Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Pekla jsem buchtu odpoledne. Podle receptu do testa patrily 2lzice rumu.Ja je tam tedy dala. Neublizi to miminku, ktere mam v brisku?
promiň, ale to je jak kdyby se někdo ptal jestli může v těhotenství rumové pralinky. Snad celý pekáč buchty jsi sama nesnědla ne..ježiš dvě lžíce rumu na celou buchtu nic není prosímtě ![]()
Co na to říct??? Asi raději jen „ne - neublíží“. Víc psát nebudu, ať nejsem jízlivá, netaktní a prudící a bůhvíjaká ![]()
@AnitAma píše:![]()
promiň, ale to je jak kdyby se někdo ptal jestli může v těhotenství rumové pralinky. Snad celý pekáč buchty jsi sama nesnědla ne a i kdyby..ježiš dvě lžíce rumu na celou buchtu nic není prosímtě
@lulje píše:
Co na to říct??? Asi raději jen „ne - neublíží“. Víc psát nebudu, ať nejsem jízlivá, netaktní a prudící a bůhvíjaká
jo a zakomlexovaná, řešící-si-své-problémy-na-prvomatkách
a to jen při tom, když si dovolíš označit dotaz, jako mírně přestřelený ![]()
Ne nestane se nic. ten alkohol se z toho testa vypece(tusim, ze ethanol se vyparuje uz prí 75ti stupnich). Zustane jen ta vune. A i kdyby-co jsou to 2lzice rumu na pekac buchty? Ja toho pri prvnim tehu vypila daleko vic ![]()
Neplas, to je uplny nic. Mimco ani neochutna, natoz aby mu to uskodilo.
Ja si davala cas od casu sklenku vina a mimisek je jako ripa.
@nikol.ondrášovka píše:
jo a zakomlexovaná, řešící-si-své-problémy-na-prvomatkácha to jen při tom, když si dovolíš označit dotaz, jako mírně přestřelený
Ja jsem takovy poplasnak, tak se omlouvam.Jsem tehu prvne a taky se ucim pect. A vse moc hrotim.Je mi 25let.Jsem strevo
@nikynkaa píše:
Ja jsem takovy poplasnak, tak se omlouvam.Jsem tehu prvne a taky se ucim pect. A vse moc hrotim.Je mi 25let.Jsem strevo
Nemáš proč se omlouvat.
Ne, miminku to neublíží.
Ano, ptáš se jako střevo… ale užij si to. Teď máš devítiměsíční období, kdy si můžeš dovolit být střevo beztrestně. Pak přijde šestinedělní, max. kojící demence… a budeš muset zase začít být normální.
Takže buď ráda, že „to“ jsi teď… kdybys měla být střevo za pět let, bylo by to horší…
![]()
@nikynkaa píše:
Moc pěkně ses nám představila.
Vítej ve světě supermatek a matek na zabití. Občas se to tady popere - to tě bude bavit. Hlavně se prosím tě neptej na duchy, dálnice, kouření v těhotenství, chodítka, posazování a očkování. Bude to bráno jako provokace. Jinak je to tady super, což poznáš hned, jak se tady trošku zabydlíš ![]()
Jojo, prvni dojem je nejdulezitejsi.Jsem moc uprimna, takze uz vite, ze jsem strevo. Urcite se mi tady bude libit.Ja casto potrebuju poradit.Snad to tady nebude lidi vytacet.
@nikynkaa píše:
Jojo, prvni dojem je nejdulezitejsi.Jsem moc uprimna, takze uz vite, ze jsem strevo. Urcite se mi tady bude libit.Ja casto potrebuju poradit.Snad to tady nebude lidi vytacet.
Dokud budeš těhotné, šestinedělní a kojicí střevo, tak určitě ne, neboj. Po tuto dobu jsi hájená… pak už to bude horší
![]()
V tom pripade mi nezbyva nic jineho, nez doufat ve dlouhe kojeni. hahaha