Výbavička

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1008
3.9.14 11:43

U nás to bylo kolem 40tis., ale jde jistě i levněji (dráž jde vždycky :lol: ). Měla jsem dražší kočárek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
875
3.9.14 11:48

To je teda studijní dotaz :roll: povim to takhle, když ti budou stačit počáteční hadříky z druhé ruky, nebudeš kočárkovat, ale šátkovat, budeš kojit a spát budete spolu v posteli, tak defacto ti budou stačit cca 2 tisíce. A taky se dá všechno pořídit o 2 nuly víc. Já to radši nepočítala, ale tu 100 bychom tam asi byli :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6014
3.9.14 11:55

To záleží na tom, s čím se spokojíš jako s kompletní výbavičkou. Co všechno chceš pořizovat. Třeba taková kolébka na denní spaní - já už bych si ani nedokázala představit, že bych ji v obýváku neměla. Stejně tak ohrádku. Obojí ale není nutné, že? Přitom jsou to tisícovkové položky… Takže buď seženeš kdeco z druhé ruky a od příbuzenstva na vypůjčení a stačí ti třeba 5-10 tisíc, nebo máš všechno fungl nové a známých značek, kde za 10 neseženeš ani kočárek… Tudíž horní hranice je nestanovitelná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5301
3.9.14 12:12

Nejlevněji to jde zdarma, charita, kamarádi, rodina, známí, nejdražší se můžeme pohybovat ve statisících. Spíš bych upřesnila složení co má obsahovat výbavička a k tomu můžou ostatní dopsat za kolik byli dané věci schopní pořídit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
3.9.14 12:28

@u763 já četla stupidní a říkala jsem si, že to teda je :mrgreen: :pankac:
Nejdráž asi v řádu sta tisíc (možná jsem moc při zemi) a nejlevněji zadarmo, že jo :nevim: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
875
3.9.14 12:35
@dani24687 píše:
@u763 já četla stupidní a říkala jsem si, že to teda je :mrgreen: :pankac:
Nejdráž asi v řádu sta tisíc (možná jsem moc při zemi) a nejlevněji zadarmo, že jo :nevim: :zed:
:D taky mi to tak vyznělo, když jsem si to pak po sobě přečetla, až takhle bych to fakt nenazvala :D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
3.9.14 13:04

Děkuji Vám za příspěvky. Studuji sociální obor, a toto téma máme v rámci seminárky. Abych popravdu řekla, taky nevím, jak to uchopit. Mám už 17leté děti-dvojčata a už si ani nepamatuju, co vše jsem tehy kupovala…taky dnes jsou jiné produkty a ceny…Bylo nám řečeno - základní výbava pro novorozence - porovnání, jak lze pořídit nejlevněji, pak tedy asi průměr dnešních maminek, no a potom, také, maximální ceny…děkuji moc za ochotu mi pomoci!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
110
12.9.14 00:29

Chtěla bych se zeptat co by jste doplnily do vybavičky. Velikosti jsou tam dost různe, většinu jsme dostali.

body dlouhý ruk. vel.56 - 4×
body dlouhý ruk. vel.62 - 6×
body dlouhý ruk. vel.68 - 4×
body dlouhý ruk. vel.74 - 6×
body dlouhý ruk. vel.80 - 2×
body dlouhý ruk. vel.92 - 1×

body kratky rukáv vel. 62-1×
body kratky rukáv vel. 74-1×
body kratky rukáv vel. 80-1×

body kimono dl. r. vel. 56- 1×
body kimono dl. r. vel. 62- 1×

overal dl. vel. 56-3×