Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Zdravim, mam problem s nasim kocarkem. Mam rok Britax B-Smart. Reklamovala jsem ho kvuli polohovani rukojeti, lamalo se. Reklamaci neuznali, ale i tak jsem dostala novy podvozek. Mam ho asi tyden a prijde mi, ze je nejaky rozhrkany a vrze. Nevrze snad jen na uplne hladkem povrchu. Jinak staci jen prejet nejaky hrbol nebo zatocit uz to vrze. Pokazde jinak a jinde. Nejsem z toho nadsena, ale nevim jestli je to duvod k reklamaci. Reklamovali byste? Diky
Nejdřív bych zkusila promazat (používám silikonový olej), záleží teda co přesně vrže.
@Nuníček Na to jsem prave neprisla. Pokazdy ten zvuk slysim odjinud. Prijde mi, ze to je v miste spoju, ale nevim.
Vrzani promazat celej kocar. I v navodu se pise kocarek je treb apromazat. Aspon ja to mela v navodu u jiného kocarku. pouzivam w 5
Cisteni a promazani patri k udrzbe kocarku. Ja takto reklamovala klapani kolecka po par mesicich a bylo mi receno, ze klepou loziska a hlavne kvuli spine
takze reklamace neuznana a 800 za profi vycisteni a promazani ![]()
Slivovička: to je jedno ze ho mas tyden. To je první co bys mela udelat. @Bibi239 : tuhle udrzbu zvladnu i sama…
Každý kocar promazavam susim a s kolecek dostavam nečistoty hned…Tudiz pak nepotrebuju profi cisteni…
@kattkka jo, ja taky, oni to udelali bez dohody, v ramci toho zkoumani reklamace a me jen predlozili ucet ![]()
@Bibi239 Np jo jenomze ty jsi to reklamovala a byla to tvoje chyba..Jestli me rozumis ![]()
@kattkka to jsi promazavala uplne novy kocar? To by me teda fakt nenapadlo a taky nevim, co vse mam promazat. Kdyz je neco nove, cekam ze to bude funkcni a ne ze to nejdriv musim opravit.
@slivovicka ber to tak, ze pokud chces mit boty nepromokave, taky je musis naimpregnovat hned a ne az ti promoknou.
@kattkka no, priznavam, ze takova peclivka nejsem, tehdy by mi bylo stacilo, kdyby zavolali, ze mam v lozisku kolecka bahno a proto asi klepe. Ale to je fuk
@slivovicka : ja si nekupuju nove kocary. Ale bylo to první co jsem rikala bratrankovi at to promaze.
.Pac jim zacinal vrzat…