Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Holky má někdo lezouciho medvídka? Jak vám leze? Nám leze jen pár cm a pár vteřin. Zajímalo by mě, jestli je to normální a nebo chyba hračky.
@Káťa19 budeme muset, nám opravdu popoleze na pár vteřin o pár cm. Máme z mall, tak snad nebude problém.
Taky by mě zajímalo, nám popoleze jen o kousek, to mě překvapilo, myslela jsem že poleze delší dobu. Určitě neleze jak na tom videu. ![]()
My jsme zkusili vyměnit baterky a už krásně chodí
oni tam mají asi jen na zkoušku.
@Meggynka píše:
Holky má někdo lezouciho medvídka? Jak vám leze? Nám leze jen pár cm a pár vteřin. Zajímalo by mě, jestli je to normální a nebo chyba hračky.
Nejspíš bude potřeba přepnout ho z toho předváděcího módu pro prodejnu.
Vnučka dostala jednorožce Luna, co má vyprávět pohádky, a on taky vždycky vyprávěl jen pár vteřin a sklapnul.
Naštěstí bystré dceři došlo, že ho zřejmě mají nastaveného jenom na předvedení funkce na prodejně, aby jim tam jednorožec celé dny nevalil ty pohádky, přepnula na ON a vypráví krásně. ![]()
Zkus.
Edit: je to vevnitř bříška (rozzipneš) na té krabičce s bateriemi: ON/ OFF/ TRY
Z prodejny je to nastavené na TRY.
Malej dostal k vánocům a neleze vůbec. Vyměnili jsme baterky a nic. Takže to budem posílat na reklamaci…
Malej dostal k vánocům a neleze vůbec. Vyměnili jsme baterky a nic. Takže to budem posílat na reklamaci…
@kacaaa píše:
A máte to zapnuté? Je to blbá otázka, ale někdy se to stane ![]()
@Katrin28 co? No jasně že je zapnutý. Krásné mluví na všech tlačítkach mluví ale prostě neleze. Říká pojď za mnou nebo něco takovyho a neudělá ani kousek… Takže opravdu bude nekde chyba. 😂 😂
@kacaaa píše:
@Katrin28 co? No jasně že je zapnutý. Krásné mluví na všech tlačítkach mluví ale prostě neleze. Říká pojď za mnou nebo něco takovyho a neudělá ani kousek… Takže opravdu bude nekde chyba. 😂 😂
Jo tak to bude asi něco špatně
mě mluvil a popolezl jen kousek.