Vůně do bytu za přijatelnou cenu

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
21091
26.10.19 13:17
@KaroliS píše:
Hm, asi to zkusim, jednorazove se nic nestane, jeste nekde zkusim dopatrat, co znamena jejich slozeni, clovek si to precte, ale nic me to stejne nerekne…Rikam si, ze kdyz neco drazdi, tak to proste bude chemie a inhalovat to nebude dlouhodobe dobre. :srdce: Diky

Pak zkus nějakou non-toxic skupinu třeba na FB a určitě ti poradí něco z bylinek aj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ontarova.stara
26.10.19 13:18
@Melodie91 píše:
Ta je dobra ta vune a take detsky pudr nebo tak neco..to je take takove jednoduche a neprecucha se.. :-)

Jj, prave jsem premyslela, jak se ta druha jmenuje ;) a nechtelo se mi to hledat. Ta je take vyborna.

• Citovat
  • Upravit
40377
26.10.19 14:01
@Anonymní píše:
Potřebovala bych poradit něco, čím provonět byt, ať už se jedná o difuzéry, olejíčky, nebo třeba vonné tyčinky za nějakou přijatelnou cenu :D budu ráda za všechny tipy

Používám oleje od Salusu do aromalampy, mají ve zdravé výživě.
Anebo 100% hřebíček, je v DM v odd. u zubních past, nádherná vůně.

Taky je fajn povařit vodu se skořicí, hřebíčkem, provoní byt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40377
26.10.19 14:05
@Melodie91 píše:
To je fakt no :think: ja zas nemam rada ten airwick do zasuvky..jako nijak me nedrazdi, ale nejsou mi ty vune prijemne a treba vonne tycinky mi vylozene vadi. Ale spis teda nejde poradit a musi se zkouset :nevim:

Vonné tyčinky a airwick do zásuvky bych do baráku taky nesnesla, to máš pravdu… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1779
26.10.19 14:10

My nejradši pálíme na kousku alobalu nad svíčkou borovicovou smůlu. Nasbíráme ji v lese. Nádherně to voní, je to čistě přírodní, takže se nemusim bát nějakých chemikálií a je to intenzivní. Navíc zadarmo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1428
27.10.19 00:01
@P4ja píše:
Pak zkus nějakou non-toxic skupinu třeba na FB a určitě ti poradí něco z bylinek aj.

Ja fcb nemam, ale non toxic sleduji jinde…-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
229
12.3.25 15:31

Ahoj holky, chci oživit diskuzi, jaké používáte esenciální oleje? Máte nějaké se zaměřením na lepší spánek, imunitu, relax atd? Budu ráda za vaše tipy. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1113
12.3.25 16:47

Za mě rozhodně Rituals. Investice vyšší, ale jen zdánlivě. Dám do toho velkého difuzéru 3 tyčinky a vydrží mi celý rok. Ty levné se odpařují hrozně rychle a musí se tam dát mnohem více tyčinek, aby voněly…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
190
25.3.25 20:05

Zdravím, já mám ráda od značky Holistific. Vypadají moc hezky v interiéru, je to minimalistické a je to fajn na duševní pohodu, procházela jsem si dost těžkým obdobím a začala s pilates, chtěla jsem lépe spát, naučit se odpočívat a mít prostě kvalitnější život a jejich esenciální oleje mi v tomhle jako jeden z více kroků pomohly a velké plus je že krásně voní. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.4.25 21:02

@Neptunka111 Já mám od nich s funkčním zaměřením na imunitu, hluboký spánek a relaxaci a musím říct že fungují. :) Líbí se mi že jsou 100% přírodní a fakt ten účinek co slibují, tak i realizují. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
27.5.25 16:00

@Elisabeth.648 Kupuju olejíčky Saloos, používám v aromalampičce, pár kapek i na sušené květy, co mám ve skleněné váze, teď jsem na alpiku objednala nový-mojito, mají celkem dobrý výběr a olejíčky nejsou drahé

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
156
27.5.25 16:56

O Vánocích dělám pomeranč na plátky + skořice - na plech, dám do trouby na 50-60st a trochu ji pootevřu…a je to skvělá vůně asi tak na týden, jak se to pomalu suší. Navíc mám tak vždy nové ozdoby na stromeček. Dá se sušit i samotná slupka od pomeranče, já vždy kupuji bio. Fakt parádní vůně :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný