Vsude cisla , znamení ?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
17.9.21 05:08

Vsude cisla , znamení ?

Cau lidi.. take se vam stava, me vlastne stale.. joukbu na cas vidim 22:22 nebo 18:18 a 15:15… chapete.. vyzna se tu nekdo? Ma to nejaky hlubší vyznam? Dekuji za nazory.. ci nejaky odkaz na článek.. peace :mrgreen: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
20858
17.9.21 05:38

Ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14127
17.9.21 07:27
@Wolfi12345 píše:
Cau lidi.. take se vam stava, me vlastne stale.. joukbu na cas vidim 22:22 nebo 18:18 a 15:15… chapete.. vyzna se tu nekdo? Ma to nejaky hlubší vyznam? Dekuji za nazory.. ci nejaky odkaz na článek.. peace :mrgreen: :nevim:

Jo, moje babicka se bavila tim, ze kombinovala cisla a pismena na SPZ :P

Hele, kdyby se to zhorsovalo, tak si skoč pro prašky :hug: :lol: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ludmilaadamkova
17.9.21 08:42
@Wolfi12345 píše:
Cau lidi.. take se vam stava, me vlastne stale.. joukbu na cas vidim 22:22 nebo 18:18 a 15:15… chapete.. vyzna se tu nekdo? Ma to nejaky hlubší vyznam? Dekuji za nazory.. ci nejaky odkaz na článek.. peace :mrgreen: :nevim:

http://www.wahlgrenis.cz/…y_detail.php?id=7

Ale doporučuju to moc nežrat nebo ti jebne

• Citovat
  • Upravit
2558
17.9.21 08:43

Existuje něco jako andělská čísla, na googlu ti vyjede co který čas znamená… ale ne, nevěřim tomu, že by to opravdu něco znamenalo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.9.21 09:02

Mne se to stavalo taky, porad jsem videla nebo mi prichazela do cesty cisla 14, 44, 22. Asi rok v kuse. Vzdy, kdyz jsem se podivala na hidiny bylo tam jednobz tech cisel, cenku ma ulici jsem si vsimala tech cisel. Zacala jsem v te dobe si rikat, ze se na to moc sousttedim, oak jsem zacala chodit domdomova jako dobrovolnik a pan, je kteremu me pridelili byl narozen 1.4. 1944. Kdyz jsem si prohlizela jeho fotky a on mi vypravel k tomu veci, zjistila jsem, ze znal moji babicku, byla to jeho prvni laska, ale kvili komunistum prisli o majetek a museli se odstehovat a on uz ji nenasel, babicka zemrela 3 roky ored tim, nez se mi ta cisla zacala objevovat. Nikdy se o nem nezminila, ale dle dopisu co mi pan ukazal ho mela take velmi rada, ale radeji se mu uz neozvala, aby nemel problemy jako nase rodina s komunisty, tenkrat to ory bylo dost zke, nasi rodine dost ublizili, pradedu utyrali..mozna mi ta cisla seslala, aby se oan dozvedel jak to bylo, jen 22 nechapu, to se mi tez zjevovalo furt..vyznam neznam, nikdy jsem tomu neverila, ale po me zkusenosti uz ano..

• Citovat
  • Upravit
43028
17.9.21 12:03
@Wolfi12345 píše:

videt ruzna znameni v obycejnych vecech kolem sebe je priznak schizofrnie

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
17.9.21 19:58

Skoro 3 roky vidam na hodinach 44, 33 a obcas 55, zacalo to po tezkem rozchodu, ale zadny vyznam tomu uz nedavam, spis me to otravuje :D. Taky jsem si o tom hledala vsechno mozne na internetu, poslouchala videa na youtubu, ale nakonec to zalezi na tobe, jestli tomu chces dat nejaky hlubsi vyznam. Ja si myslim, ze obcas jsem na to byla tak blbe, ze jsem je chtela videt, jen abych mela nejaky ujisteni, ze vsechno bude v poradku :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15332
17.9.21 20:04

Jo tomu se říká synchronicita.. je to zajímavé, ale jak zaznělo vejš.. ponechej si kritické myšlení :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1860
17.9.21 20:36
@Wolfi12345 píše:

Děje se mi to, když se má stát něco životního…v mém případě 11:11…sednu do auta je 11:11,přijdu kolem pošty 11:11…zapnu tel po delší době 11:11…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22820
17.9.21 23:59

Ráda bych na stejná čísla věřila, jak někteří jsou z toho úplně odvaření a já nechápu proč, stejná čísla. Na mě nic, jako, že znamení ani nefunguje, i kdybych stokrát chtěla :-D takových tragédií se stalo jakože pro některé krásné datum samé osmičky nebo jedničky, pětky, sedmičky a k čemu to těm lidem bylo, že? :-) Já radši pestrá čísla, třeba že to pro někoho je, složité, špatně se to pamatuje, tak já s tím problém nemám.
Já pro příklad mám číslo domu 868 a nebudete mi to věřit, ale mě se to plete, jestli nemáme 686, takže pro mě to výhra není :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22820
18.9.21 00:02

Samozřejmě tam měl být tento smajlík :-( K tomu, jak jsme psala o těch tragédiích. Nějak mi nefungují smajlíci, nevím proč, že by nějaké znamení? :-D Ba ne, nevěřím :-) Asi je tu zrovna moc uživatelů najednou.
Byť na nadpřirozeno věřím ráda bych třeba vnímala anděly a tak, ale nevím, neumím to asi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
145
15.10.21 06:16

Lidská mysl je naprogramovaná hledat ve všem nějaký význam i když tam není. Je to pozůstatek z doby, kdy naši předkové se museli obávat a předpovídat-či vykládat a přidávat význam tam kde byl možný potenciální útok.
Bylo mnohem lepší (z darwinova pohledu) se domnívat, že šelest v rákosí je hladová šelma než vánek větříku.

PS: Např 11:11 nebo nějaká dobře vypadající čísla mozek zaregistruje a zapamatuje si je lepe ( přidá si k tomu místo kde se to stalo, jaké bylo počasí, jestli bylo horko/zima…) i když během dne zaregistroval stejné množství jiných náhodných čísel na hodinách. Vám ale mozek promítá jen ty zajímavější. Vlastně si s vámi hraje.
Mozek se vyvíjel po milióny let a tvoří si obraz a spojuje věci a předměty, dává jim význam aby mohl zpracovat další informace.
Ve spánku pak rozděluje a “odhazuje” ty nepotřebné či nezajímavé a “všedni”.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
145
15.10.21 06:22
@Wolfi12345 píše:

Pokusím se to rozluštit

Tak 22:22 je skoro půl jedenácté večer.
Potom 18:18 bude 3 minuty po čtvrt na sedm odpoledního času
A 15:15 je přestávka na sváču!!

:lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
145
15.10.21 06:24
@lucikk3 píše:
Skoro 3 roky vidam na hodinach 44, 33 a obcas 55, zacalo to po tezkem rozchodu, ale zadny vyznam tomu uz nedavam, spis me to otravuje :D. Taky jsem si o tom hledala vsechno mozne na internetu, poslouchala videa na youtubu, ale nakonec to zalezi na tobe, jestli tomu chces dat nejaky hlubsi vyznam. Ja si myslim, ze obcas jsem na to byla tak blbe, ze jsem je chtela videt, jen abych mela nejaky ujisteni, ze vsechno bude v poradku :D

Hlavně že nevidíte 66, to by bylo pak lepší navštívit psychiatra.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat