4měsíční úplně bez spánku

Napsat příspěvek
Velikost písma:
poletucha poletava
5.4.12 01:15

u nás kousátko neprošlo kurka chleba taky né snad pomuže nurofen, změnit režim no to nevím přs den spinka jen dopoledne

• Citovat
  • Upravit
6077
5.4.12 09:11
@susannn píše:
jj tak to u nas probiha naprosto stejne :?

A u vás se spí z jakého důvodu tak málo??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1865
6.4.12 10:24

Taky se nám teď prořezává druhý zub, tak je protivnej, nespí a kňourá. Kousátko nechce, ale celkem u nás pomůžou ty kukuřičný křupky (lepší jsou ty tyčky než tvar rohlíček) a Calgel na dásně.

Nechce moc jíst, tak se budí v noci kromě zubů ještě na prso. Ale ono u nás už je celkem jedno, jestli se budí desetkrát nebo patnáctkrát za noc. Stejně nevydrží spát víc jak hodinu v kuse. Možná zkusím ten nurofen.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
poletucha poletava
6.4.12 12:51

tak mposlušné hlásím že jsem se dnes konečne prospala hupsla jsem do lékárny koupila ibalgin baby a je uplně vpohodě.Ale necic jí zatěžovat tak jsem jí ještě koupila chamomilla vulgaris 15ch tak pak napíšu co a jak jinak bych se asi zbláznila

• Citovat
  • Upravit
6077
6.4.12 12:56
@Zuzka a verunka 2mesice píše:
tak mposlušné hlásím že jsem se dnes konečne prospala hupsla jsem do lékárny koupila ibalgin baby a je uplně vpohodě.Ale necic jí zatěžovat tak jsem jí ještě koupila chamomilla vulgaris 15ch tak pak napíšu co a jak jinak bych se asi zbláznila

Dej vědět co u vás zabralo nebo mě brzo povezou do blázince. :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
poletucha poletava
6.4.12 12:58
@veny1 píše:
Dej vědět co u vás zabralo nebo mě brzo povezou do blázince. :pocitac:

jo neboj vědět určitě dám ale říkám včera jsem jí dala ibalgin baby sirup a nevsteká se dokonce prospala celou noc a to jsem koukala protože se do včerejška budila tak 10× za noc a konečně po pár měsícu celá noc paráda

• Citovat
  • Upravit
6077
6.4.12 13:29

A od kolika se ten ibalgin baby může dávat? Malýmu je teprva půl roku. V noci celkem spí, u nás je problém přes den. Nespí dýl jak hodinu v kuse, a pak bud řve nebo knourá. Nevydrží si s ničím hrát. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1865
6.4.12 13:35
@veny1 píše:
A od kolika se ten ibalgin baby může dávat? Malýmu je teprva půl roku. V noci celkem spí, u nás je problém přes den. Nespí dýl jak hodinu v kuse, a pak bud řve nebo knourá. Nevydrží si s ničím hrát. :cert:

Nebo zkus ten Calgel, ten se může od půl roka. Jestli už jí křupky, zkusila bych, on se u toho žužlání jednak zabaví a jednak si brousí dásničky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6077
6.4.12 13:42

Křupky jsme ještě nezkoušeli, občas mu dám piškot. Ted teda usnul dokonce bez povyku. 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
poletucha poletava
6.4.12 14:21

ibalgin se dává od pul roku ale já bych malw ibalgin nedávala ale už i doktorka si nevěděla sním rady tak proto jsem jí ho dala já jsem 4 dny noci nespala a navíc opravdu u nás nic jiného nepomáhalo ale dej ty křupky nebo kurku toho tvrdšího chleba dr mi rovnou řekla že ten chladivej g moc nepomáhá u nás neuspěl vubec

• Citovat
  • Upravit
6077
6.4.12 18:23
@Zuzka a verunka 2mesice píše:
ibalgin se dává od pul roku ale já bych malw ibalgin nedávala ale už i doktorka si nevěděla sním rady tak proto jsem jí ho dala já jsem 4 dny noci nespala a navíc opravdu u nás nic jiného nepomáhalo ale dej ty křupky nebo kurku toho tvrdšího chleba dr mi rovnou řekla že ten chladivej g moc nepomáhá u nás neuspěl vubec

No já už jsem tu v diskuzi někde četla, že ten gel nic moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1865
6.4.12 18:36
@veny1 píše:
No já už jsem tu v diskuzi někde četla, že ten gel nic moc.

Hm, tak u nas celkem zabral. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
poletucha poletava
6.4.12 22:10
@veny1 píše:
No já už jsem tu v diskuzi někde četla, že ten gel nic moc.

tak každé dítě je jiné nám nezabral vubec vlastně nezabralo vubec nic až ten ibalgin malá krásně spinka konečne takže za mě gel ne

• Citovat
  • Upravit
6077
6.4.12 22:14

Já jsem zkusila dneska koupit homeopatika a uvidíme… Každopádně díky za rady. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
poletucha poletava
6.4.12 22:55
@veny1 píše:
Já jsem zkusila dneska koupit homeopatika a uvidíme… Každopádně díky za rady. :palec:

není zaco )))

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí