Všední den

• Otevřená skupina

Prostor pro maminky, kterým se miminka narodí v měsících : listopad/prosinec 2010. Přidejte se k nám :-), diskutujte a přispívejte :-)

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Omezené přispívání (pouze členové mohou do skupiny přispívat)

• Fotoalbum (3)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
232
5.2.11 17:27

Všední den

Tak mě napadá jak u vás vypadá takový běžný všední den?
Co všechno Ne/stíháte? :-)
A jak vám Ne/pomáhají vaši chalani?
M. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1702
8.2.11 12:02

Ahojky, tak mala se budi vzdycky tak pul hodiny po me (asi ma budika), je hodna, ze me necha vypit kaficko, pak prebalime, napapame a zase spinka. Ja bud uklizim, varim anebo skejsnu u pc :lol: Myslim, ze stiham vsechno, co potrebuju, pokud zrovna nejsem lina neco delat :lol: Odpoledne jdem na prochazku (co roztal snih me to vazne dost stve, pac vsude jsou psi magalumby a furm musim myt ty hlubokovzorkovany kola :cert: - obcas se clovek proste nevyhne). Nekdy prochazku vynechame a spis jsme doma, necham Nelcu lezet jen tak na hraci dece a pozoruju jak sebou sije(uz se skoro pretoci ze zad na bok :potlesk: ), a co vsechno umi (uz drzi chrastitka a mava s nima)…vecer pokud je zrovna koupaci den, tak mezi sedmou a osmou vykoupeme (otuzujeme, uz jsme na 35stupnich, kvuli plavani, na ktery se chystame) pak mazlime, koukame na tv, napapame a spime :)
Tak nejak probiha nas den :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4697
8.2.11 14:35

tak to my to máme tak:
v 6.00 vzbudíme tatínka ať jde vydělávat koruny a beru si Marušku k sobě do postele a do 9 se ještě povalujeme a pochrupáváme
v 9 nás přestrojím, Marušku nakrmím a přebalím
v 10 už musí být už oblečená v kočárku a na verandě spinka až do 12 já mezitím uvařím, poklidím a věnuju se tak něják domácnosti
ve 12 ji vezmu přebalím, nakrmím a do 13 si hrajeme, povídáme a díváme se na telku
v 13 /když je sudý týden jedeme do práce a jsem dp 17 v práci/ když je lychý týden tak Marušku ustrojím a dám zase spinkat na verandu až do 15 já se mezitím věnuju sobě/ umyju si vlasy, hraju si na PC, čtu si, koukám na telku/
v 15 Maruška vstává a zase nakrmit, přebalit, pohrát si až do 16
v 16 jdeme ven na procházku do 17 nebo i déle a Maruška spí do 18. Já mezitím připravím večeři.
V 18 Maruška vstane přebalíme, nakrmíme a Maruška si jde hrát s tatínkem.
v 19.30 jdeme koupat, přestrojit do pyžamka, nakrmit a spinkat do postýlky.
V noci se Maruška budí po 2-3 hodinách. To jen kvikne já ji vezmu přebalim nakrmím a spíme dál :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1702
8.2.11 15:34

zampion obdivuju jak to mas dobre casove rozvrzeny, ja se pokousela o to, ale Nele se bud nechtelo spat nebo naopak chtelo nebo mela driv hlad a tim se posunul cely rozvrh…u nas je tezky neco casove naplanovat…kazdy den je trochu jiny. Ten co jsem popisovala byl jeden z tech ukazkovych, kdy jde vse, tak jak ma :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4697
15.2.11 13:50
korana.kora píše:
zampion obdivuju jak to mas dobre casove rozvrzeny, ja se pokousela o to, ale Nele se bud nechtelo spat nebo naopak chtelo nebo mela driv hlad a tim se posunul cely rozvrh…u nas je tezky neco casove naplanovat…kazdy den je trochu jiny. Ten co jsem popisovala byl jeden z tech ukazkovych, kdy jde vse, tak jak ma :)

já ti asni nevím ale nám to oběma prostě takhle vyhovuje a dokonce jsem přišla na to, že když třeba někam potřebuju jet a musím to celý překopat tak Maruška protestuje , je protivna a vyžaduje ten svůj režim :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3321
15.2.11 21:10

Teda holky, upřímě vám závidím :lol: …to máte prakticky volno :mrgreen: …Múj všední den? Jeden velký frmol, přičemž sednout si mi děti dovolí až tak oklo sedmé večer, kdy je tatínek koupe a hlídá u večeře, aby kuchyň nevypadala jako po výbuchu :mrgreen: ( někdy neuhlídá :lol: )…člověk vzpomíná na to, jak měl jen jedno dítě :-D a jak měl vlastně pořád volno :palec: , tak si to užívejte, ať máte na co vzpomínat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Andulinečka
17.2.11 09:58

Ahojte,naše malá je zlatíčko,taky si myslím,že zatííím :-D všechno stíháme,než začnou galeje a malá začne potom lézt,všechno chytat a chodit :lol: Bobišenka nám pěkně spinká,přes den si pospí semtam nebo si chce vykládat a usne až tak kolem deváté večer,spinká do čtyř do rána a zase spinká do osmi,což je paráda,můžu podělat plno věcí a manžel moc pomáhá a taky babička a dědeček,bydlí nad námi v rodinném domě,tak kdyby neviděly malou jeden den,tak by se zbláznily,tak když potřebuji někam jet a nebo pohlídat,udělají to moc rádi.Dřív nám malá usínala večer až v jedenáct,měla prdíky ale taky spinkala celou noc,je moc hodná,smíšek náš,už měla včera tři měsíce :-D tak to hrozně letí.Taky jsme byly už i nemocní,měla kašel,teploty,rýmu,zahleněná bylo to hrozný trvalo to 3.týdny,nemohla se s toho pořád dostat,píchaly ji i do prstíku a když jsme dávaly medicínky tak plakala nemá ráda ty sladký ale ty hořký,má to opačně :lol: ještě tedˇ trošku chraptí chudáček malej a to ty chřipky pořádně ještě prý ani nezačaly,nejvíc jsou nemocní malí děti,je mi jich bobišků líto.Posílám fotečky drobečka.Mějte se hezky holky.Pááá Andulinečka a Ellinečka.

Příspěvek upraven 17.02.11 v 10:07

• Citovat
  • Upravit
Andulinečka
17.2.11 10:03

Ellinka

• Citovat
  • Upravit
Andulinečka
17.2.11 10:03

Ellinka

• Citovat