Můžu jako těhule rum v buchtě?

9452
31.5.13 00:40

Muzu jako tehule rum v buchte

Pekla jsem buchtu odpoledne. Podle receptu do testa patrily 2lzice rumu.Ja je tam tedy dala. Neublizi to miminku, ktere mam v brisku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
nikol.ondrášovka
31.5.13 00:47

Ne neublíží, příště tam dej aroma pro klid v duši  :lol:

• Citovat
  • Upravit
1257
31.5.13 00:49

:mrgreen: :lol: promiň, ale to je jak kdyby se někdo ptal jestli může v těhotenství rumové pralinky. Snad celý pekáč buchty jsi sama nesnědla ne..ježiš dvě lžíce rumu na celou buchtu nic není prosímtě :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5527
31.5.13 00:49

Co na to říct??? Asi raději jen „ne - neublíží“. Víc psát nebudu, ať nejsem jízlivá, netaktní a prudící a bůhvíjaká :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1257
31.5.13 00:51
@AnitAma píše: :mrgreen: :lol: promiň, ale to je jak kdyby se někdo ptal jestli může v těhotenství rumové pralinky. Snad celý pekáč buchty jsi sama nesnědla ne a i kdyby..ježiš dvě lžíce rumu na celou buchtu nic není prosímtě :D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nikol.ondrášovka
31.5.13 00:51
@lulje píše:
Co na to říct??? Asi raději jen „ne - neublíží“. Víc psát nebudu, ať nejsem jízlivá, netaktní a prudící a bůhvíjaká :mrgreen:

jo a zakomlexovaná, řešící-si-své-problémy-na-prvomatkách :lol: a to jen při tom, když si dovolíš označit dotaz, jako mírně přestřelený :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
22614
31.5.13 01:00

Ne nestane se nic. ten alkohol se z toho testa vypece(tusim, ze ethanol se vyparuje uz prí 75ti stupnich). Zustane jen ta vune. A i kdyby-co jsou to 2lzice rumu na pekac buchty? Ja toho pri prvnim tehu vypila daleko vic :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3157
31.5.13 01:00

Neplas, to je uplny nic. Mimco ani neochutna, natoz aby mu to uskodilo. ;) Ja si davala cas od casu sklenku vina a mimisek je jako ripa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5527
31.5.13 01:04
@nikol.ondrášovka píše:
jo a zakomlexovaná, řešící-si-své-problémy-na-prvomatkách :lol: a to jen při tom, když si dovolíš označit dotaz, jako mírně přestřelený :mrgreen:
:pankac: :pankac: na to jsem zapomněla :lol: Prvomatce se omlouvám a… všimla jsem si, že je tady nováčkem, tak PĚKNĚ VÍTÁM :kytka: a moc neplaš :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9452
31.5.13 01:16

Ja jsem takovy poplasnak, tak se omlouvam.Jsem tehu prvne a taky se ucim pect. A vse moc hrotim.Je mi 25let.Jsem strevo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22074
31.5.13 01:25
@nikynkaa píše:
Ja jsem takovy poplasnak, tak se omlouvam.Jsem tehu prvne a taky se ucim pect. A vse moc hrotim.Je mi 25let.Jsem strevo

Nemáš proč se omlouvat.

Ne, miminku to neublíží.

Ano, ptáš se jako střevo… ale užij si to. Teď máš devítiměsíční období, kdy si můžeš dovolit být střevo beztrestně. Pak přijde šestinedělní, max. kojící demence… a budeš muset zase začít být normální.

Takže buď ráda, že „to“ jsi teď… kdybys měla být střevo za pět let, bylo by to horší… ;) :mrgreen: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5527
31.5.13 01:27
@nikynkaa píše:
Ja jsem takovy poplasnak, tak se omlouvam.Jsem tehu prvne a taky se ucim pect. A vse moc hrotim.Je mi 25let.Jsem strevo

Moc pěkně ses nám představila. :potlesk: :D Vítej ve světě supermatek a matek na zabití. Občas se to tady popere - to tě bude bavit. Hlavně se prosím tě neptej na duchy, dálnice, kouření v těhotenství, chodítka, posazování a očkování. Bude to bráno jako provokace. Jinak je to tady super, což poznáš hned, jak se tady trošku zabydlíš :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9452
31.5.13 01:37

Jojo, prvni dojem je nejdulezitejsi.Jsem moc uprimna, takze uz vite, ze jsem strevo. Urcite se mi tady bude libit.Ja casto potrebuju poradit.Snad to tady nebude lidi vytacet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22074
31.5.13 01:39
@nikynkaa píše:
Jojo, prvni dojem je nejdulezitejsi.Jsem moc uprimna, takze uz vite, ze jsem strevo. Urcite se mi tady bude libit.Ja casto potrebuju poradit.Snad to tady nebude lidi vytacet.

Dokud budeš těhotné, šestinedělní a kojicí střevo, tak určitě ne, neboj. Po tuto dobu jsi hájená… pak už to bude horší :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9452
31.5.13 01:43

V tom pripade mi nezbyva nic jineho, nez doufat ve dlouhe kojeni. hahaha

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie