Vůně do bytu za přijatelnou cenu

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
21091
26.10.19 12:44
@lolink píše:
Kdyby to drazdilo, doporucila bych to? Palila bych to doma detem?

Mně třeba Yankee vosky a svíčky nedělaly dobře Ostatní taky nic moc. Stejně jako @KaroliS píše, že nesnese Airwick. Proto jsem to psala na rovinu. Ano voní hezky a vydrží, ale někomu nedělají dobře. Že to nedráždí doma vás, neznamená, že s tím jsou v pohodě všichni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lolink
26.10.19 12:48
@P4ja píše:
Mně třeba Yankee vosky a svíčky nedělaly dobře Ostatní taky nic moc. Stejně jako @KaroliS píše, že nesnese Airwick. Proto jsem to psala na rovinu. Ano voní hezky a vydrží, ale někomu nedělají dobře. Že to nedráždí doma vás, neznamená, že s tím jsou v pohodě všichni.

Ano, presne, proto se na tuto otazku neda odpovedet, je to individualni.

• Citovat
  • Upravit
1428
26.10.19 12:50
@P4ja píše:

Me se ty yankee libi, cuchala jsen k nim v obchode, ale prave se bojim, ze kdyz to budeme mit doma, nebude mi dobre. Hledam tez, jak provonet byt, tehu nevolnosti budou jeste minimalne mesic, potrebuju stridat vune…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3745
26.10.19 12:55

My máme od Eurony voňavé pytlíky.. Vůně super, ale dlouho to nevydrzi..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4731
26.10.19 12:58
@P4ja píše:

To je fakt no :think: ja zas nemam rada ten airwick do zasuvky..jako nijak me nedrazdi, ale nejsou mi ty vune prijemne a treba vonne tycinky mi vylozene vadi. Ale spis teda nejde poradit a musi se zkouset :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21091
26.10.19 12:59
@lolink píše:

Tak pak nechápu, proč ses na paní obořila, když se ptala, jestli jí po tom nebude špatně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21091
26.10.19 12:59
@lolink píše:

Tak pak nechápu, proč ses na paní obořila, když se ptala, jestli jí po tom nebude špatně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2276
26.10.19 13:01

My pouzivame vosky od Yankee candle :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21091
26.10.19 13:01
@KaroliS píše:
Me se ty yankee libi, cuchala jsen k nim v obchode, ale prave se bojim, ze kdyz to budeme mit doma, nebude mi dobre. Hledam tez, jak provonet byt, tehu nevolnosti budou jeste minimalne mesic, potrebuju stridat vune…

Tak zkus koupit jeden vosk na zkoušku nějaký jemný třeba a uvidíš. Zase tolik nestojí. Mně třeba chvilku svíčky voněly a bylo to příjemné. Ale teď už nemůžu ani jedno. Lampu a vosky jsem rozdala.

Jinak mně nevadil difuzér, ale ten nic moc nevydržel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21091
26.10.19 13:03
@Melodie91 píše:
To je fakt no :think: ja zas nemam rada ten airwick do zasuvky..jako nijak me nedrazdi, ale nejsou mi ty vune prijemne a treba vonne tycinky mi vylozene vadi. Ale spis teda nejde poradit a musi se zkouset :nevim:

Jj, ono i ty Yankee jsou nějaké fajn a jiné mně taky nevoněly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4731
26.10.19 13:03
@KaroliS píše:
Me se ty yankee libi, cuchala jsen k nim v obchode, ale prave se bojim, ze kdyz to budeme mit doma, nebude mi dobre. Hledam tez, jak provonet byt, tehu nevolnosti budou jeste minimalne mesic, potrebuju stridat vune…

Nevim no..ja kdyz pouzivam ten vosk, tak to v byte necitim, jen primo u te lampy, ale kdyz nekdo prijde, nebo prijdu zvenku, tak to citim, ze to krasne voni..a to je to, co od vune potrebuju.., aby to u nas vonelo, ale me to neobtezovalo, treba ten airwick jsem citila porad

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21091
26.10.19 13:04
@Melodie91 píše:
Nevim no..ja kdyz pouzivam ten vosk, tak to v byte necitim, jen primo u te lampy, ale kdyz nekdo prijde, nebo prijdu zvenku, tak to citim, ze to krasne voni..a to je to, co od vune potrebuju.., aby to u nas vonelo, ale me to neobtezovalo, treba ten airwick jsem citila porad

Jj, v tomhle je ten vosk fajn. Ale zase je spousta značek a spousta vůní a taky rozdílné ceny a i kvalita.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ontarova.stara
26.10.19 13:04
@KaroliS píše:

Yankee candle jsou vyrazne, mozna by ti sedl Fresh cotton, ten je prijemny. Takova ta vune cistoty, jestli mi rozumis, te se neda „precuchat“ :mrgreen:.

• Citovat
  • Upravit
1428
26.10.19 13:07
@P4ja píše:
Tak zkus koupit jeden vosk na zkoušku nějaký jemný třeba a uvidíš. Zase tolik nestojí. Mně třeba chvilku svíčky voněly a bylo to příjemné. Ale teď už nemůžu ani jedno. Lampu a vosky jsem rozdala.Jinak mně nevadil difuzér, ale ten nic moc nevydržel.

Hm, asi to zkusim, jednorazove se nic nestane, jeste nekde zkusim dopatrat, co znamena jejich slozeni, clovek si to precte, ale nic me to stejne nerekne…Rikam si, ze kdyz neco drazdi, tak to proste bude chemie a inhalovat to nebude dlouhodobe dobre. :srdce: Diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4731
26.10.19 13:17
@ontarova.stara píše:
Yankee candle jsou vyrazne, mozna by ti sedl Fresh cotton, ten je prijemny. Takova ta vune cistoty, jestli mi rozumis, te se neda „precuchat“ :mrgreen:.

Ta je dobra ta vune a take detsky pudr nebo tak neco..to je take takove jednoduche a neprecucha se.. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný