Vřeští jako pavián

23033
26.3.11 18:37

Vřeští jako pavián

Milé dámy, vzhledem k tomu,že se zde řeším od narození vlastně cokoliv včetně kojení,UM,pleny, příkrmy :) tak přihodím další téma

Už máme batole, hááže ve sprše kachnami, caká na celou koupelnu,v jídelní židličce kope nohama a vyhazuje jídlo z talířku růrazné „NE“ na ní jen platí pokud je zrovna přistižena při činu jinak pokračuje vesele dál… a největší zábava po okusování postýlky je vřeštění a nejlépe v MHD ani úplatek, dudlík, zpěv pohádka nepomáhá, co s ní? je to z nudy? :lol: :lol: :lol: ale ona se nevzteka, jenom pro radost z toho kravalu proste vresti:)))))

Máte stejné zkušenosti? kdy to odezní?:D

Příspěvek upraven 26.03.11 v 18:57

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
16492
26.3.11 18:40

Roubík :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19692
26.3.11 18:53

Ahoj Monjie,prejdi na diskusi Neskutecne vztekani-ostuda nekam s ni jit.Tam najdes momentalne zpriznene duse :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23033
26.3.11 18:56

ale ona se nevzteka, jenom pro radost z toho kravalu proste vresti:)))))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19692
26.3.11 19:05

Tak Tygr prave tedka taky vresti jak jinak nez u uspavani a jeste u toho rika,ze nas nema rad :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
26.3.11 21:05

To dělají všechna děcka,mají radost ze svého hlasu tak vejskají,vřeští atd.To přejde-časem :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22266
26.3.11 22:01

Normálka - objevuje a zkouší hlasivky, má radost z toho, že umí vydávat bezva zvuky, na které navíc všichni okolo tak srandovně reagují…

Mně se osvědčilo nereagovat, případně reagovat jako na běžné zvuky … něco ve smyslu „ííííííííííííííáááááááááá… hezky povídáš, hele, vidíš támhle kočičku? … íííííááááááéééé… ano, je to kočička, mňau mňau..... ííííééé“. Trošku na zmagoření, ale po pár týdnech je to přestalo bavit a vřeštění se omezilo. Jediná rada, vydrž. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23033
26.3.11 22:05
BohunkaP píše:
Normálka - objevuje a zkouší hlasivky, má radost z toho, že umí vydávat bezva zvuky, na které navíc všichni okolo tak srandovně reagují…Mně se osvědčilo nereagovat, případně reagovat jako na běžné zvuky … něco ve smyslu „ííííííííííííííáááááááááá… hezky povídáš, hele, vidíš támhle kočičku? … íííííááááááéééé… ano, je to kočička, mňau mňau..... ííííééé“. Trošku na zmagoření, ale po pár týdnech je to přestalo bavit a vřeštění se omezilo. Jediná rada, vydrž. :lol:
:potlesk: :huban: dekuji, hned zitra rano vyzkousim!
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9909
26.3.11 22:17

My jsme to měli taky,přejde to.Zjistila že má hlasivky.Já jsem někdy začala vřeštět taky,tak se lekl a přestal.Vydrž. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí