Vstávání do práce ve 3.45 - Dá se to zvládnout?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
Měla jsem to 2 mesice podobne, ale kvůli dlouhé cestě do práce. Byla jsem vyřízená. Ale ja jsem spac a sova… ty to můžeš mit jinak.
Dělala jsem i nocni v pekárně a spala az dopoledne. Dlouhodobě bych to nevydržela..ale zkušenost k nezaplacení.
Zkus to a uvidíš. Máš 2 měsíce zkušební dobu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja vim, ze bych to nedavala, protoze mam suvu pubertalni dceru, ktera navic je kulantne receno specificka, takze v podstate neni sila, ktera by zmenila ci zmirnila jeji zvyklosti - jako ze do pulnoci nutne potrebuje intenzivne komunikovat. Kdybych bydlela sama, asi bych si zvykla
. Ale takhle s detmi me zabiji i vstavani v 6
. No, a hlavne by zalezelo, jak moc dlouho hledam praci, jak urgentne penize potrebuji. Kdyz je clovek uplne v loji, bere vsechno.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Za mě v pohodě.
2 roky jsem pracovala s dojížděním HD 30km od bydliště. Takže jsem vstávala ve 4h a vracela se domů kolem 15.30h. Kdyby se mi nenaskytla příležitost pracovat za stejných podmínek blíže byla bych tam dál. Děti na ZŠ se vypravovaly samy, budila jsem je telefonem.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Brala bych to… peníze jsou slušné…
Já vstávám mezi 4 s 4.15, chodím na 6..
Volna odpoledne jsou velká výhoda ![]()
- Citovat
- Upravit
Zalezi, co ma clovek za biorytmus, nekdo si zvykne, jineho to skoli, zkus a uvidis. Pokud se jim budes libit, treba se bude dat domluvit na posun pracovni doby… A zas koncit v jednu je fajn…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pracovala jsem jako vlakvedoucí. Vstávat pravidelně v 3,45 by byla pohoda. Ja vstavala kazdy den jinak od 1 do 10. Nekdy ses do „postele“ dostala v 1 rano a 3,45 mela byt zase na vlaku… neboj a jdi do toho! ![]()
- Citovat
- Upravit
Mně by to nevadilo, jsem skřivan. Ale nemám malé děti, takže jdu spát, kdy chci a potřebuji. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já bych tohle fyzicky nezvládla. Jednu dobu jsem vstávala v půl páté a po pár měsících jsem začala kolabovat. Tak jsem si pracovní dobu a rodinu zorganizovala jinak.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ufff, pamatuju si, jak jsem na ranní směny vstávala 3:40. Sice jsem byla brzy doma, ale pak jsem celé odpoledne prospala, takže mi to vlastně bylo k ničemu
Ale je fakt, že to jsem byla mladá a bez závazků, tudíž mi to bylo ve své podstatě jedno ![]()
U tebe si myslím, že jsou fajn ty volné víkendy a svátky, minimálně bych to zkusila, pokud tu možnost máš.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mě by to zabilo. Já takhle můžu vstávat tak max 4 do roka na letiště, ale na pravidelný bázi vůbec.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše: Více
Ahoj,
máš rodinu? Pokud bych neměla děti a nebylo by tedy potřeba je ráno vypravit do školy, tak bych s tím neměla problém. Jsem poměrně ranní ptáče a končit tak brzy by se mi líbilo - měla bych tak celý den pro sebe.
Já vstávám v 5 každé ráno. V práci mám být v 7 a vypravuji dvě děti, takže vstávám dříve, abych vše nachystala v klidu a pak budím děti (cca 5:50 - 6:00).
A plat mi na uklízení příjde hodně dobrý.
Minimálně bych to zkusila, ale za mě to zní velmi dobře
Jdi do toho. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@chs.jasmin píše: Více
vždyt děti a manžel je hned v úvodním příspěvku
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Brr, já jsem sova, takže dlouhodobě bych to nedala. Ale krátkodobě, než bych našla něco s přijatelnější pracovní dobou, bych to vzala.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dobrý den,
ovšem pracovní doba je od půl páté ráno do jedné odpoledne. Mám dvě děti, jedno na druhém stupni a jedno nastupuje do první třídy. Manžel ráno vypravuje, v tom problém není. Ale ta pracovní doba je taková dost na hraně. Vstáváte také někdo tak brzy, kolem 3.45? Dá se to zvládnout?
hledám si práci a dostala jsem celkem fajn nabídku, ale má to pro mě háček a to je pracovní doba.
Jedná se o úklid budovy a obchodních prostor. Plat skoro 28 čistého. Volné víkendy, svátky. Od domu pěšky cca 10 minut nebo 2 minuty autobusem