes momentalne zpriznene duse ![]()
ale ona se nevzteka, jenom pro radost z toho kravalu proste vresti:)))))
Tak Tygr prave tedka taky vresti jak jinak nez u uspavani a jeste u toho rika,ze nas nema rad ![]()
To dělají všechna děcka,mají radost ze svého hlasu tak vejskají,vřeští atd.To přejde-časem
![]()
Normálka - objevuje a zkouší hlasivky, má radost z toho, že umí vydávat bezva zvuky, na které navíc všichni okolo tak srandovně reagují…
Mně se osvědčilo nereagovat, případně reagovat jako na běžné zvuky … něco ve smyslu „ííííííííííííííáááááááááá… hezky povídáš, hele, vidíš támhle kočičku? … íííííááááááéééé… ano, je to kočička, mňau mňau..... ííííééé“. Trošku na zmagoření, ale po pár týdnech je to přestalo bavit a vřeštění se omezilo. Jediná rada, vydrž. ![]()
BohunkaP píše:
Normálka - objevuje a zkouší hlasivky, má radost z toho, že umí vydávat bezva zvuky, na které navíc všichni okolo tak srandovně reagují…Mně se osvědčilo nereagovat, případně reagovat jako na běžné zvuky … něco ve smyslu „ííííííííííííííáááááááááá… hezky povídáš, hele, vidíš támhle kočičku? … íííííááááááéééé… ano, je to kočička, mňau mňau..... ííííééé“. Trošku na zmagoření, ale po pár týdnech je to přestalo bavit a vřeštění se omezilo. Jediná rada, vydrž.
My jsme to měli taky,přejde to.Zjistila že má hlasivky.Já jsem někdy začala vřeštět taky,tak se lekl a přestal.Vydrž. ![]()