Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Ahoj holky,
projela jsem různé bazary a různá fóra a nic jsem nenašla, tak zkouším psát tady. Sestra je těhotná, čeká chlapečka, termín porodu má v červenci. Žije v zahraničí, vzhledem k situaci se snaží co nejrychleji vrátit zpět do ČR. Po návratu bude muset zůstat dva týdny někde v karanténě. Pak si bude muset začít hledat nějaký byt (hledá už teď, ale ze zahraničí, ještě s nejistým příjezdem je to celkem složité). Teď k věci
Jelikož už teď vím, že toho bude mít hodně a finance nejsou, tak bych jí chtěla pomoct aspoň s nějakou základní výbavou, ať po návratu má už nějaký základ pro miminko. Proto bych chtěla poprosit Vás, maminky, jestli nemáte doma nějaké vyřazené věci po miminku, které máte k prodeji nebo k darování. Nejraději bych našla nějakou maminku, která by se zbavovala co nejvíce věcí najednou
Jsem z Karviné, ale poště se nebráním. Děkuji za přečtení dlouhého příspěvku a případné odpovědi. Hezký zbytek večera a hlavně zdraví, to je teď nejdůležitější!
![]()
Jestli je to tak, jak píšeš, si strašně hodná
bohužel mám ale doma holčičku, jinak bych pomohla
tak snad se někdo najde, zkusila bych klidně Vinted třeba, tam je dost věcí.
@luuterka1 píše:
Ahoj holky,
projela jsem různé bazary a různá fóra a nic jsem nenašla, tak zkouším psát tady. Sestra je těhotná, čeká chlapečka, termín porodu má v červenci. Žije v zahraničí, vzhledem k situaci se snaží co nejrychleji vrátit zpět do ČR. Po návratu bude muset zůstat dva týdny někde v karanténě. Pak si bude muset začít hledat nějaký byt (hledá už teď, ale ze zahraničí, ještě s nejistým příjezdem je to celkem složité). Teď k věciJelikož už teď vím, že toho bude mít hodně a finance nejsou, tak bych jí chtěla pomoct aspoň s nějakou základní výbavou, ať po návratu má už nějaký základ pro miminko. Proto bych chtěla poprosit Vás, maminky, jestli nemáte doma nějaké vyřazené věci po miminku, které máte k prodeji nebo k darování. Nejraději bych našla nějakou maminku, která by se zbavovala co nejvíce věcí najednou
Jsem z Karviné, ale poště se nebráním. Děkuji za přečtení dlouhého příspěvku a případné odpovědi. Hezký zbytek večera a hlavně zdraví, to je teď nejdůležitější!
![]()
Mam spoustu věcí na chlapečka napiš zprávu. Cca 44 kusu, vse skoro nove za 500 i s postovnym. Zitra musim probrat jeste dalsi dve tasky tak se urcite taky neco najde
@Lynx.lynx Už jsem koukla i na vinted a našla jsem nějaké nabídky, tak uvidíme. Ale děkuji za odezvu! ![]()
Doporučuji přímo skupinku mamin tvého města, tam seženeš mraky věcí od A - Z a za fajn ceny, pokud ovšem nechceš Next, Lindex a Zara v top stavu skoro zdarma a dovézt pod nos. To totiž je teď v poslední době hodně zvykem
Určitě to omrkni, tady u nás je toho plný FB, takže si pro našeho malýho pak taky určitě vyberu. Mám rodit hned začátkem července ![]()
@shadowbabe Už jsem koukala na FB a tady v okolí toho právě moc není. Na vinted jsem našla dost nabídek, tak jsem holkám napsala a uvidíme. Nene, píšu schválně, že jsem z Karviné, protože není problém si pro věci někam dojet ![]()
@luuterka1 je toho všude spousta, třeba na místním bazárku balíky oblečení , dále ještě přímo z města:
pak doporučuji místní bazary na FB či tady ve skupinkách:
https://www.emimino.cz/…koli-361966/
a pak třeba vinted ![]()