Dcera chce jít na práva
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
@Anonymní píše:
Možná z důvodu toho velkého počtu absolventů, že budou mít málo práce, ale asi je to tím, že jsem se o to příliš nezajímala…
ne vsechno, co pisou v novinach, je pravda. Pravdou je, že ucitelu bude malo. Do cca 15 let jich obrovske mnozstvi odejde do duchodu a nema je kdo nahradit. Kdyby to bylo financne lukrativni zamestnani, je tam plno mladych.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
No…prý jen tehdy, když ji tam nevezmou, ale matiku, chemii a fyziku nepotřebuje, ani na právech nebo na pedáku, ne? Samozřejmě druhý stupeň – asi Děj a ZSV.
No tak to jedině. Na prvním stupni je z matematiky státní zkouška.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@vokishka píše:
MEH? Jen na první stránce je k dceři nějak smířlivá.
Ta druha dcera ale chce veterinu, ne?
- Citovat
- Upravit
@hanka.br. píše:
A tvoje dcera na peďák chce? Na první stupeň, nebo na druhý? Jako ty známky jsou fakt hrozný.
jestli se uzce profiluje, vybrala si dobre. Znam pomerne hodne decek, co byli vyborni jednostranne, vyborne odmaturovali, na vysce se venovali uzke specializaci a uspeli. Mam spoluzaka, kteremu sel jenom dejak, zbytek marnost. No, ma profesuru, je uznavany odbornik.
Bagrista ma obsas trojku v prirodovednych predmetech. Je ve druhaku, vi ze tudy ne, exceluje taky v humanitnich.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Asi máte pravdu, že bych to měla nechat na ní. Já se o to příliš nezajímám, ale učitelům pořád přidávají, tak se špatně nemají. Nedávno říkali, že advokátů je příliš, že mají malé uplatnění. Učitelů je méně, ale hlavní je, aby ji to bavilo. Moc díky za reakce,
Nezlob se na me, ale ty se svym „rozhledem“ radeji s vyberem budouciho povolani moc nerad.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nechej to na ní
I kdyby šla dělat kadeřnici… „nemáš“ jí do toho co kecat ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@matkabagristy píše:
jestli se uzce profiluje, vybrala si dobre. Znam pomerne hodne decek, co byli vyborni jednostranne, vyborne odmaturovali, na vysce se venovali uzke specializaci a uspeli. Mam spoluzaka, kteremu sel jenom dejak, zbytek marnost. No, ma profesuru, je uznavany odbornik.
Bagrista ma obsas trojku v prirodovednych predmetech. Je ve druhaku, vi ze tudy ne, exceluje taky v humanitnich.
No já si nejsem jistá, jestli se dcera nějak profiluje, když jí budoucí povolání vybírá maminka ne úplně s rozhledem. Ale nic není nemožné. Čtyřky by mít nemusela.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@hanka.br. píše:
No já si nejsem jistá, jestli se dcera nějak profiluje, když jí budoucí povolání vybírá maminka ne úplně s rozhledem. Ale nic není nemožné. Čtyřky by mít nemusela.
maminka je srandovne mimo ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@hanka.br. píše:
Není to tak, že bych jí to vybírala. S tím přišla sama, že chce jít na práva. Já jsem jen říkala, že bych chtěla, aby šla na pedák, nicméně to nebylo asi šťastné, když vidím, co to vše obnáší (myslím povolání). Poslední rozhodnutí je na ni. No…nemusela, ale ji to nebaví, tak ji nechci nutit. Řešila bych to tehdy, když by měla z vícero předmětů, ale když má z češtiny, dějepisu, ZSV průměr 1,00 (ze všech, na gymplu), tak si myslím, že zkrátka jen není na přírodovědné předměty, každý jsme na něco jiného…
- Citovat
- Upravit
Nejlepsi by mela přírodní vědy, matiku nebo techniku. Část právníků skutečně nemá zase tak zázračné platy, ale uživí se. A dost pravděpodobně je z alespoň z části nahradí umělá inteligence, v USA se to už i pomalu děje. Učitelé budou potřeba víc, ale bála bych se kvality studia.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@uživatel2 píše:
Nejlepsi by mela přírodní vědy, matiku nebo techniku. Část právníků skutečně nemá zase tak zázračné platy, ale uživí se. A dost pravděpodobně je z alespoň z části nahradí umělá inteligence, v USA se to už i pomalu děje. Učitelé budou potřeba víc, ale bála bych se kvality studia.
Se čtyřkama z matematiky, fyziky a chemie?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@hanka.br. píše:
Se čtyřkama z matematiky, fyziky a chemie?
Tak to jsem asi přehlédla, reagovala jsem na hlavní příspěvek. Ale, muze jít na přírodovědu - nejaky obor z biologie. A pak je otázka, o jaký gympl jde - syn měl v minulosti příšerně známky z matiky a v rámci nějakého srovnání v rámci škol byl na tom velmi dobře - jen na jeho gymplu byli hodně přísní, resp čtyřka u něj na gymplu byla na úrovni cca dvojky někde jinde. Ale pokud ji mat/fyz skutečně nejde, tak má matiku ani techniku ne.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit