Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
ta emitexová zavinovačka vypadá dobře, dík za tip
radši ať máme v záloze něco teplejšího…
Ten fusak co dáváte odkaz je super. my jsme ho koupili teda až teď na podzim, v roce a půl malé. Ale určitě by se hodil i dřív!
Ta zavinovačka vypadá moc dobře a Emitex si maminky vesměs velice chválí, takže i já děkuju za tip ![]()
Maminky poraďte mi rosím nějakou dobrou stránku kde mají levnější ale dobré kombinézy na jaro ![]()
já kupuji hodně věciček na mimibazar.cz jsou tam nošené ale i nové a dobře se tam hledá
izinka-s píše:
já kupuji hodně věciček na mimibazar.cz jsou tam nošené ale i nové a dobře se tam hledá
Děkuji moc, našla jsem spoustu kombinézek:, teď by jsem potřebovala poradit kterou koupit. protože ten výběr je neskutečně velký:). A myslíte že mi chvíli vydrží kombinéza ve velikosti 62 nebo mám radši koupit 68??
no kamarádka má holčičku a teď jí jsou 4.měsíce a používají 62.ale na větší dítko bych koupila 68 ta vydrží dlouho.
S tím měřením našeho prcka to bude problém:), ještě je pěkně zalezlí ve svém teplém inkubátoru:)(bříšku) tak právě váhám, která velikost je lepší ať to neoblečeme jen jednou a potom to nemusíme prodávat nebo vyhazovat.
no máte termín ted někdy?tak do dubna se kombinézka požije určitě.ted jestli je to holčička ty sou drobný tam bych osobně brala 62 a chlapečci bývají větší a rostou rychle tam bych klidně vzala 68
termín máme až 4.4. ale snažím se dát dohromady nějak výbavičku, ten čas totiž děsně rychle běží a za chvíli půjde ven, no a čekáme kluka, navíc na ultrazvuku je jaký si větší, tak opravdu nevím
my máme termín 13.4. na jaro kupuju jen zateplený overálek a na zimu pak to bude mít skoro rok tak to budu kupovat 74 100% 68 by byla na knop
koupím mu tenčí kombinézu, to mu bude stačit a koupím mu to v 62 tomu do půlky května vydrží ![]()
jojo to by mělo stačit.na zimu pak stejně musí přijít nová a vetší
My jsme se rozhodli pro tento fusak http://www.slune-cz.cz/…x-fusak-2v1/, je perfektní, dá se používat do 3let. Je u něj sice psáno jaro, léto, podzim, ale četla jsem že spousta maminek to používá i v zimě. Pořizovací cena na tři roky používání je perfektní, hodně si jí chválí. Tak uvidíme