Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Měla jsem to stejně
manžel dostal zákaz na deodorant, musela jsem mu vybrat. Sprchový gel používám sensitive bez vůně, prací gel a aviváž jsem taky musela vyměnit.
Jsem ve 14tt a je to trochu lepší, ale pořád se to drží. Nenatahuje mě, jen mi to neskutečně smrdí.
Musíte vyzkoušet, vyměnit. Taky jsem byla hodně na vůně. ![]()
@Paní Kudrnatá
Tak jsem ráda, že nejsem sama, i když to nepřeju nikomu ![]()
Uz mám bezparfémové všechno co jde, ale už mi z toho hrabe
Tak doufám, že to brzy přejde ![]()
@Anonymní píše: Více
Snad jo, pořád mi smrdí plno věcí, ale už mě aspoň z toho nenatahuje. Krom toho, když někdo je nějakou voňavkou venku vyloženě politý anebo kouří. Tak to nedávám do teď.
Horší je čištění zubů. Při čištění mě šíleně natahuje. Měnila jsem zubní pasty a konečně jsem našla tu, která mě tolik nenatahuje. ![]()
Já zvracela i ze vzduchu v prvním těho
každopádně u obou se manžel nemohl navonět parfémem, to jsem byla jak zběsilá, nemohla jsem cítit různé aviváže jako Ty, parfémy, a nebo jsem vyloženě zvracela ze smradu z kanalů.. no jo, těhotenství je radost ![]()
ale neboj přejde to. Po porodu určitě
![]()
Mě vadila i ve stejný místnosti zabalená vůně do záchodu, poznala jsem, když ulicí projeli popeláři
pak mi vadilo jidlo, měla jsem problém i nakupovat online a divat se na potraviny na monitoru. Ve druhém trimestru to pak přešlo víceméně.
@Anonymní píše: Více
Měla jsem taky, jen teda u jednoho těhotenství. Navonění lidi v MHD byla rychlá smrt. Přešlo to v druhém trimestru, tedy to blití, přestalo mi vše smrdět postupně zhruba během šestinedělí, nicméně některé smrady se mi eklují doteď, hlavně když něco voní po vanilce nebo melounu. Mám osvědčené věci, o kterých vím, že mi nesmrdí, jinak moc neexperimentuju. Měla jsem tedy i problém s jídlem, z romaduru se mi navaluje ještě teď, po víc jak 20 letech, předtím jsem ho měla ráda.
Já sice neblila, ale vadil mi deodorant bez vůně. Od té doby mám citlivější cich. Ale ty věci, co dřív, mi zase voní.
@Dahlia0409 píše: Více
Mi připomíná, že sójovou omáčku nemůžu ani cítit
a to jsem ji milovala ![]()
Jsem takhle musela zrušit všechno mentolové a mátové a když jsem vařila vývar, přišlo mi, že mám v kuchyni kafilérii. ![]()
Ano měla jsem to stejně, celé těhotenství. Koupila jsem tenkrát na praní dětského oblečení Lovelu a to byl puch
4 dny to viselo venku na šňůře než to trochu vyčichlo a já jsem byla schopná to uklidit. Manžel měl nový parfém a ten jsem naprosto nenáviděla. Přitom je úplně normální
Porodem to přešlo. Ale stejně jsem pak přešla na NT domácnost a dneska jsem už na ty chemický avivážový apod. puchy citlivá podobně.
Ahoj všem!
Jsem v devátém týdnu těhotenství a zvracím z každé vůně.. Nevadí mi vůně jídla, ale vyprané oblečení, sprchové gely, parfémy, čističe.. Představa že vkročím do drogerie je pro mě nereálná
Nemůžu skoro ani do koupelny
Přitom jsem vždy byla milovník vůní!

Přejde to někdy? Ja mam pocit ze ne!
Hlavně neznám nikoho kdo by to měl stejně, vsem se zvedá žaludek jen z jídla