Všechno vím, všechno znám. Téma naruby.

3506
18.3.22 06:05

Všechno vím, všechno znám. Téma naruby.

Dobré brzké ráno.
Téma tak trochu naruby.

Chtěl jsem si taky založit nějaké téma, ať můžu kámošovi říct, že na emimino mám už nejen účet, ale i téma.

No začnu tedy tím, že bydlím v zahraničí, a v ČR jsem několik let nebyl, ale jako každý jiný chlap mám hodně velké ego. A vím o sobě, že všechno vím a všechno znám, všude jsem byl a všechno jsem viděl. Mám taky ambice vše komentovat, nedá se říct že o tématu nic nevím, vždy o tom vím.

Ano dost si o sobě myslím, a na emimino nechodím nikomu radit, chodím spíše rozdávat rozumy a nejraději odpovídám takovým tónem, že se u toho vždy pobavím a i ostatní lidi.

Je docela dost možné, že si za pár dnů udělám další vlákno :pocitac: :pocitac: protože kámoš si může udělat emimino a založit dvě diskuze a já budu druhý v pořadí… Nesnáším být druhý, predbiham v obchodě, auta předjíždim, musím být ten co má pořád na vrch.

Ve vztahu je skoro všechno podle mě, ne úplně, ale tady mi to vyhovuje, v sexu tím pánem už nejsem, ale to sem si vlastně taky určil sám.

Nemůžu třeba v klidu ani telefonovat, když nemám svůj den raději vypínám telefon, protože jinak bych ho rozbil o zem, už se stalo.

Na závěr perličku..

Noťas jsem přilepil ke stolu, nohu od stolu svazal řetězem s ostatními kusy nábytku, protože když večer koukám na CNN Prima news, nebo CT24, podle nálady na ty jejich pysky, tak pak mám tendence notebook vyhodit oknem.

Rád bych si mastil ego, takže do mě ať můžu odpovídat, a běda jestli se žádná ne zasměje :mrgreen:
Zazvonil zvonec a pohádky je.. Začátek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3506
18.3.22 06:11

Téma sem založil, pro pobavení. Protože mě přijdou ty některé témata tak ujeté, že se u nich zasmát nedá. V tomto tématu, se pobavíte s každým příspěvkem, a nebo se alespoň pobavim já sám.

Otázka kolik zde bude odpovědi, tipiju že 0, ale válka na Ukrajině a covid mají hodně prizpevku, tak to pojďme sborit s tímto vláknem :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1194
18.3.22 06:21

Já jsem to asi nepochopila :mrgreen:
A o čem že se chceš bavit? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3506
18.3.22 06:31
@Cucajz píše:
Já jsem to asi nepochopila :mrgreen:
A o čem že se chceš bavit? :mrgreen:

To je jedno, kdo se pobavil ať sem napíše, ta diskuze se sama rozvine. Jsi snad na emimino prvni den? Víš jak to v jiných diskuzích chodí, zeptáš se na den v týdnu, a lidi ti odpoví čínský svátek :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16994
18.3.22 06:31

Založ si tu právnickou poradnu - budeš žádaný 8)

A mimochodem - emimino dokáže být někdy víc na nervy než zprávy..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3506
18.3.22 06:36
@Králičice píše:
Založ si tu právnickou poradnu - budeš žádaný 8)A mimochodem - emimino dokáže být někdy víc na nervy než zprávy..

Ano děkuji, budu jak sexuolog Radim uzel v pořadu aféry :lol:

Tak mě to emimino na nervy moc nepřijde 😁, rozumných nás tady je jen pár, a články k nevíře které každý den vznikají, mě sem nutí chodit už asi 10 let, dokonce sem tu nejdříve jen četl, teď už i přispívám 😁

Jelikož sem bezchybný a dokonalý, tak je vlastně dokonalé i emimino, protože se zde chodím za zábavou každý boží den :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: no neříkám, že tady jsem numero Uno, exotu je asi víc, třeba ta s holym zadkem obráceně od mísy 😂 nacapana vedoucí 😂

Příspěvek upraven 18.03.22 v 06:40

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65202
18.3.22 06:38
@Rotha píše:
Ano děkuji, budu jak sexuolog Radim uzel v pořadu aféry :lol:Tak mě to emimino na nervy moc nepřijde 😁, rozumných nás tady je jen pár, a články k nevíře které každý den vznikají, mě sem nutí chodit už asi 10 let, dokonce sem tu nejdříve jen četl, teď už i přispívám 😁

To jsi ty s tim napomenutim od admina? To moc o rozumu nesvědčí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3506
18.3.22 06:44
@vokishka píše:
To jsi ty s tim napomenutim od admina? To moc o rozumu nesvědčí :mrgreen:

Za pravdu se lidé zlobí, když někdo napíše, že by se ženská měla učit lépe vařit, a ne se starat o NATO a obranné křídlo, tak se urázi. Ví o tom pak stejné prd jako já o porodu. Ale je to pravda, já si vařím raději sám, samozřejmě to umím že všech nejlépe :mrgreen: :pocitac: :pocitac:

To napomenutí, je vlastně významenani. Teď se vlastně už provalilo, že jsem nejen vojenský historik, ale i advokát. Sice v zahraničí, ale jsem. No jestli se tady budou příspěvky sypat, a lidé se pobaví, tak se přihlásím do národního divadla, budu jim to tam přenášet přes Zoom nebo MS TEAMS.

A pro rypave, ne nebydlím v Moskvě 😁 😁 ale na západ.

Příspěvek upraven 18.03.22 v 06:48

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16994
18.3.22 06:47

Tak mě pobav - potřebuju se zasmát..dcera celou.. celou noc kašlala - já jsem nevyspaná tak, že si beru dovo i z HO. Ona se vzbudí, najednou má saturaci 95 místo 85, co měla v noci, teplota 36,8, místo 38,6 co měla v noci.. A já tu jen sedím a zvládám koukat do zdi místo do pc..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65202
18.3.22 06:49
@Rotha píše:
Za pravdu se lidé zlobí, když někdo napíše, že by se ženská měla učit lépe vařit, a ne se starat o NATO a obranné křídlo, tak se urázi. Ví o tom pak stejné prd jako já o porodu. Ale je to pravda, já si vařím raději sám, samozřejmě to umím že všech nejlépe :mrgreen: :pocitac: :pocitac:

To napomenutí, je vlastně významenani. Teď se vlastně už provalilo, že jsem nejen vojenský historik, ale i advokát. Sice v zahraničí, ale jsem. No jestli se tady budou příspěvky sypat, a lidé se pobaví, tak se přihlásím do národního divadla, budu jim to tam přenášet přes Zoom nebo MS TEAMS.

A pro rypave, ne nebydlím v Moskvě 😁 😁 ale na západ.

Příspěvek upraven 18.03.22 v 06:48

Ne, ty jsi tam vyloženě urazel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1709
18.3.22 06:51

Ddd

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
18.3.22 06:52

Pořád čekám, čím nás teda pobavíš :think: Stydne mi tu kafe a zatím jsi mi nevykouzlil ani ironický úsměv na rtu. Lidé, kteří se mermomocí snaží být vtipní, takoví v drtivé většině nejsou, sorry :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3506
18.3.22 06:56
@Králičice píše:
Tak mě pobav - potřebuju se zasmát..dcera celou.. celou noc kašlala - já jsem nevyspaná tak, že si beru dovo i z HO. Ona se vzbudí, najednou má saturaci 95 místo 85, co měla v noci, teplota 36,8, místo 38,6 co měla v noci.. A já tu jen sedím a zvládám koukat do zdi místo do pc..

Když si u té teploty.
Samozřejmě se jedná o dokonalý vtip.
Proč tam je v každém druhém Rus to nevím, asi kvuli tamním zimam. Normální Rusy neodsuzuji, odsuzuji pouze pana Půťu, a jeho invazi. Ruskou vodku si jednou za čas, stejně jako ruskou zmrzlinu dám.

+18°C Obyvatelé Havaje si berou na noc dvě přikrývky. +10°C Obyvatelé helsinských činžáků vypínají topení. Rusové pěstují kytičky. +2°C Italská auta nejdou nastartovat. 0°C Destilovaná voda zamrzá.

• 1°C Dech se stává viditelným. Rusové jedí zmrzlinu a popíjejí studené pivo.
  • 4°C Pes se ti snaží nacpat do postele.
  • 8°C Bezdomovci vlézají na noc do krabic.
  • 10°C Francouzská auta přestávají startovat.
  • 12°C Politikové začínají mluvit o bezdomovcích.
  • 15°C Americká auta nejdou nastartovat.
  • 18°C Helsinští nájemníci zapínají topení. Obyvatelé Havaje už zmrzli.
  • 20°C Dech se stává slyšitelným.
  • 21°C Pokud vůbec dostaneš psa na vyčůrání ven, musíš ho potom ukopnout.
  • 22°C Bezdomovci si berou dvě krabice přes sebe.
  • 24°C Německá auta nejdou nastartovat.
  • 27°C Pes ti zkouší vlézt pod pyžamo.
  • 29°C Švédské automobily přestávají startovat.
  • 32°C Bezdomovci zmrzli a jsou v krabicích stohováni za městem.
  • 33°C Žádné normální, ani ruské auto už nejde nastartovat.
  • 38°C Rusové si zapínají vrchní knoflíky u košile.
  • 43°C Ruská auta nestartují už ani na vodku.
  • 50°C Auto se ti snaží nacpat do postele.
  • 60°C Obyvatelé Helsinek zmrzli. Tuleni opouštějí Grónsko a stěhují se na jih.
  • 70°C Zamrzlo peklo. Univerzita v Kuzněcku organizuje přespolní orientační závod na zahřátí.
  • 75°C Santa Klaus opouští polární kruh.
  • 120°C Alkohol zmrzl. Rusové jsou naštvaní.
  • 268°C Hélium zkapalnělo.
  • 273,15°C Absolutní nula. Ustává pohyb elementárních částic. Rus, žužlaje zmrzlou vodku, připouští, že se venku ochladilo.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11203
@unuděná píše:
Pořád čekám, čím nás teda pobavíš :think: Stydne mi tu kafe a zatím jsi mi nevykouzlil ani ironický úsměv na rtu. Lidé, kteří se mermomocí snaží být vtipní, takoví v drtivé většině nejsou, sorry :nevim:

Konečně první hodnotnej příspěvek v týhle diskuzi  :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
798

Mi je z „chlapů“ na emiminu docela zle…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...