Všechno velké? Plenky taky?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Všechno velky? plenky taky?
Maminky, chci se zeptat a nebo získat radu jak to rešíte nebo ste rešily vy
: Narodila se mne dcerka a v tehotenství ríkali že to bude nadmerne dite tak ja kupovala vše velikost 52-54-56-62 no a mala se narodila 49cm,3140g to znamená miminko opravdu male a vše na nas plave dokonce i plenky co jsu 1čky.
Jak ste to mneli vy? nebo kupovaly ste pak menší? A co tí pleny? no ja ji dam plenku a ona když se počura nebo pokakaka tak to mame na zavinke i na bodyckach no všude jen protože je mala a plenka je jak vrece, Dekuju všem za info, rady
Hezky den ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Plenky si vem jedny 2-5 kg a ona mezitím povyroste… oblečky jen založ ![]()
- Citovat
- Upravit
Můj malej byl stejnej, ona ti hned do všeho doroste. Já ani 52 neměla. Takže klid, vždyť není nijak extra malá. To moje první měla 49cm, ale jen 2400g a to je prcek ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojky naše malá měla 47cm a 2800g takže prcek
co bylo větší sme ohrnuli, když dokoupíš malé věcičky za chvilku ti z toho vyroste
a plenky my měli do porodky newborn huggies a tesco newborn ty žluté a docela seděli nikde nic neprolítlo ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak já měla taky všechno ve velikostech co píšeš, ale jedno, dvě bodyna jsem si kopila v 50. Pak jsem ještě manžela poslala koupit nějaké věci v 50. Ne moc, ale aspoň něco. Plíny jsem tedy měla newborn, a ty sedly, pak jsem začala používat látkovky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky newborn hugiess mame jednotky a jsu na velke
a oblečky no plávame ale ohrnujeme rukavky, ponožky padají samo, a čepiky taky tak ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Hana89 píše:
Holky newborn hugiess mame jednotky a jsu na velke![]()
a oblečky no plávame ale ohrnujeme rukavky, ponožky padají samo, a čepiky taky tak
Malá měla při narození 2 860g a používali jsme pampersky jedničky, měli jsme premium care i ty klasický ve žlutozeleným balení a oboje v pohodě. Oblečení jsme měli 56, bylo jí větší, ale rychle do toho dorostla. A nejmenší ponožky, co jsme měli nám taky „plandaly“ na nožičkách
Já myslím, že máte váhu celkme standartní, že hlavně v těch plínách by to neměl být takový problém, možná bych zkusila změnit značku, jestli by něco jinýho vyhovovalo víc.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já dostala omylem Happy Bella velikost 0, je pod 2 kg a prcek měla teda skoro tři, zvládl ze 4 balíků vyčerpat 3 a půl, ale ke konci mu protékaly. V jedničkách Pampers byl OK.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mně to přijde jako „akorát“ miminko.
Žádný drobek. Dcerka tedy měla 3270 g a 48 cm. Měla jsem dvoje dupačky a dvě bodyna velikosti 50, jinak větší. A pak rychle poporostla. ![]()
Plenky 2-5 kg by měly být ok. V nejhorším ti protečou. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Hana89 píše:Maminky, chci se zeptat a nebo získat radu jak to rešíte nebo ste rešily vy
: Narodila se mne dcerka a v tehotenství ríkali že to bude nadmerne dite tak ja kupovala vše velikost 52-54-56-62 no a mala se narodila 49cm,3140g to znamená miminko opravdu male a vše na nas plave dokonce i plenky co jsu 1čky.
Jak ste to mneli vy? nebo kupovaly ste pak menší? A co tí pleny? no ja ji dam plenku a ona když se počura nebo pokakaka tak to mame na zavinke i na bodyckach no všude jen protože je mala a plenka je jak vrece, Dekuju všem za info, rady
![]()
Hezky den
Malý měl 2a půl kila… na dupačky nasunout ponožky, co jsem akorát musela koupit čepičky na nedonošence, neb byl podzim, plenky se dají koupit i od dvou kilo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
S těma plínkama nic nenaděláš, menší než 1 nejsou. A protékání bych řekla závisí spíše na proporcích miminka, zkus jinou značku. Pro takové prtě bych doporučila Pampers Newborn nebo Premium Care 1.
Jinak my jsme to měli naopak. Já čekala miminečko a Matěj měl 3650g. Bodýčka 50 mu vůbec nebyla, 56 měl chvíli.
Dneska má tři měsíce a pár kousků už nosí na 6-9 měsíců, plínky má 3 ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dekuju moc skusime pampers 1 jo? a mají neakí nazev? nebo obyč pampers
Ted tech druhu je hafo ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Malá při narození měla 2700g a 48 cm. Plenky jsem použivala Pampers premium care a krásně seděly a oblečení jsem něco málo měla vel. 50 a ostatní jsem jí davala 56, chvilku v tom plandala, ale váhově to rychle dohnala.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit