Vstávání batolete

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1140
13.4.12 07:58

co bychom za to dali, kdyby náš prcek vydržel spát do osmi :lol:
Zásadně vstává mezi pátou a půl šestou, když spí do šesti - půl sedmé, tak to už je těžká vyjímka, a já se už i nervózně přavaluju v posteli, co se mu to stalo, že tak dlouho spí :lol:.
Z postýlky ještě vylízat neumí, ale o to víc řve, jen co otevře oči.

Naši tříletou máme v posteli nastěhovanou kolikrát už od tří v noci až do rána.

S manželem se střídáme… jednou vstanu já v pět a on vyspává do sedmi, nebo vstane s malým on, nakrmí ho, ustrojí… a já vstávám, až když odchází do práce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9622
13.4.12 08:05

Jo a ještě k tomu vstávání :) O víkendech mě pak manžel nechává spát třeba do devíti a vstává s dcerou on :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
489
13.4.12 08:32

Moje batole vstává před pátou :mrgreen: Manžel je drsňák co? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5077
13.4.12 08:34

Ahoj,
nějak tvého muže nechápu a vlastně ani tebe. Syn se vzbudí v 7 a ty ho ještě necháš další 1-2hod zavřeného v postýlce, proč? Jinak je to dítě a ne figurka, která bude jen ležet a nemluvit. To, že chce za vámi je normální. Pokud to vadí manželovi, že ho ráno budí, tak muže zavři v ložnici a jdi si s malým hrát a nemusíte se hádat. A co budete dělat až bude syn ve velké posteli a přijde za vámi xkrát za noc a hned ráno? A v pokoji bych ho určitě samotného a zavřeného nenechala, neudělala bych to ani psovi, natož vlastnímu dítěti.
Jinak děti vstávají mezi 6-7, z postýlek je vytahuji jak se proberou, jsem tam celou dobu s nimi, a pak začínáme normální den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
13.4.12 08:43

a to manžel nevstává do práce, že mu vadí když dítě přijde v osm? Jako normální přístup to určitě není. A že to chce řešit zavíráním v pokojíčku, to je absurdní. Za prvé je to hnusné vůči dítěti a za druhé by to mělo spíš opačný efekt.
Emimino mě stále ujišťuje v tom, že jsem to s tím svým chlapem ještě vyhrála. Tohle mi navrhnout, tak ho pošlu k lékaři. A nebo spíš někam jinam…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47759
13.4.12 09:02

Zavirat dite samotne v pokojicku ? Co to je za nesmysl ? Vzdyt muze neco provest, nebo se mu neco stat. Bych mu udelala to same, aby vedel jake to je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2075
13.4.12 09:04

Manželovi bych udělala scénu já na kterou by hned tak nezapomněl. Je to dítě, nedá se naprogramovat tak, aby se „milostpán“ mohl vyspat do 9h. Dítě mám mladší, budí se mi většinou kolem 06:30, nechávám jí v pokojíčku max. 10minut kdy si povídá a pak jdu pro ni.

Vera111: souhlasím, ten můj mě také někdy štve ale ve finále vidím jaký je „zlatý“ :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
283
13.4.12 09:19

Celou noc spí a vstává až mezi 7-9? Vždyť to je krásný. Prcek nám spí celou noc, vstává kolem půl osmé až osmé a jsme všichni krásně vyspalí :nevim: Ještě máte takový zlatíčko, který si v postýlce vydrží samo hrát hodinu bez asistence. Co by tvůj přítel dělal, když by se prcek neustále v noci budil, vstával před pátou ráno a v mezičasech řval a řval? To by ho vyměnil, vrátil, nebo co? My našeho prcka za to jak v noci spí „chválíme“ každý den :lol: Přítele bych za tu scénu a (s odpuštěním) dementní nápady zprdla na dvě doby, udělala bych pořádný dusno a zdůraznila, ať si začne vážit toho co má! Mimochodem my ty rána milujeme z celýho dne nejvíc :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.4.12 09:29

moc všem děkuju za odpovědi… On si právě neuvědomuje,jak zlatý dítě doma máme,protože žádný jiný malý děti v okolí nemáme… :roll: Jsem ráda,že jsem ta normální já… :mrgreen: zakladatelka

• Citovat
  • Upravit
3871
13.4.12 09:37

jééé, vždyť máte zlaté dítě, kydž spí takhle dlouho. :mrgreen: @Crispina no drsňák bych neřekla, já bych použila jiný slovo… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
402
26.4.12 14:17

Moje holky maji kazda svuj pokojicek,takze kazda vstava jinak…starsi kolem8hodiny,mladsi 19mesicu,kdyz jde manzel do práce kolem 6hodiny ja ješte spim a kdyz manzel odchazi do prace tak slyši jak mala dela pápá.tak ji vynda a mala mu da pusinku a bezi k nam do loznice,ja vstanu ustrojim ji dam napapat a pak jdem na uklid vareni a tak,a cekame az se vzbudi áda.jinak zavirani v pokoji,je hrozny,des hruza,tohle bych nikdy nedovolila,at si uvedomi ten tvuj,ze je to taky jeho dite!!mel by se jit lecit,hnus!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1454
7.4.13 06:36

Sorry, ale já bych manžela za tohle asi zabila :cert:
Naše dítko vstává kolem páté a oběma nám přijde normální, že se ve vstávání střídáme nezávisle na dni v týdnu (oba pracujeme, oba svobodné povolání, takže vstávání do práce moc často neřešíme). Teď, když čekáme druhý kousek a ze mně je chodící spící blitka :roll: tak vstává především manžel!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí