Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Za mě je hodně brzy, mě nedopadl dobře 2.screening a strachovala jsem se až do porodu. Počkala bych min. na 2.screening. Každý to má jinak, ale velké věci jako komoda, postel, vajíčko bych koupila až po 30tt
Jsem 22. tt a minulý týden jsem si koupila kojicí polštář (teď na spaní). Byli jsme se podívat na kočárek, protože jsme tam měli cestu. Možná ho už v průběhu srpna koupíme, protože je teď ve slevě, uvidíme. Další věci mám plánu kupovat cca od září (třetí trimestr), ale už mám spoustu věcí vybraných, pak budu jen platit. Nechci moc zbytečností. Je to na každém, ale screening je za chvíli, tak bych na něj počkala.
V prvním těhotenství jsem nakupovala tak nějak od 16.tydne. V druhém jsem taky tak nějak, ve 24.tydnu jsem měla už i v zehleni - nebylo mi moc dobře a obávala jsem se, že bude hůř. A taky bylo, takže jsem byla ráda, že všechno mám. Řekla bych, že na to není žádné pravidlo, jestli už se ti chce, tak začni pořizovat.
18, je třásně brzo.
Máme dítě prosincové. V půlce října už jsme měli hotové všechno, včetně pokoje a tašky do porodnice. První termín jsem měla na konci listopadu.
Objednávat věci jsem začala někdy koncem července ( postýlku, kočár, vaničku…)
Ahoj jsem 18tt a zajímalo by mě kdy jste začali s výbavičkou? Nevím jestli už můžu objednat přebalovací komodu a tak dále, nebo je ještě brzy