6týdenní nespí - rada

5misa6
11.4.12 15:40

6 týdenní nespí-rada

Ahoj ženy :mavam:

Je možné,aby můj syn nespal od rána od 6hod? Prostě nevím co s ním je.Nepláče,je najezený,přebalený.Má problémy s usínáním večer,očička mu klimbají,a on né a né zabrat.Přez den spává odpoledne,dopoledne jen šáří.Na bolení nikdy netrpěl.Je to hodné sice hodně živé miminko,ale poslední dobou to spaní je utrpení :zed: vím,že pořád nebude spát,ale celý den aby nespal,mi příjde divné.

Máte nějakou radu na to usínání? Zatím děkuji ;-)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
25959
11.4.12 15:45

Karp.. pořádně zavinout, na bok, pustit třeba fén, dudlík ;) u nás zabíralo do 2 min :) a dobře se jí spí venku, takže když ji dávám spát doma, otevřu okno, zachumlám do kočáru a je to ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6956
11.4.12 15:46

Ha ha :) ahoj :mavam: papa hodne? Mala vytuhne kdyz se prezere:) kdyz ma to sve obdobi kdy nepaka tak je vzhuru ale je protivna :think: bud rada ze je hodny, nektere deti nepotrebujou tolik spat. Moje mala rvala tri mesice k vuli prdikum a ted rve protoze ji asi rostou zuby :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
11.4.12 15:46

Karp - Nejšťastnější miminko v okolí.
Když začal kvičet a já zrovna potřebovala něco udělat a nebylo to kvůli jídlu, tak jsem zapla lux, zavinula, vrazila dudel a za minutu byl v limbu.

Ale jinak pokud leží a kouká, tak zkrátka spát nepotřebuje :nevim: Dokud nekvičí, případně nestráví na ruce celý den, tak bych to neřešila, druhorozenému stačilo, když na mě viděl, takže v kuchyni do lehátka a mohla jsem si dělat, co bylo potřeba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5misa6
11.4.12 15:50
@Janichka píše:
Ha ha :) ahoj :mavam: papa hodne? Mala vytuhne kdyz se prezere:) kdyz ma to sve obdobi kdy nepaka tak je vzhuru ale je protivna :think: bud rada ze je hodny, nektere deti nepotrebujou tolik spat. Moje mala rvala tri mesice k vuli prdikum a ted rve protoze ji asi rostou zuby :evil:
:mavam: je hodný,řve jen když má hlad.Ale poslední dobou je to na nervy.Je mi ho líto,oči má červené napuchlé,ale prostě nezabere.Dudel pluje od mala.Ale zkusím mu něco pustit.
  • Citovat
  • Upravit
5misa6
11.4.12 15:52
@Gladys píše:
Karp - Nejšťastnější miminko v okolí.
Když začal kvičet a já zrovna potřebovala něco udělat a nebylo to kvůli jídlu, tak jsem zapla lux, zavinula, vrazila dudel a za minutu byl v limbu.Ale jinak pokud leží a kouká, tak zkrátka spát nepotřebuje :nevim: Dokud nekvičí, případně nestráví na ruce celý den, tak bych to neřešila, druhorozenému stačilo, když na mě viděl, takže v kuchyni do lehátka a mohla jsem si dělat, co bylo potřeba.

Kouká,ale neusne i když se mu chce,jen klimbá,oči má červené.A když zaspí,tak za 5 minut je vzhůru.

• Citovat
  • Upravit
1012
11.4.12 16:32

a to nespí ani v kočárku venku?my teda nachodili denně 5 hodin venku,ale spal po celou dobu:-))a já si odpočala.JInak taky radím Karpa a KNejšťastnější miminko v okolí,jde to i z uloz.to

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1012
11.4.12 16:32

a to nespí ani v kočárku venku?my teda nachodili denně 5 hodin venku,ale spal po celou dobu:-))a já si odpočala.JInak taky radím Karpa a KNejšťastnější miminko v okolí,jde to i z uloz.to

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6956
11.4.12 16:40

Na nas bohuzel karp nezabiral:( zavinuti nesnasi a nesnasela. Jedinej dudel a fen byl jakz takz! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5misa6
11.4.12 16:47
@adlin27 píše:

Byli jsme venku,ale šance na spánek nulová.S tím usínáním má problém večer po koupání,teď přez den se mi to stalo poprvé,a snad naposled.Vždy ve dne spal hezky.

• Citovat
  • Upravit
5misa6
4.5.12 17:45

Holky :mavam:
Tony mi pořád nechce spát přez den,prostě nezabere :zed: je unavený ale ty oči nezavře,přez den naspí cca 2hodiny a to přerušovaně.Už mě nic nenapadá jak mu pomoct.A k tomu nechce být sám,pořád mě musí mít na očích,a já jsem k.o. Myslíte že by pomohla levandule?

• Citovat
  • Upravit
13046
4.5.12 18:34

@levmah28 a co třeba až bude unavený, dát dudel a nějakýho mazlíka? u nás funguje i obyč plena.. umudlá se s ní, šoupnu ho na bok a do 5ti min. je koženej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3157
4.5.12 18:50

Můj klučina taky nespal.. Po příchodu z porodnice jsem zjistila, že není pravda, že malá miminka jen kakají, papají a spinkají. Moje jen papalo, kakalo, papalo, kakalo… Ale spát prostě nepotřebovalo. Zato teda spal celou noc, což se rapidně zhoršilo někdy kolem 4.měsíce, ale ted už spíme zase celou noc (ťuk ťuk), přes den ale vůbec (5 měsíců).

S mudrou jsem konzultovala, ale prý prostě některé děti spát nepotřebují.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
700
4.5.12 20:30

to moje malá dělala do 3 měsíců chaotickej virvál,než si zvykla,že je z bříška venku,no a pak jsem jí nastolila neoblomnej reřim,ať chtěla nebo nechtěla:! dopoledne v 10 spát,ve 14,30 spát a v 19,30 spát,no a vydrželo jí to dodnes :) má 9 měsíců po sedmé večer se už šudlá ůnavou,položím do postýlky,do 10ti minut spí,kol 5té se budí na baštu a spí dál až do 7,30, po desáté dopoledne se opět šudlá,tak jdeme buďto ven,nebo ji dám spát na terasu,spí tak 1/1,5 hodiny,no a po druhé hodině opět :) jak jsem si ji naučila,tak to je,malá je odpočatá a spokojená a já taky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7449
21.11.12 19:46

Ahojky maminky.

Mam doma 6 tydenni holcicku, ktera spatne spi doma pres den - venku spi hezky v kocarku. Nas hlavbi problem je ale vecerni usinani. Zkousime vse mozne - zavinuti a dudlik, kolotoc, plenu k hlave, moje tricko do postylky. Nejdrive jsme koupali, krmili a uspavali v postylce cca od 19h, usla nekdy po dalsim kojeni v 21, nekdy az po dalsim v pul 23. Dnes jsme zkusili vykoupat v 17, pak nakojili a uspavali. Ted je pul 8 a ona porad nic :zed:. Dvakrast jsem zkousela vyrvat 15 minut, nic… uz mi nenapada, co delat, aby mala usnula drv, jak za nekolik hodin.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí