Miminko blinká nebo má zácpu, co dělat?

69
8.5.14 08:32

Miminko blinka nebo ma zacpu co delat?

Ahoj holky malemu je 8 tydnu, kojila jsem ho jen jeden mesic a ted mame UM. Pouzivala jsem nutrilon a strasne zvracel. Tak ze hazel savle, nebylo to zadne „jen“ ublinkavani. ( nepomohl ani nutrilon anti colics). Kdyz na radu doktora davame nutrilon AR tak ma zacpu, chudak tady tlaci rve u toho a nic z neho nejde pritom pres den prdi hezky. Vykaka se az rano kdyz mu celou noc davam teplou plinku na brisko mazu ho pupikem a nosim se skrcenyma nozickama. Vyzkousela jsem i bebu pro 1 ale bylo to jeste horsi. Zkousela bych dal ale doktor ze to nemam delat.
Ted teda jsme na tom nutrilonu AR. Poradi bekdo prosim? :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1278
8.5.14 08:37

Napada me jeste zkusit Hipp Combiotic ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21722
8.5.14 08:38

Ahoj a co zkusit probiotika? ta by mohla upravit tu zácpu. a upřímně, asi bych zkusila ještě jiné mléko, třeba sunar nutradefense nebo HIP probiotic atd. lepší než nechat dítě i sebe trápit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16744
8.5.14 08:38

AR skuttečně zacpává, sice pomáhá proti zvracení, četla jsem tady že to holky řešili tak, že dali 3 krát denně AR a zbytek normální nutrilon, ale zustan u jedné značky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1082
8.5.14 08:41

Já bych dala HIPP bio combiotic a nutriton, nebo jak se to jmenuje, na ublinkávání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1082
8.5.14 08:44

Jinak mě doktorka taky furt cpala nutrilon, že je nej nej nej a když z měla stále průjmy a to takové, že voda, tak mi tvrdila, že si zvyká na mléko. Byla už z toho celá opruzená. Tak jsem dala hipp a je klid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
8.5.14 08:45

Doktor má asi od Nutricie bezva provize :|
Zkusila bych úplně jiné mlíko, než Nutrilon.
Měnit mlíko se nemá, ale přece se nebude takhle trápit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
190
8.5.14 09:19

Ahoj taky jsem musela u jedné z dvojčat přejít na Nutrilon AR a byla ze začátku hodně ucpaná.
Trošku pomohly probiotika, a fenyklový čaj, trvalo to asi 3 týdny a pak se vše srovnalo. Takže za mne vydržet, ono se to srovná. A taky trošku pomoct při kakání, já dětem vždy pomáhala tak, že jsem je chytla do klubíčka nad umyvadlo a jak mají ten zadeček dolů a nožičky tlačí na bříško, tak je to donutilo kakat..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69
8.5.14 09:47

Dekuju za rady zkusim ty probiotika kdyz nezaberou tak pak koupim jine mleko :-( je mi ho tqk lito. Nevyspime se cela rodina a to do 6 tydnu spal uplne ukazkove :-) doufam ze se to zas zlepsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ellievanessqa
8.5.14 10:01

Je taky eště od Hami mlíčko to je taky proti ublinkávání a mojí prdelce zabral, a ani nemá problémy s bříškem a to se dříve naplakala..jinak dávaj maminy proti ublinkávání NUTRITON do jakýhokoliv UM

• Citovat
  • Upravit
69
8.5.14 10:43

Ja mam prave strach abych mu tou zmenou UM neublizila jeste vic. No pockam jeste par dni jestli si na to nezvykne a budu muset zkouset.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16744
8.5.14 11:25

@mumik111 pokud se mléko nemění často, tak to nevadí, ale mě řekl doktor že když se přechází na jiné mléko, má se začínat jednou dávkou denně, druhý den dvě dávky, aby právě nebyla zácpa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69
8.5.14 13:11

To je co doktor to nazor :-) me rekl ze v zadnym pripade nesmim dat napr jednou bebu a pak hned zas nutrilon. Zkusila jsem ted od rana za kazdym krmenim dat cajik a uz mi dvakrat kakal a ani uz nrma tak tvrdou stolici. Tak mam radost doufam ze to tak pujde i do vecera :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69
10.5.14 07:40

Holky jeste si jdu pro radu :) myslite ze mimcu muze stavet stolici fenyklovy caj? Davam mu ho mezi krmenim na prdiky. Uz jsme zavedli probioticke kapicky pred 2dny a zafny vysledek. Tak me napadl jeste ten caj. Co myslite?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16744
10.5.14 09:40

@mumik111 zkus ho vysadit, některým mimčum vadí a prdíky naopak zhoršuje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie