Vsude cisla , znamení ?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
22940
15.10.21 10:19

@Trolejbus :lol:

Možná, že se stejná čísla zdají být zajímavá, tak já mám radši pestrost a někdy tedy ta stejná čísla mi zapamatovat nejdou třeba to číslo domu 868 nebo 686? :nevim: Ale nemám problém si zapamatovat data narození lidí, co jsem kdy slyšela, byť jen jednou, že by to bylo také nějaké znamení? A většina nemá žádná postejnavá čísla a i tak si to zapamatuji a ani nevím proč, když se to třeba ani netýká rodiny :think: :D
To samé pak mám i s tvářemi, hlasy lidí, jmény. Byť je moc třeba nevídám, nejsou mi moc známé i v televizi, z oboru, které mě neberou (věda, sport) tak si je zapamatuji, odkud jsou, co dělají jak se jmenují atd. Taky nevím, k čemu to můj mozek potřebuje :nevim: :)
To zase příjde zajímavé a záhadné mně!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
16.10.21 19:07

Tohle jsou vyšší čísla, která měla význam ve staré číselné symbolice (nejde o tzv. andělská čísla). Vyšší čísla se používala už ve starověku; ve starém Řecku měla význam při vykládání snů, při převodech jmen na čísla atd. Významy těchto čísel jsou nejspíš uloženy v kolektivním nevědomí, odkud se přes podvědomí jednotlivce dostávají na vědomou úroveň třeba ve snech, dnes nejčastěji na hodinách apod. Tato čísla mohou vyjadřovat touhy či obavy jedince, mohou mít i věštecký význam. Často se objevují čísla 11 a 22. Číslo 11 může odkazovat na vnitřní konflikty a boje, na namáhavou práci, na různé zkoušky atd. Číslo 22 může vyjadřovat touhu po ocenění, po harmonii, po splnění nějakého přání atd. Z čísel, která jsou uvedena výše, může např. číslo 15 signalizovat svody, pokušení, vášně, obavy, pocity hanby; číslo 18 klam, iluzi, ošidnost, tajnosti, nejistotu, starosti, obavy; číslo 44 hledání nových obzorů a podnětů, nové perspektivy v oblasti citů, změnu zájmů, priorit nebo hodnot; číslo 33 omyl vedoucí ke zklamání, ale i nové příležitosti; číslo 55 osudové zvraty, ústup z dobytých pozic, ztrátu sebevědomí atd. Své významy měla i vícemístná čísla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2089
17.10.21 09:07

Můj muž vidí samé 6. Před námi auto 666, platí v obchodě 666, vyzvednutí zásilky 666…
Vidí to pořád.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.10.21 09:29
@Wilík píše:
Děje se mi to, když se má stát něco životního…v mém případě 11:11…sednu do auta je 11:11,přijdu kolem pošty 11:11…zapnu tel po delší době 11:11…

Taktéž. Jen u mne to je 13.31.

• Citovat
  • Upravit
1882
17.10.21 15:13
@Svítící žárovka píše:
Taktéž. Jen u mne to je 13.31.

A už se ti to někdy dělo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.10.21 16:50
@korneli píše:
Můj muž vidí samé 6. Před námi auto 666, platí v obchodě 666, vyzvednutí zásilky 666…
Vidí to pořád.

Heil Satan! :cert:

• Citovat
  • Upravit
146
18.10.21 16:53

Tak třeba já, když vidím na hodinkach
99:99 tak vím, že už mám přestat pít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24914
18.10.21 16:59
@Pudloslava píše:
videt ruzna znameni v obycejnych vecech kolem sebe je priznak schizofrnie

neumusí být! (ano, patří mezi ně obecně),
ale existují prostě senzitivnější jedinci, kteří si všímají jistých nahodilostí, hledají jejich případný význam, přemýšlí nad tím - potud v tom nic patologického není!
Také mám pár „nevysvětlitelných“ osobních prožitků, ale nikomu nic necpu, každý jsme nastavený jinak a stejně nikdo neví a netuší, jak tyhle věci mezi „nebem a zemí“, případně po přejítí za most vůbec fungují… takže se tomuhle vůbec nevysmívám - ať si každý hledá svou cestu..(dokud tím druhého neomezuje, neubližuje apod.)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24914
18.10.21 16:59
@Trolejbus píše:
Tak třeba já, když vidím na hodinkach
99:99 tak vím, že už mám přestat pít.

tož pokud jezdíš trolejbusem, tak dobře děláš!! :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24914
18.10.21 17:03
@korneli píše:
Vidí to pořád.

jé - to mi připomnělo :

