Vtipné názvy diskuzí

319
20.8.26 16:42

Vtipné názvy diskuzí

Nechť toto vlákno slouží jako almanach nejvtipnějších názvů diskuzí, přestože jejich témata asi příliš humorná často nebudou. Já si je sem budu ukládat a vy jste samozřejmě vítání se přidat.

K založení mě vedly dvě aktuální diskuze, které vždy když vidím vykouzlí mi i přes silnou tehotenskou nevolnost úsměv na rtu a to

• Pleskla jsem dítě chlebem po hlavě
  • Mám startovací dítě, je mu 2,5 roku

Příspěvek upraven 20.08.26 v 18:08

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12395
20.8.26 17:10

Mě rozesmál název Zápach penisu, takové explicitní, ale člověk hned ví, jestli se mu na to chce kliknout, a podle toho naplánovat snídani, oběd, večeři.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
319
20.8.26 18:07
@Ploskutáček píše: Více

Jojo aj mě :lol: četla jsem ji, (jestli to teda nebyla jen jiná podobná :lol: ) ale nepamatovala jsem si jak přesně ten název byl :lol: cením doplnění :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12395
20.8.26 18:09
@Marrixie píše: Více

Jakmile jde o penis, jsem vždy k službám :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2644
20.8.26 18:16

Mě teď rozesmála diskuze „Traverzy nosnost“. Někdy hodím na „Chatař chalupář“ něco o kojení a uvidím, co se dozvím :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12395
20.8.26 18:28
@mokkk píše: Více

Tý jsem si všiml taky, ale když se nad tím zamyslíš víc do hloubky, tak je to neuvěřitelně lichotivý. Je to důkaz svědčící o tom, jak brutálně univerzální poradnou Emimino vlastně je. Náhodný kolemjdoucí by si myslel, že se tady řeší pouze plození, těhotenství, porody, gyndy, výchova dětí a jejich pindy, ale člověk se tady může zeptat na koupi pračky, auta, recept na šampaňský krém do dortu, dlaždičky do koupelny nebo kde nejlépe vykastrovat kocoura. Emimino je posvátné místo českého internetu a v podstatě CML.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10024
20.8.26 19:39

Což o to, zeptat se tu člověk může na cokoliv, ovšem ty odpovědi jsou často k ho…noooo, k ničemu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79944
20.8.26 19:52

nač vlastně vymysleli AI, když je všechno na emimču :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
319
20.8.26 20:31
@stinga píše: Více

Určitě jenom kvůli tomu abychom to tu nemuseli hledat, ale buďme si jisti že eMimino je zásadním pilířem jejich znalostí. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40222
20.8.26 22:51
@Jahru píše: Více

Přesně tak, hromada kydů, ale pořádné odpovědi se tu člověk dočká málokdy. :zed:

Z druhé strany, AI občas není lepší a radí naprosté blbosti, jenom aby něco poradila. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17225
20.8.26 23:11
@stinga píše: Více

Protože AI, je narozdíl od některých lidských bytostí slušná, i když občas střílí vedle… 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
858
21.8.26 01:34

Co říkáš na tuhle diskuzi: https://www.emimino.cz/…zeni-146032/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21828
21.8.26 01:49
@saddreamer píše: Více

Sto bodou :palec: :potlesk:

TVL, pojmenoval jsem hodně věcí, ale tohle mne ani nenapadlo. Holt čelovjek vsjegda dolžen učiťsja :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10024
21.8.26 07:38
@jege píše: Více

Jen ta AI nebývá tak (pasivně) agresivní.
A jo, ten výsledek bývá podobný a. člověk k němu musí přistupovat se značnou dávkou skepse. Ale AI i emimino mám ráda, záleží jestli chci býti frustrována pracovně anebo rekreačně :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15552
21.8.26 08:08
@Jahru píše: Více

Odpovědi jsou často k ničemu. Ale někdy jsou i k něčemu. :)

Žádný vtipný název diskuze mě nenapadá. Ale často se mi stalo, že diskuze měla nějaký název, který seděl a pak byl změněn na horší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí