Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Tipla bych to na ty zuby, to je vždycky horor, takže u zubů to normální je ![]()
ahoj, jo zoubky to je hruza. Nasemu malemu tlaci ted dva spodni a pres den nespi skoro vubec, teda 20 minutam nerikam spanek. V noci teda spi ale mrkci, knuci, prevaluje se. Zkousela jsi homeopatika? Nam na ty zuby docela zabiraji aspon na tu noc mu davam chamomile vulgaris
Jo jo, zuby jsou prevít. V dnech mého naprostého vyčerpání už jsem většinou sáhla po Nurofenu na noc. Aby jsme se oba aspoň obden vyspali. Každodenně bych měla strach a většinou to stačilo tak 3× za sebou. Když tedy nezabíral kamistad na dásně.
u nás to bylo očkování, sice až mmr ve dvou letech, za to následky trvají dodnes
, tak snad u vás to jsou jen zuby
NO NESKOUŠELA JSEM NIC jen tu chladivou psatu ale ta je o ničem no po očko to asi nebude.Ale lezou jí i stoličky
dr na to taky koukala zítra zajdu do lékarny a porádím se jinak se zblázním ![]()
@Zuzka a verunka 2mesice píše:
NO NESKOUŠELA JSEM NIC jen tu chladivou psatu ale ta je o ničem no po očko to asi nebude.Ale lezou jí i stoličkydr na to taky koukala zítra zajdu do lékarny a porádím se jinak se zblázním
Vítej v klubu ![]()
pro uklidneni ![]()
u nas to vypada, ze zuby rostou od narozeni
mam stejne stareho kluka a v noci se od narozeni budi po hodine zuby nezuby a ve dne spi jen jednou tak hodinu a pul
My naštěstí zoubky prožíváme zatím v pohodě, ale chybí nám ještě 4 tak snad se to nezmění
ale co nám poradila dr. tak je prý možné a dost účinné dát na noc nurofen na bolesti zoubků. Jinak když jsem se kdysi ptala v lékárně, jak miminku pomoct od bolesti zoubků nebo tak, tak mi spíš poradili masírovat dásňa a dávat kousátko - to malý ani nechtěl, než nějaké kapičky nebo tak něco
Nebo dávají maminky i kurku z chleba, aby se to rychleji prořezalo ![]()
A ještě mě napadlo, zkus změnit režim pokud to nebude jen zoubkama. Malý se takhle budil v noci, když spával 2× za den a jak jsme pak zkusili změnit režim tak, že začal spát jen dopoledne cca na 2 hoďky, tak zase pěkně spinká celou noc, pokud ho tedy něco netrápí…
U nás obdobný. V noci se relativně spí, přes den tak dvě hodinky spánku - ne v kuse a pak k večeru řev. Doufám, že to jsou taky jen zuby a brzo to přejde. ![]()
jj tak to u nas probiha naprosto stejne ![]()
@veny1 píše:
U nás obdobný. V noci se relativně spí, přes den tak dvě hodinky spánku - ne v kuse a pak k večeru řev. Doufám, že to jsou taky jen zuby a brzo to přejde.
ahoj maminky, chtěla jsem se zeptat jestli je uplně normální aby dítě nespalo.Mojí dcerce je rok a 4 měsíce a poslední 4 dny jsem se vubec nevyspala.Jde o to že minulého týdne mi dcerka spala docela vpohodě.CHODILA SPÁT KOLEM 20H a budila se kolem 6:30 ráno.Dopoledne chodila kolem 11h a podpoledne kolem 4h.VŽDY si pospala za den tak 2 hodky.A před 4 dnama jakoby utlo.Přestala spát uplně přes den NOC NO HOROR.za celou noc a den jí upně stačí 3 hodiny!!!!!! Muže to být zubama PROTOŽE DNES JSEM JÍ KOUKLA DO PUSINKY A TLAČÍ SE JÍ SNAD VŠECHNY ZOUBKY.JE TO NORMÁLNÍ