Studium VŠ - začínáme v září 2011
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
VŠ - začíname v septembri 2011
Je tu niekto, kto v septembri (září) začína štúdium na VŠ? Podporme sa, pomôžme si, pochváľme sa…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Ahoj
.
Já se hlásím hlavně o tu podporu
.
Ví o tom jen moje máma a muž, jinak jsem to nikde neříkala, kdybych to nezvládala a musela toho nechat
. Vadily by mi ty kecy okolo
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj ![]()
a čo budeš študovať? Externe?
Tak to som rada, že sa niekto našiel…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ono je tu holek určitě o hodně víc, ale o víkendu bývá v diskuzích pusto.
Ano, dálkově ekonomiku podniku.
A ty? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Aha, zajímavé.
Já se rozhodovala spíš, aby se tím dalo pak uživit
Víc mi to táhlo na speciální pedagogiku, ale neotevřeli to dálkově, tak jsem si druhou dala ekonomku. Což je úplně mimo moje dosavadní životní zaměření, ale vzali mě, tak do toho jdu. Chtěla bych specializaci logistiku nebo marketing, ale to je ještě daleko ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja budem potom môcť robiť napríklad lektorku v jazykovej škole, alebo sa živiť prekladateľstvom…
MM mi tiež hovoril, aby som si vybrala niečo, čo by ma potom aj uživilo, ale ekonomika a čísla ma vôbec nebavia, a študovať niečo nasilu, to asi nemá zmysel…
V akom meste budeš študovať? Ja budem cestovať 100 km tam a 100 km späť, som zvedavá, či budú všetky prednášky povinné..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
V Českých Budějovicích a dojíždět budu asi taky takovou dálku. Na dálkovém ty konzultace povinné nebývají. Spíš je to v tvém(našem
) zájmu na nich být, hlavně na těch úvodních, kde se říká, co bude chtít přednášející u zkoušky. Matematika je jen jeden semestr - toho se nejvíc děsím, ale půjdu na přípravný kurz, tak snad něco pochytím ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja matematiku mať nebudem, načo by mi bola, že…
Ale napríklad budem mať predmet latinčina pre romanistov
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Latinu jsem měla rok. Je to pěkný jazyk. Italština - Latina, to patří k sobě
.
Mně se líbí Španělština. Ale teď se učím Němčinu z povinnosti. Budu jí mít od druháku jako druhý jazyk.
Ta matika je jen jeden semestr, tak snad to dám
.
Já a čísla taky nic moc
Já si třeba nikdy nebyla schopná pamatovat letopočty při dějepisu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky, gratuluju a snad se k vám taky přidám, oficiálně to teda ještě nevím, ale na nejlepší výsledek u přijímaček mám ztrátu jen 3 body tak snad to klapne!
Snad budou ty dopisy rozesílat brzo, dávají si s tím pěkně načas ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No jasně
, jen se přidej.
Letos je velká šance se dostat, je málo studentů.
Já jsem toho důkazem ![]()
Už jsi někdy něco zkoušela?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
zkoušela jsem předloni,ten stejný obor jako letos,ale nevyšlo mi to o 1 bod! Tak snad to letos klapne ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit