Všeobecná sestra - dálkově
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
všeobecná sestra dálkově
Prosím vás studujete někdo dálkově všeobecnou sestru??rozhodla jsem se jít na školu a rozmýšlím se mezi 4.Jsem z Ústí nad Labem ale dojíždění mi nevadí (když to neni 300km)
přemýšlím nad Libercem (prý je to tam nejtěžší) nebo Příbram (tam se prý platí vysoké školné) Pardubice a Plzeň (tam se mi líbí že je to bez jazyku) ale k otázce.Nevíte někdo jak se do těch škol chodí??Myslím info jak často atd,popřípadně zkušenosti se studiem atd??podmínky pro přijetí…prostě vše co o nich víte,děkuji moc
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Kolegyně studují v Příbramy, jezdí několikrát měsíčně- buď jedeš jen na zkoušku, nebo výuka na celý den, mění se jim rozvrh podle učitelů…Nelíbí se mi tam to vysoké školné ![]()
Plzeň myslíš LF? No tam je to dost těžké se dostat
A je to tím, že je to prostě státní a je to při VŠ. Holky co znám tam spíš studují Mgr. než Bc.
Ale co se tam holky hlásily tak se dostala jen 1 ![]()
ostatní neznám
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
chodim 1. rokem do pribrami a to skolne neni tak hrozne
. navic nemusis mit praxi. uznavaji ze zamestnani a i MD
. mam asi 5 spoluzacek z usti ![]()
- Citovat
- Upravit
v pribrami nejsou prijimacky, jazyk tam neni a nemusis chodit na praxi. prednasky nejsou povinne, staci jezdit jen na zkousky. jinak vyuku mame ted v letnim semestru 2-3 dny v mesici a mame do tech dnu dane i zkousky, abysme tam nemuseli zbytecne jezdit. skolne je 260 eur, minuly tyden to bylo v prepoctu 6,5 tisice. me se to teda vyplati. uvazovala jsem nad C. Budejovicema. ale nemam cas tam jezdit 4× do mesice+ x tydnu praxe. do toho male dite a prace
kdybys neco potrebovala vedet,napis ![]()
- Citovat
- Upravit
Ty já mam za to, že Ústav zdravotnických studií na UJEPu má dálkový studium v plánu, někde jsem to četla. Ale určitě ne na další rok
Omlouvám se za OT, jen mě to napadlo, že bys pak třeba mohla přestoupit.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
SayaSt píše:
v pribrami nejsou prijimacky, jazyk tam neni a nemusis chodit na praxi. prednasky nejsou povinne, staci jezdit jen na zkousky. jinak vyuku mame ted v letnim semestru 2-3 dny v mesici a mame do tech dnu dane i zkousky, abysme tam nemuseli zbytecne jezdit. skolne je 260 eur, minuly tyden to bylo v prepoctu 6,5 tisice. me se to teda vyplati. uvazovala jsem nad C. Budejovicema. ale nemam cas tam jezdit 4× do mesice+ x tydnu praxe. do toho male dite a prace
kdybys neco potrebovala vedet,napis
ta to neni tak hrozny..takze 6,5 tis za semestr jo??to by se dalo.ja jsem zdrav.asistent a mam praxi 1,5 roku u lůžka.ja jak koukala na ty poplatky tak mi to prislo dost.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
barushhh1 píše:SayaSt píše:ta to neni tak hrozny..takze 6,5 tis za semestr jo??to by se dalo.ja jsem zdrav.asistent a mam praxi 1,5 roku u lůžka.ja jak koukala na ty poplatky tak mi to prislo dost.
kdybys neco potrebovala vedet,napis
to je ze zacatku. prijimacky 90eur, pak zapisny 50 eur ale to je jen zacatek. pak uz 260 eur za semestr. jako me se to porad vyplati. radsi neco zaplatim navic, nez abych musela nekam furt jezdit, plnit praxi. takhle ten cas muzu venovat male ![]()
- Citovat
- Upravit
a letni jsem platila zrovna ve stredu a v prepoctu na ceske to bylo 6500 a nejaky drobny ![]()
- Citovat
- Upravit
Takže jsi ZA a chceš být klasická sestra? Pak ještě budeš vyběhávat registraci … no nezávidím ti a už vůbec ne, pokud se rozhodneš pro Příbramskou zdrávku.
- Citovat
- Upravit
Baslerinda píše:
Takže jsi ZA a chceš být klasická sestra? Pak ještě budeš vyběhávat registraci … no nezávidím ti a už vůbec ne, pokud se rozhodneš pro Příbramskou zdrávku.
ano jsem bohuzel ZA,registrace se podává hned po studiu BC-za to studium se získají kredity k registraci takže to by problem být neměl ne..A proč to negativní k té příbramské škole??dost o ní uvažuji,jestli mi tedy mužeš říct svůj názor..?? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já mám teda dost kolegů, co dělají dálkově bc. v Příbrami a jak je studium placené, tak úroveň mi přijde nízká. Ve smyslu, že mají na studenty málo požadavků. Když jsem třeba viděla požadavky ke zkoušce, tak to bylo pár stránek zápisků, tenký skripta, … skoro mi to přišlo znevažující. I vůči těm studentům i vůči požadavkům, co měli na studenty na UK, UP, MU a jiných státních univerzitách.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Registraci si můžeš zařídit i přes sestrain.cz a nemusíš se dohadovat s NCONZO v Brně, kde je všechno na dlouhé lokte, včetně sbírání kreditů, na sestrain je vše hotovo za cca měcíc - tedy jde to i takhle rychle. Neříkám, že příbramskou zdrávku ne, pořád je lepší než např. Beroun nebo pražský 5.květen či Mělník ale třeba se tamější poměry změnily … přece jen od r.2005 nějaký ten pátek uběhl. A čemu se chceš věnovat potom, nějaká specializačka ?
- Citovat
- Upravit
Baslerinda píše:
Registraci si můžeš zařídit i přes sestrain.cz a nemusíš se dohadovat s NCONZO v Brně, kde je všechno na dlouhé lokte, včetně sbírání kreditů, na sestrain je vše hotovo za cca měcíc - tedy jde to i takhle rychle. Neříkám, že příbramskou zdrávku ne, pořád je lepší než např. Beroun nebo pražský 5.květen či Mělník ale třeba se tamější poměry změnily … přece jen od r.2005 nějaký ten pátek uběhl. A čemu se chceš věnovat potom, nějaká specializačka ?
potom asi už nic,nechci být jen asistent a makat za takový peníz
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
danyk píše:
Já mám teda dost kolegů, co dělají dálkově bc. v Příbrami a jak je studium placené, tak úroveň mi přijde nízká. Ve smyslu, že mají na studenty málo požadavků. Když jsem třeba viděla požadavky ke zkoušce, tak to bylo pár stránek zápisků, tenký skripta, … skoro mi to přišlo znevažující. I vůči těm studentům i vůči požadavkům, co měli na studenty na UK, UP, MU a jiných státních univerzitách.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
dělam DIScu v Ul ale je tam hrozně praxe
s prací nesloučitelné
- načítám...
- Citovat
- Zmínit