:mrgreen: tchýně mojí matky (rozuměj moje úúúžasná pohádková babička nejmilejší osoba na světě) měla číslo popisné domu 666 :mrgreen:

nebylo týdne, kdy by moje „sladká matička“ vyžívající se v konfliktech na všech světových stranách a se všemi (naopak od babinky, která byla mírumilovná, pracovitá a oblíbená osoba) nevykřikovala, že ČÍSLO JEJÍHO DOMU MLUVILO ZA VŠE :cert: :mrgreen:
takže NE - v tomhle smyslu čísla opravdu neznamenají NIC - ale absolutně a vůůbec NIC :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
18.10.21 20:48

Číslo 666 se vžilo jako číslo ďábla díky interpretaci místa z Nového zákona, ze Zjevení Janova (Zj 13, 18), kde se píše o čísle „šelmy“. Má ale jít o číslo šelmy, které označuje „člověka“. Číslo 666 bývá interpretováno i jako gnostická šifra pro titul a jméno „císař Nero“, tedy jako součet číselných hodnot písmen pohebrejštělého titulu a jména Nerón Qesar, což se zapisovalo písmeny NRVN QSR. Součet písmen tohoto označení dává číslo 666. V některých rukopisech s odlišným čtením je uvedeno číslo 616, které představuje hodnotu zápisu NRV QSR, tj. Nero Qesar. Jinak samotné číslo 6 je ve staré číselné symbolice vnímáno jako pozitivní číslo, jako příslib splnění tužeb a spokojenosti. Má také přinášet štěstí ve hře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43035
19.10.21 12:34
@Lucy75 píše:
neumusí být! (ano, patří mezi ně obecně),
ale existují prostě senzitivnější jedinci, kteří si všímají jistých nahodilostí, hledají jejich případný význam, přemýšlí nad tím - potud v tom nic patologického není!
Také mám pár „nevysvětlitelných“ osobních prožitků, ale nikomu nic necpu, každý jsme nastavený jinak a stejně nikdo neví a netuší, jak tyhle věci mezi „nebem a zemí“, případně po přejítí za most vůbec fungují… takže se tomuhle vůbec nevysmívám - ať si každý hledá svou cestu..(dokud tím druhého neomezuje, neubližuje apod.)

tihle „citlivejsi“ lidi se pak nezridka do schizofrenie presvihnou. Nejakou dobu je maji za osvicene, vidouci, talentovane atd…az to prekroci urcitou mez, kdy uz je patologie zjevna. Linie je spojita. Mela jsem pacienktu, ktera o sobe rikala, ze „vzdycky byla takova vnimava a senzibilni, tak se venovala osobnimu poradenstvi“. Ke me prisla ve chvili, kdy ji mimozemstav v tele manzela ovladal mobilni telefon :-)

Jo, at si kazdy zije jak chce a proziva co chce. Ale kdyz ti nekdo bude tvrdit, ze cisla maji svuj vyznam, tak je rozumne sice se mu nevysmat, ale ani ho nebrat vazne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.11.21 01:01

Pravdou je, ze tady se ptat je jak hazet hrach na zed.

Pravdou je, ze tady se ptat je jak hazet hrach na zed. Vetsina z tech lidi nic nezazila a jen komentuje neco o cem nic nevi. Zazil jsem setkani s „necim co se neda vysvetlit“ a to jsem naprosto logicky a materialisticky uvazujici bytost. Hledal jsem a patral jsem hodne dlouho, ale je tezke se ptat lidi, co nic takoveho nezazili.
Pres pul roku jsem se pravidelne probouzel ve 3:33 (nekolik lidi tady mi potvrdili/tvrdili, ze je to v dobu, kdy cloveka obtezuji/oblazuji ty nejhorsi bytosti). Ja sam tu „bytost“ videl jen dvakrat - jednou pred tim nez mi umrel tatinek, podruhe kdyz odchazela babicka. Poprve mne ta „bytost“ zkousela a podruhe se mi vysmala (ja vim jak to zni).
Ale nikdy jsem o tom nebavil se svymi kamarady nebo se svou zenou - povazovali by mne za blazna (a ja sam bych se povazoval za blazna, kdybych pred sebou tuto zkusenosti sam na sebe vybalil).
Tohle je neco, co se neda predat, neda vysvetlit, musi se opravdu prozit.
Ja netvrdim, ze videt tato cisla znamena zazit neci smrt. Proste rikam, ze nektere veci pro nektere jedince nejsou tim cim se zdaji byt.

• Citovat
  • Upravit
2
10.3.23 20:43

@Wolfi12345 přesně tohle měla známá a pak jí zemřel otec, šlo to asi týdne dva po sobě. Jinak já to mám teď taky už dost dlouho, tak schválně, co z toho bude…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2662
10.3.23 21:30

Naučila jsi se na to soustředit. Mám to taky tak. A vždy když takové číslo vidím něco si přeji :lol:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat