Zoubeček, malý nespí

235
10.4.12 19:46

zoubeček

:D :D :D Maminky potřebuji radu :D Našemu malému je 6měsíců a začínají nám růst první zoubky a to rovnou dva dole :D jen to snášíme celkem špatně jsme mrzutí a v noci se budíme po 1.5h až 2h :,( :,( :,( :,( dá se malému nějak ulevit? máme hračky do ledničky ale ty ho zrovna moc neberou :O( tak si je do pusinky nedává .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6260
10.4.12 19:49
@ZandaU píše: :D :D :D Maminky potřebuji radu :D Našemu malému je 6měsíců a začínají nám růst první zoubky a to rovnou dva dole :D jen to snášíme celkem špatně jsme mrzutí a v noci se budíme po 1.5h až 2h :,( :,( :,( :,( dá se malému nějak ulevit? máme hračky do ledničky ale ty ho zrovna moc neberou :O( tak si je do pusinky nedává .

Ahoj, taky nam zacaly rust zoubky okolo 6 mesice a v 1,5 skoncily a vzdy to byla hruza… No na vecer, mi dr. doporucila i Nurofen. Potom existuji gely na zoubky, ale ty nam byly na prd. A radaaa ? Vydrzet, podle me nic jineho snad ani nejde doporucit… Joooo,…pevnee nervy… :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22756
10.4.12 19:50

POkud ho neberou kousátka ( u nás zabrala až ta vytažená z mrazáku), tak doporučuju mazat dásna Calgelem a na noc, když bude nejhůř zkusit Nurofen nebo Panadol.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
235
10.4.12 19:57

:) :) :) :) :) :) děkuji :srdce: :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1816
10.4.12 20:31

tak mi taky řešíme problém zoubky,dcerce bude deset měsíců a roste jí první a je to boj,má k tomu navíc i rýmu,takže bezesné noci jsou u nás už pár dní.Máme calgel a nepostřehla jsem,že by pomohl,vždycky jí tím večer potřu cumel a usne,ale do půl hodiny je hned vzhůru.Musíme vydržet no.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6256
10.4.12 21:48

Ahoj, ja davam malymu polovicni davku ibalgin baby a pomaha to. Uz ma 6 zubu a spodni mu taky rostly najednou, po sirupu se uklidni a usne. Kazdymu pomaha neco jinyho, nam treba calgel nezabral vubec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6077
10.4.12 22:25

Ahoj, nás to trápí ted taky. U nás zabrala homeopatika Chamomilla vulgaris 15. :palec: Zeptej se na to v lékárně. Malej se po nich hodně zklidnil a relativně pěkně spí. Předtím to byla katastrofa…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
590
14.4.12 10:09

ahoj, veny1 a jak se chamomilla podávají?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6077
14.4.12 10:27
@ccudlik píše:
ahoj, veny1 a jak se chamomilla podávají?

Mě řekla lékárnice: 10 kuliček rozpustit v 10ml vody. Dávala jsem mu to 3krát denně na dětských plastových lžičkách. Pozor nesmí se na ně šahat rukou ani žádným kovem. Vytočíš to z té tubičky a rovnou někam do hrnečku. U nás to zabralo. :palec: Hodně se zklidnil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.4.12 17:36

Ahoj.My máme ted opět ten sám problém.Malej se nám budí cca co 20 minut.Gely,chladítka kousátka…nezabírá nic takového :zed: Jedine co pomůže je Nurofen.Pak spíme celou noc :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
235
14.4.12 18:02

:kytka: :kytka: :kytka: :kytka: :kytka: Děkuji koupíme a také dáme .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
590
14.4.12 19:56

těch 10 kuliček je to množství na celý den a nebo 3× 10 kuliček během dne,?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6077
14.4.12 21:23
@ccudlik píše:
těch 10 kuliček je to množství na celý den a nebo 3× 10 kuliček během dne,?

Deset kuliček na celý den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401