všechny věci do pusy

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
17
12.1.07 14:02

všechny věci do pusy

Ahoj,
můj téměř 15-ti měsíční syn si vše strká do pusy, ale když mu podám kus jídla(pečivo, ovoce), tak to hází na zem. Má někdo podobné zkušenosti, a co s tím? :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
89
12.1.07 14:18

Ahoj,

asi ti moc neporadím, ale nic se s tím dělat nedá. Četla jsem že děti takto prozkoumávají věci. Můj syn to také tak dělá, ale s tím, že si občas i jídlo do pusy dá, když se trefí :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
12.1.07 20:13

Ahoj,
vůbec se tím netrap. Můj Tomášek (teď 2,5r.) si takto strkal do pusy úplně vše, co měl v dosahu od malinka. Rohlík zá:,–(ně nejedl, pokud ho předtím nehodil 2× na asfalt. Oslintaný olepený konce jsem odtrhla a jelo se dál. Největší krize nastala na dovolené u moře, když mu bylo 13 měsíců. Vajgly, mušle, kamínky, pecky od broskví - prostě úplně veškerý blivajz, co tam ležel, a věř mi, že jsme s manželem fakt dávali pozor a lovili a lovili. Tak jsem se smířila s osudem, že syn je čuník a co nás nezabije, to nás posílí. Nejsme čuňata (máme např.v po celém bytě bílé koberce), ale prostě to patří k vývoji dětí. Občas jsem trnula strachy ze žloutenky a aby se nám neudusil, ale dr.mi řekla, ať tomu nechám volný průběh, dodržuju zá:,–(y hygieny v rámci možností (to jsem se smála) a že to za chvíli přejde. A asi mu to šlo k duhu, teď má přes 1 metr a 18 kilo (to ty oslintaný vajgly, blééé).
 J.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2257
13.1.07 21:37

Ahoj, Adélce je 18m a jsem z ní úplně nešťastná, protože jdeme ven a vše, co je na zemi je její. Všechno zkoumá, nejraději vajgly a zátky od piva, pak listí (nejlépe napůl zetlelelé), šlupky, odhozené bůhvíco a moje výchova typu „nech to, je to ble“ nebo plácnutí přes ručičku je asi tak jako kdybych jí to ještě podala :lol: Každopádně rohlík baští ráda, ráda se taky dělila se psem, jedla mu granule, no, docela se těším, až budeme zase o kousek větší a rozumější. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28414
13.1.07 21:49

Ahoj Zdenčo.
Taky máme doma takového čuníka, když se na něco soustředí, šoupne si prsty do pusy, na procházce zvedá vajgly (dneska jednoho cucal, než jsem si všimla, prasátko jedno :oops: ), zátky od piva, máme uložené nezávadné voskovky (chtěl je hryzat). Když jsem s ním byla tuhle pro pečivo a jemu dala rohlík do ruky a za druhou ho držela, tak raději mrsknul s rohlíkem na zem, jen aby mohl zamávat traktoristovi, pak ho sebral a jak byl dobrej :roll: :wink:
Jo a plácání přes ruce a zadeček nepomáhá, naopak ho to povzbuzuje. Musíš to vydržet, do školy z toho snad vyrostou :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
14.1.07 14:45

všechny věci do pusy

Děkuji vám za podporu a budu doufat, že z toho jednou vyroste.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí

BABY NA UCPANÝ NOS 50 ML