Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
Holky, kojím a káplo mi na ruku vteřinový lepidlo, samozřejmě to umýt nešlo, hned to zaschlo, odrbala jsem to kartáčem ale stejně to na tom prstu cítím - může to přejít do mlíka?? Ach jo asi vyšiluju co
Vteřinové lepidlo není toxické. A pokud máš jen kapku na prstu tak to určitě neublíží. Pokud se ti ovšem nevylila celá tuba na kůži. Jinak zkus odlakovač
@Olion píše:
Vteřinové lepidlo není toxické. A pokud máš jen kapku na prstu tak to určitě neublíží. Pokud se ti ovšem nevylila celá tuba na kůži. Jinak zkus odlakovač
Právě na obalu píší zdraví škodlivé při styku s kůží… ![]()
@aleba Na obalu to píšou, protože lepidlo leptá. Jinak se z kapky neotrávíš a do mlíka určitě nic nejde. Ale chápu tě, je to nepříjemný pocit.
Ano, vysilujes.
Skodlive pri styku s kuzi to samozrejme je, tu kuzi to v tom miste pekne polepta a vysusi, ale brzo je to pryc. Ver mi, ze pri kojeni prijdes nevedomky do styku s horsima vecma, nez je kapka lepidla na kuzi.
@aleba píše:
Holky, kojím a káplo mi na ruku vteřinový lepidlo, samozřejmě to umýt nešlo, hned to zaschlo, odrbala jsem to kartáčem ale stejně to na tom prstu cítím - může to přejít do mlíka?? Ach jo asi vyšiluju co
ne, proboha
Nojo, vyšiluju - v těhu jsem byla histerka, myslela jsem že po porodu to bude lepší ![]()
Holky dík ![]()
@aleba píše:
nemůže
@Berousik píše:
ne, proboha
A to mrkni vedle na diskusi s Azalii ![]()
@wildcherry píše:
A to mrkni vedle na diskusi s Azalii
jakou?
A nejsem si jistá, jestli mám dnes na podobné nervy ![]()
@Berousik píše:
jakou?
A nejsem si jistá, jestli mám dnes na podobné nervy