Nezaměstnanost- aplikace Jenda
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Nezaměstnanost- aplikace Jenda
Dobrý den, již jsem se vás ptala na evidenci na pracáku přes aplikaci Jenda, nicméně mám ještě jeden problém..mám odpracované 2 roky a minulý rok jsem měla smlouvu do 30.6. a pak mi ředitelka prodlužovala smlouvu od července do letošního června tudíž - 30.6. 2026. Nicméně jsem si myslela že novou smlouvu budu mít tedy od 1.7.2025-30.6.2026, jenže smlouvu jsem měla až od 1.9. 2025…takže před prázdninama - červenec a srpen bych byla nezaměstnaná. Ředitelka mi psala, že jsem měla dostat dodatek ke smlouvě, aby to ta aplikace zaevidovala že jsem i před rokem v létě pracovala, jenže já ten dodatek nemůžu najít a ani nevím jestli mi ho ředitelka dávala… Chtěla jsem se vás zeptat, když ho nenajdu, má povinnost mi ho znovu zaměstnavatel vydat a v případě že ne já jsem volala na pracák a prý dodatek dokládat nemusím, že by si to pracák ze zprávy sociálního zabezpečení měl stáhnout sám…nicméně to po mně chtělo doložit smlouvy, takže smlouvy jsem nahrála, ale mám tam žejo jednu smlouvu 10.10.2024-30.6.2025 a druhou právě až od 1.9.2025-30.6.2026 a ty dva měsíce tam nejsou ty mají být v tom dodatku který nemám…mám tedy počkat jestli si to Jenda dohledá sám, nebo požádat zaměstnavatele aby mi to znovu vydal, respektive jestli mi to vydá znovu když už je to rok stará záležitost..nicméně volala jsem na ten pracák a pán mi říkal že žádný dodatek dávat zatím nemusím, že mě dyštak pracák vyzve, ale že by si to od zaměstnavatele měl stáhnout sám, ale stejně to po mně chtělo ty smlouvy které jsem nahrála, ale bez toho dodatku…ještě jsem četla na internetu že by měly stačit výplatnice za červenec a srpen…ale to mi pán na pracáku řekl že mi nijak nepomůže..tak kdyby náhodou to byl problém, jestli mám kontaktovat znovu ředitelku - popřípadě účetní a zda nebude problém mi ten dodatek že se mi smlouva prodlužuje i přes léto nebo jak to je mi znovu pošle, nebo mám počkat teda zda si to Jenda stáhne sám..předem moc děkuji 🙏
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Nicméně chci ještě dodat že si všechny papíry schovávám, nikdy jsem žádný papír nedostala, takže si myslím, že bych ho normálně našla..bůh ví jestli jsem ho vůbec dostala..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit