Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
V zoo:
Mimi jde napřed k dalšímu výběhu, motivuju jí veselým: „a kdopak asi bydlí tady…?“
Mimi chvilku zkoumá výběh a pak nadšeně: „lampička!“
Byl to výběh pro želvy a ty byly zrovna venku
ale poctivě se jim tam zatím svítilo ![]()
@Liška32 pro to ani nevím, zda je tu nějaký výraz… No mně stačilo, když manželovo babička říkala těm co se jmenovali Míra, Mirek apod. zásadně Mírku
pár jich v rodině je;)
Kamarád nám přinesl ovoce, ale nemohl si vzpomenout na název. Eli: “To jsou tyyyy, hřebíky.” Martinka: “Ne, to jsou izabelky.”
@Jahudka82 píše: Více
U nás v rodině je zase Zděnek
vždycky mi to trhá uši ![]()
Eda dneska udělají to v parce a já kde? V parce.. no byl to park
Nin má tento týden tenisový příměstský tábor. Dnes jeli do aquaparku, už čekám na příjezd autobusu. Včera to strašně řešila, zkoušela plavky, vybírala ručník. “Pojede s námi Vláďa a ještě ten druhý, ten pan krotitel!” (trenér) ![]()
@Janča6 píše: Více
Jako v tomhle případě je to fakt krotitel
neunavitelný pytel blech.
Včera byla ukrutně přežraná, protože jim řekli, že kdo nesní oběd, do bazénu nepojede, tak dojedla po kamaradce?
to vis, jistota je jistota…
@azaleila píše: Více
Takže kamarádce zachránila bazén a sebe zachránila před teoretickým vyhladověním ![]()
Dojmy z tenis kempu: “Ta holčička, ta Alice, ta je tam nová a je úplný začátečník. Já jsem pokročilá a pan krotitel Honza, ten má tenis z vysoké školy. To je úplný konečník!”
Překlad: profi trenér z FTVS ![]()
Moje nervy ![]()
@Jahudka82 píše: Více
Tohle me taky bavi. Na Morave je to Slaveček a okolo Prahy Mirek. A oba jsou Miroslavove.
V praci ted mam Mirka a na Morave by to byl Jarek, Jaryn nebo Jarda. Jmenuje se Jaromir. ![]()