Všeobecná sestra studium Příbram dálkově?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Všeobecná sestra studium Příbram dálkově?
Ahoj, chtěla bych vědět, zda někdo studuje nebo studoval dálkově VŠEOBECNOU sestru v Příbrami? Jaká je škola? Jak často jsou přednášky? A jak je to prosím s cizím jazykem? Popravdě hledám školu, kde nebudu muset jezdit každý týden, mám dvě děti a myslím, že to bude velice náročné.???? Slyšela jsem, že v Příbrami se nemusí jezdit tak často, tak bych chtěla vědět osobní zkušenost. Budu moc ráda, když se někdo ozve ????????????
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@LenkaLinka studuji tam jiný obor, přednášky jsou občas s ani ne povinné, materiály se vždy seženu… Sestry budou mít asi povinné praktické předměty, cizí jazyk není, jestli myslíš aj a tak. Je to slovenská škola, ale není s tím problém… Vážně se tam dá hoooodne individuálně domluvit s učiteli na čemkoliv, včetně zkoušek… Zkoušky většinou chodíš dokud je nechodíš
A zdravotnické obory často vyučují učitele ze zdejší střední zdravky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@MilujuJameseBlunta Prosím, jaký obor tam studuješ? Klidně do SZ. Hodně nad tou školou uvažuju, obor Veřejné zdravotnictví, a ráda bych se o tom něco dozvěděla, ideálně od někoho kdo je na té škole ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@MilujuJameseBlunta Prosím, jaký obor tam studuješ? Klidně do SZ. Hodně nad tou školou uvažuju, obor Veřejné zdravotnictví, a ráda bych se o tom něco dozvěděla, ideálně od někoho kdo je na té škole ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Moc děkuji, to zní slibně.
Chápu dobře, že ani na konci se nedělá zkouška z cizího jazyka? Já mám z Angličtiny trošku trauma, nejsem na ní úplný talent, stačilo mi z ní odmaturovat a pokud bych se mohla jazyku vyhnout, tak by mi to dost ušetřilo nervy 😂
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@MilujuJameseBlunta A ještě se zeptám, je to která škola? Našla jsem v Příbrami Vyšší a Vysokou. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pokud vím tak tam ajfakt není
je to vysoká škola svaté Alžběty, ústav svatého Jana nebo Jakuba Nepomuka Neumanna. VOŠ zdravotnická je jiná škola a ta je na docházku náročná dost ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Annia45 sociální práci… Hele ta škola je podle me zvladnutelna. Nároky nic moc hodneindividualni domluva, na všechno dost času že strany školy… Třeba rozvrh na tento semestr jsme dostali až včera ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@MilujuJameseBlunta Díky, a máš prezenční nebo dálkovou formu? Jo a jak je to s tou slovenštinou tam? Může se při zkouškách mluvit česky?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Annia45 dálkové. Slovenština vůbec nikdo neřeší, studenti mluví normálně český, učitelé někdo slovenský někdo český, nikdo to neresi
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@MilujuJameseBlunta Takže se to dá normálně zvládat s prací? A teda když je to dálkově tak jsou jen nepovinné přednášky?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Annia45 s prací úplně v pohodě, Teda aspoň za mě. U nás nepovinné, jen jeden seminář za dva semestry byl povinny, ale bylo na něj vypsáno asi 6 termínu abysme si mohli vybrat ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@LenkaLinka Ahoj, prosím Tě (nebo kdokoliv další), nastoupila jsi nakonec na tu externí formu ošetřovatelství? Zřejmě se na to chystám, ale potřebuji nějak dát dohromady práci, děti a školu. Zajímalo by mě hlavne6s praxí, jak to je?
Moc děkuji 🙏
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@prcekniky
Chodím na tuto školu, pokud bys potřebovala jakékoli info. Předminulý rok jsem statnicovala na Bc. Obor ošetřovatelství a teď chodím na Mgr. Veřejné zdravotnictví. Tak pokud máš jakékoli dotazy, stačí napsat. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit