Všeobecná sestra - dálkově

Napsat příspěvek
Velikost písma:
DianaJindrová
2.4.13 19:21

Prosím mužu poprosit o stranky skoly? dekuju moc a jeste bych se chtela zeptat jazyk tam teda neni a muze to byt dalkove??? dekujuuu moooc za odpoved Jindrová Diana

• Citovat
  • Upravit
DianaJindrová
2.4.13 19:26

Prosim prosim jaky maji stranky chtela bych se prihlasit… prijmacky ani jazyk tam nejsou?? dekuji

• Citovat
  • Upravit
1755
2.4.13 19:26

Ahoj holky, chtěla bych se zeptat, zda jde studovat dálkově v Hradci Králové, jak je to náročné časově a finančně a na jak dlouho…Přemýšlela jsem si udělat školu při rodičáku, díky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7735
2.4.13 19:36

Ahoj,
sice jsem nestudovala v Hradci, ale i tak ti třeba moje zkušenosti se studiem pomohou. Z finanční náročnosti jsem také měla obavy, ale kromě vstupního poplatku 300 kč, jsem celé tři roky nezaplatila ani korunu. Až jsem byla sama mile překvapená :). Skripta jsem si koupila za celou dobu studia všehovšudy dvoje. Všechno se dá sehnat v univerzitní knihovně, když se člověk trochu snaží :mrgreen:. Co se týče časové náročnosti, tak jsme měli přednášky jednou za čtrnáct dní jeden celý den. A na začátku a konci každého semestru jeden celý týden v kuse. Prvák byl docela záhul, ale jinak to docela šlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1755
2.4.13 19:39
@eviku-miluna píše:
Ahoj,
sice jsem nestudovala v Hradci, ale i tak ti třeba moje zkušenosti se studiem pomohou. Z finanční náročnosti jsem také měla obavy, ale kromě vstupního poplatku 300 kč, jsem celé tři roky nezaplatila ani korunu. Až jsem byla sama mile překvapená :). Skripta jsem si koupila za celou dobu studia všehovšudy dvoje. Všechno se dá sehnat v univerzitní knihovně, když se člověk trochu snaží :mrgreen:. Co se týče časové náročnosti, tak jsme měli přednášky jednou za čtrnáct dní jeden celý den. A na začátku a konci každého semestru jeden celý týden v kuse. Prvák byl docela záhul, ale jinak to docela šlo.

děkuju, koukám časově při dětech by to docela šlo…lituju toho doted, že jsem nešla ve 14ti na zdrávku a na kolik je to let?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7735
2.4.13 19:45

@Nelly 66 je to na tři roky, státnicovali jsme až v září

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7735
2.4.13 19:52

Diana Jindrová

http://www.med.muni.cz/…pravene.html

pár základních informací :), jinak angličtina je na této fakultě povinná ve dvou semestrech

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1755
2.4.13 19:55
@eviku-miluna píše:
@Nelly 66 je to na tři roky, státnicovali jsme až v září

super, já čekala tak na 5!! No a holky když už mam maturitu, jak to pak je? Celou znova?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7735
2.4.13 20:01

@Nelly 66 bohužel maturitu musíš mít ze střední zdravotnické školy :(, asi jsem tě špatně pochopila. Myslela jsem, že se ptáš na vysokou školu a ty jsi asi myslela zdravotní školu všeobecně. Ale i střední zdravotnická škola, se dá studovat dálkově a to je pak jedno, jakou máš předchozí školu :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122
26.12.13 10:45

@eviku-miluna
Mohu se zeptata, na jaké škole se neplatí za dálkové studium?
Jsem registrovaná zdravotní sestra, momentálně na MD a již 3 roky jsem sice mimo obor, ale chtěla bych se vrátit, ale na lepší pozici…
Moc děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3234
26.12.13 10:58
@iwulik píše:
@eviku-miluna
Mohu se zeptata, na jaké škole se neplatí za dálkové studium?
Jsem registrovaná zdravotní sestra, momentálně na MD a již 3 roky jsem sice mimo obor, ale chtěla bych se vrátit, ale na lepší pozici…
Moc děkuji

Na jakékoli veřejné vysoké škole, která umožňuje kombinované studium oboru Všeobecná sestra. Pokud je to tvé první studium VŠ, tak je to zdarma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122
26.12.13 12:06

Já právě zatím narazila na samé soukromky…
Jinak první srudium na VŠ by to bylo, tak mě potěšilo, že to bude zdarma :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
koprovka89
26.12.13 12:15

Jediný problém by mohl být, že na tu soukromou tě přijmou na 100%,hlavně že zaplatíš, ale na státní se musíš dostat díky svým znalostem, protože každého nepřijmou, musí se dělat přijímací zkoušky, na rozdíl od soukromých škol.

• Citovat
  • Upravit
122
26.12.13 12:42

@koprovka89
to je fakt, tak zkusím státní a přinejhorším pak soukromou, nedalo by se nic dělat a nebo počkat a po mateřské se vrátit do zdravotnictví a tam by to pak mohl podporovat zaměstnavatel, ale tu soukromou asi těžko…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3234
26.12.13 19:46

Veřejné otvírají kombinované studim většina škol, odkud jsi?? Olomouc, Ostrava, Praha, Brno, možná i Ústí nad Labem, České Budějovice, podle mě v každém kraji nějaká VŠ s tímto zaměřením bude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze