Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Když honit Lásku chceš, jak stín se Tobě míhá. Ji hoň a Tobě uletí, však prcháš-li Tě stíhá…
William Shakespeare
ano už tehdy to platilo, to žena se musí za mužem honit…
to ženy jsou budovatelky vztahů
a prosperují jen v chaosu
platí to již staletí… _____________________
Co si o tom myslíte?
Příspěvek upraven 09.06.25 v 11:00
@admin Už asi desátá „diskuze“ bez smyslu a bez otázky, nemůžete toto prověřit? ![]()
Honzí, zlato. Když potkám chlapa, u kterého cítím, že chce, abych mu nadbíhala, tak si:
1.odplivnu
2.otočím se
3.odejdu
Jó, je mi pak smutno.
@jasperka2 píše: Více
tak já se vždy po akci stáhnu a odmlčím… (zcela)
ona se pak honí protože ji chybím…
vyjde jí to a zase dostane svoji dávku citů, pocitů a ***
a opět následuje období sucha a ticha, prázdnoty… (ne volání, ne textovky,…)
je to taková oscilace ![]()
a hlavně to funguje
@HanzH píše: Více
Tak pokud vidím, že mě tím dotyčný testuje, tak mu to štěstí nedopřeju a opravdu u mně jednou provždy skončí.
Jinak měla jsem „čest“ ( spíše smůlu), na 2 takovéto typy, kde mě v jistém momentu začali testovat, jestli přilezu sama. No nic, no…
Měla jsem vysoce toxickou a narcistickou matku, takže než jsme se dohrabala v dospělosti k sebehodnotě bylo to náročné…Ale ani tehdy bych se za žádným podobným nehonila. Pokud to některá dělá, musí to být opravdu vysoký level zoufalství a naopak hodně chybějící IQ.
@pisisvori..to bude o biologii..
jejich přírodní polovina (zlobivá holka) přemůže tu hodnou holku…
tak zlobivá holka ví že tohle jinde nezažije a nezažila…
celé ty roky se mi vracejí… (i s vysokých sociálních vrstev)
to je realita…
@pisisvori píše: Více
Přesně- co je to za kategorii žen, co běhá za chlapem, který si honí ego a baví se tím, že nějaká žena za ním vůbec běhá?
Teda, já proti iniciativě a otevřenosti nic nemám, klidně ať si žena uloví chlapa, pokud je ten nesmělý a nechá se dobývat…ale tyhle testy a hry?
Vadí mi to uvažování, kalkul a manipulace- to do zdravého vztahu nepatří a ničeho podobného se účastnit nechci.
@jasperka2..není to testování…
ale hra…
hrají to se mnou dobrovolně..
jsou hnány svým chtíčem…
Ale jistě, proč ne. Jsou ženy, které myslí svou vaginou, muži, co myslí svým pérem. ![]()
Pak jsou lidé, kteří používají svůj mozek a vědí co a jak.
Hodně štěstí.
ano, urcity typ zen, takovych, co nemaji co nabidnout, takove ty jednoduche nanynky, kterym staci, ze jim reknes ahoj a ony to berou jako vyzvu ke vztahu, tak tyhle verim, ze za chlapem behaji, ale inteligentni zenska, co zna svoji hodnotu, tak ty rozhodne za nikym nebehaji ![]()
Jojo a po zahradě chodí tiše služebnictvo, které odtuší každé tvé ještě nevyslovené přání a plní je dřív než na ně sám pomyslíš…Jedna z těch vracejících se bude Nefertiti, další Sophia Loren. Já ti to přeju.
Myslím, že ten druh, co někdy možná výjimečně popoběhl, nemyslí ani tou vagínou ![]()
@jasperka2..všichni to tak máme… (nemá smysl si lhát do kapsy)
jsme celek co má dvě poloviny…
vedu úspěšný život v hojnosti kde… světe div se používám hlavu…
a pokud jde o postelové věci…na to mám svoji druhou část…
řekněme ten tu živočich… polovinu..