Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj jsem nyní 30 tyden tehotna a v noci nemůžu spat i kdyz jsem unavena… porad se převaluju ale usnout se mi nedaří… nemluvě o tom ze zítra mam velký ultrazvuk tak jsem chtěla byt vyspana ale asi nic … trpim na to občas i kdyz někam nemusim vztavat… docela me to trápí protože jsem pak přes den strašně moc vyřízena …. Moje otázka zní kdo měl taky a co mu pomohlo? Nebo nějaký rady? Chápu ze se to stává….
Omlouvám se za pravopisný chyby pisu to v 5 rano kdy jsem nic nenaspala… ![]()
@5342 Asi to slyset nechces, ale ja se nevyspala az do porodu, asi se telo zacalo pripravovat na to, ze se nevyspis ani po nem, kvuli miminku. Stava se to. Anebo jsi jen nervozni z UZV a dneska vecer usnes, ani nevis jak.
Souhlasím s uživatelskou výše. Nedávno jsem porodila a od toho 30. týdne jsem moc nespala taky. Většinou jsem si pak přispala hodinku po obědě. V noci od 10 do 2, od dvou už jsem nespala.
Me to trapilo vice v prvnim trimestru, u obou tehotenstvi. Teď s dvouletym svištěm co moc nespi přes noc a do toho kdyz ja nemohla spat tak ty dny staly fakt za to. Ale kdyz jsem potrebovala rak jsem si lehla přes den jak dcera usnula. Pomohlo to ale ne vzdy se zadarilo. Nejsem typ clocek co se přes den jen tak natahne a ikdyby tak neusnu. Ale behem tohoto tehu se mi to podarilo nekolikrat.