Vrtech lezoucí medvídek - zkušenosti

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Pája121319
23.3.20 13:43

Medvídek

Ahojky holky, máme doma taky tohohle medvídka od Vánoc a manžel včera něco pomačkal a medvídek začal chodit 30 vteřin a hrát jiné písničky než normálně. Předtím lez jen 2 vteřiny to bylo asi 3-4 kroky. Naštvalo mě to páč to není levná hračka!! Tak Vám chci jenom poradit a přidávám stránku přímo výrobce, kde úplně na konci stojí že se mají vyměnit po koupi baterie :D

Příspěvek upraven 23.03.20 v 15:17

• Citovat
  • Upravit
27584
23.3.20 14:13
@Pája121319 píše:
Ahojky holky, máme doma taky tohohle medvídka od Vánoc a manžel včera něco pomačkal a medvídek začal chodit 30 vteřin a hrát jiné písničky než normálně. Předtím lez jen 2 vteřiny to bylo asi 3-4 kroky. Naštvalo mě to páč to není levná hračka!! Tak Vám chci jenom poradit a přidávám stránku přímo výrobce, kde úplně na konci stojí že se mají vyměnit po koupi barerie :Dhttps://www.vtechcz.cz/…uci-medvidek
:mrgreen: jako pokus o reklamu trapný
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.3.20 15:06

Ahojky mi máme toho medvídka a jak se psalo v předchozích příspěvcích tak nám lezl taky po kouskach par CM a dost mi to vadilo tak jsem ho vypla zapla a začal lézt jak má. Máme ho od Vánoc a je to cca 2 týdny co jenom hrál a lézt se mu ubec nechtělo tak sem vyměnila baterky a je po problému ikdyz se divím ze funguje co sním děla malá hlava nebere a navíc už je na ni pomalý :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pája121319
23.3.20 15:13

„@ka2ka“: takhle dobrý :)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat