Vstávání batolete

Anonymní
13.4.12 04:00

Vstávání batolete

Prosím všechny maminky o radu a názor… Syn umí asi měsíc vylézt z postýlky. Ráno nás chodí budit. Manžel byl zvyklý,že dokud syn neuměl vylézt,vzbudil se třeba v 8,ale do 9 si hrál v postýlce,než začal brečet nebo volat,aby pro něj někdo přišel… Teď už ale vyleze a přijde,tak chodí v rozmezí od 7 do 9… Mě to příjde ok,ale s manželem se hádáme,chce ho zavírat v pokojíčku,otáčet u kliku,aby nemohl utéct atp. :roll: Posledního půl roku se syn tak jednou za týden vzbudí i v noci,vyžaduje kontakt (pohladím,dám čistou plínu,hračku do postýlky,obejmu ho,dám mu pusu a zas usíná). Teď ale vyleze z postýlky,příjde za náma a tím manžela vzbudí. Ten dnes udělal šílenou scénu :-( Taky tím vylejzáním skončilo odpolední spaní… prostě si radši hraje… :nevim:
Holky prosím napište v kolik vám děti ráno vstávají a jestli vám příjde normální,že se občas vzbudí v noci nebo jestli jsem opravdu ta divná já,jak tvrdí manžel? Předem děkuju za odpovědi…

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7887
13.4.12 04:37

jako u nas v noci jsme po vylezani z postylky dali syna do velke postele, jinak vstava podle toho jak je vyspany, od 7 do 9, ja v tom nevidim problem, rozhodne bych mu nezavirala na kliku, na kterou nedosahne… at si laskave manzel uvedomi, ze ma syna. Navic nas Kubik pokud mu rostli zoubky tak byl vzhuru kazdou hodinu a bud ho choval manzel nebo ja… nevidim v tom problem, navic ja od jeho peti mesicu pracuji na plny uvazek a taky to zvladam. Chlap at nedela scenu a neotravuje zivot, nebo mu syna vraz na cely weekend at se stara at vidi co to je…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.4.12 04:47
@janik73 píše:
jako u nas v noci jsme po vylezani z postylky dali syna do velke postele, jinak vstava podle toho jak je vyspany, od 7 do 9, ja v tom nevidim problem, rozhodne bych mu nezavirala na kliku, na kterou nedosahne… at si laskave manzel uvedomi, ze ma syna. Navic nas Kubik pokud mu rostli zoubky tak byl vzhuru kazdou hodinu a bud ho choval manzel nebo ja… nevidim v tom problem, navic ja od jeho peti mesicu pracuji na plny uvazek a taky to zvladam. Chlap at nedela scenu a neotravuje zivot, nebo mu syna vraz na cely weekend at se stara at vidi co to je…

syna s ním samotnýho nechat nemůžu… on by snad byl schopnej ho přivázat za nohu ke stolu a zalepit mu pusu… :roll: :cert:

• Citovat
  • Upravit
2203
13.4.12 06:42

Ahoj u nás malá vztává kolem šesté, vylézt neumí, ale chce vyndat a jít ke mě(ještě kojím). Manžel pokud je doma se sebere a jde si ještě chvíli lehnout do pokojíčku. Kromě postýlky a synovy postele je tam ještě jedna rezervní. A během noci se budí i několikrát. Upřímně postoj tvého chlapa nechápu váš malý vztává ještě docela hezky. A zavří malé dítě, když vím, že nespí a nechat bez dohledu to je nesmysl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3684
13.4.12 06:49

Ahoj,tak naše malá sice z postýlky vylést neumí,ale pravidelně vstává v půl 5 a chce jen k nám do postele a nebo dudlíček,buď vstanu já nebo přítel,ale určitě se kuli tomu doma nehádáme. Podle mě ti vstává ještě v pěknou hodinu. Rozhodně bych ho tedy nezavírala v pokojíčku,nikdy nevíš co se může stát :nevim: Tatínek by si měl uvědomit že máte dítě a že nebude pořád jen ležet v postýlce a spát podle něho :! :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7887
13.4.12 06:49
@Anonymní píše:
syna s ním samotnýho nechat nemůžu… on by snad byl schopnej ho přivázat za nohu ke stolu a zalepit mu pusu… :roll: :cert:

no tak to je spatne, nebot ja vim, ze syna muzu nechat s manzelem, zato vim ze s tchyni ani sekundu :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11689
13.4.12 07:01

Vždyt je to dítě!!! Zakladatelko, podle mě je to naprosto normální, malý se mi taky tak budí, vylézt sice ještě neumí, ale v pokojíčku bych ho nikdy samotného nenechala. Víš co, zamkni manžela v ložnici, uvidíme, jak se mu to bude líbit :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9622
13.4.12 07:02

Dcera taky vylézt neumí, ale vstává po šesté hodině a v postýlce vydrží tak max čtvrt hodiny (a to jen výjimečně). Já spím s ní a manžel spí sám, aby se vyspal :nevim: Ráno na manžela zavolám a ona nám udělá mlíko a přinese mi ho a jde si ještě lehnout. Já pak dceru oblíknu a jdem si hrát…Postoj tvýho chlapa je na vraždu :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3684
13.4.12 07:02
@Lastkecka píše:
Vždyt je to dítě!!! Zakladatelko, podle mě je to naprosto normální, malý se mi taky tak budí, vylézt sice ještě neumí, ale v pokojíčku bych ho nikdy samotného nenechala. Víš co, zamkni manžela v ložnici, uvidíme, jak se mu to bude líbit :lol:
:pankac: :pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
13.4.12 07:03

Mezi 7 a 9? Och krásný čas. Syn vylézt neumí ale v 5 (a to se ještě budí několikrát za noc) se hlásí o svoje místo v naší posteli - dospat se v jeho společnosti už moc nedá - páč začne vykládat, kopat, štípat a píchat pustí televizi atd. Manžel se naučil to ignorovat a dospí si do svých 7 hodin a 10 minut :lol:

Zavřít děcko v pokoji, tak aby si neotevřelo je blbost - podle mě by akorát víc řvalo a taky na psychiku to nebude zrovna ok. Jak psaly holky, jednou máte s manželem dítě - tak ať si chlap zvyká, že ne vše bude jako dřív.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.4.12 07:06

No zakladatelko, tvůj manžel není moc normální. pormin, ale mám s tím zkušenost. Za ten nápad by potřeboval proplesknout!
No, aby nevymyslel ještě něco lepšího!

Jinak nebudu koemntovat tvoje obavy nechat syna samotného s otcem :roll:

• Citovat
  • Upravit
6410
13.4.12 07:24

Můj syn (2roky) vstává mezi 6-7h. Spíme vedle sebe (jsem svobodná matka) a za noc se asi 3-4× vzbudí, z toho 1-2 chce mlíko. Často si udělá tak na 1-2h den a batolí se po mě, trhá mi vlasy…Normální to není ale vybrečet ho prostě nenechám ani ho nebudu nikde zavírat, nevím prostě proč bych to měla dělat. Od narození špatně spí, do roka se budit 12× za noc a pokaždý jsem kojila. Myslím že máš zlatý dítě ale sobeckýho chlapa :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2326
13.4.12 07:32

Hele, našemu mladýmu budou za týden už 4, vstává denně i o víkendu mezi půl 6 a 6 (vůbec to nelze ovlivnit tím, v kolik jde večer spát, takže jsem to vzdala a usíná kolem 8.h), v noci se občas - tak 1× za 10 dní - vzbudí třeba kvůli ošklivému snu nebo se prostě jen přijde za náma do postele pomazlit tak na 10 minut a zase jde chrupat, občas přijde, že chce čůrat a nechce jít sám na záchod… Proboha, vždyť jsou to děti - manžel by z něj rád udělal robota! To jako nevěděl, že spousta dětí vstává brzy??? Promiň, ale podle mě by zasloužil nakopnout do …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2673
13.4.12 07:40

Za námi chodí kluk třeba už o půl 7,někdy i dřív.Ale zvykly jsme si a nebadí nám to.Nebo si jde na chvíli hrát,ale stejně vstanu,protože bych se bála aby někde něco neprovedl.Zavírat dítě v pokoji mě přijde nesmysl.Hold si bude muset manžel zvyknout,jednou má dítě tak se musí přizpůsobit.Mému třeba ani nevadí,když mu děti skáčou po hlavě.Chrápe jak špalek :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
251
13.4.12 07:54

Ahoj, tak moje dvojčátka (16měs.) vstávají mezi 7-8h, dostanou snídani a ještě do 9,30 se vydrží hrát v postýlce, zatím neumějí vylézt, ale nějaké pokusy už tam jsou :lol:. Určitě až budou umět sami vylézt, tak je nebudu omezovat, aby přišli za námi do postele, vždyť je to přirozená věc a dělají to všechny děti. A co může být krásnějšího než když se přijde mimi pomazlit :hug:. A jak už tady psaly holky, zkus manžela zamknout nebo přikurtovat k posteli a uvidíš, jak se mu to bude líbit, ach ty chlapy!!! :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí