Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Já si myslím, že je to normální. Mě tohle tedy netrápilo ale moje kamarádka měla v těhotenství strašnou chuť jíst hlínu! Takže zlaté vůně ![]()
Hele já cítila v těhotenství jak ohař, úplně všechno, a po porodu to vymizelo. Škoda ![]()
Tak tohle já mám běžně a nemusím být těhotná
Ale v těhotenství to stálo za to
to jsem vše cítila i „na sto honů“ ![]()
Hlavně v létě není o co stát, protože ty krásné vůně, jak popisuješ, jsou jen zlomek toho co muj megacitlivej rypák
registruje ![]()
Ale miluju chodit v obchoďákách v oddělení pracích prášků, vůní do WC atd. Zato parfumerie a parfémy nemůžu - je mi z toho zle, jak to voní pořád a pořád a pořád…
Jo a takový ředidlo, když v práci umývám jeden z přístrojů…nebo koncentrovaný líh - ááách jak feťák ![]()
No mě zase voní vysavač, ale ne ta vune v nem spis jako ten prach, pak sklepy v panelacich a další takový zatuchlosti
někdy mam chut se zvednout z gauče a jit si čuchnout ![]()
@kikinamiss píše:
No mě zase voní vysavač, ale ne ta vune v nem spis jako ten prach, pak sklepy v panelacich a další takový zatuchlostiněkdy mam chut se zvednout z gauče a jit si čuchnout
Jestli jsi těhule, tak je to OK ![]()
Mě je teprve 16,dítě jsem měla boužel moc brzy, mela jsem ho v 15… to tady rozebýrat nebudu, ale proste taky mám takový čuchy, miluju čuch sklepa a dokonce i jaru na mytí nádobí, nebo staré noviny a knihy… ![]()
Mám měsíc do porodu a poslední cca dva týdny pozoruju zvýšenou citlivost na pachy. Ovšem ne tak jako v prvním trimestru, kdy bych z každého pachu
- teď je to naopak, všechno (ne tedy úplně všechno
) mi hrozně voní! Jdu po OC a takové knihkupectví, nábytek, lékárná
… Nejhorší jsou různé dezinfekce, snad každý den mě přepadá touha jít si čuchnout lihu (mám ho koupený pro mimčo na pupík) nebo propolisu atd. Čistící prostředky mě taky téměř uvádějí do rauše
Procházka po nemocnici, kde ty dezinfekce voní, to je ráj
Samozřejmě mám rozum a těm touhám se neoddávám, ale je to TAK silné
Jsem v tom sama nebo to taky někdo zažil
?