Výbavička pro miminko - najdu?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
3
30.3.20 20:41

Výbavička pro miminko- najdu?

Ahoj holky,
projela jsem různé bazary a různá fóra a nic jsem nenašla, tak zkouším psát tady. Sestra je těhotná, čeká chlapečka, termín porodu má v červenci. Žije v zahraničí, vzhledem k situaci se snaží co nejrychleji vrátit zpět do ČR. Po návratu bude muset zůstat dva týdny někde v karanténě. Pak si bude muset začít hledat nějaký byt (hledá už teď, ale ze zahraničí, ještě s nejistým příjezdem je to celkem složité). Teď k věci :D Jelikož už teď vím, že toho bude mít hodně a finance nejsou, tak bych jí chtěla pomoct aspoň s nějakou základní výbavou, ať po návratu má už nějaký základ pro miminko. Proto bych chtěla poprosit Vás, maminky, jestli nemáte doma nějaké vyřazené věci po miminku, které máte k prodeji nebo k darování. Nejraději bych našla nějakou maminku, která by se zbavovala co nejvíce věcí najednou :palec: Jsem z Karviné, ale poště se nebráním. Děkuji za přečtení dlouhého příspěvku a případné odpovědi. Hezký zbytek večera a hlavně zdraví, to je teď nejdůležitější! :srdce: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
20853
30.3.20 20:52

Na bazarech jsou veci mraky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lynx.lynx
30.3.20 21:16

Jestli je to tak, jak píšeš, si strašně hodná :oops: bohužel mám ale doma holčičku, jinak bych pomohla :hug: tak snad se někdo najde, zkusila bych klidně Vinted třeba, tam je dost věcí.

• Citovat
  • Upravit
182
30.3.20 21:53
@luuterka1 píše:
Ahoj holky,
projela jsem různé bazary a různá fóra a nic jsem nenašla, tak zkouším psát tady. Sestra je těhotná, čeká chlapečka, termín porodu má v červenci. Žije v zahraničí, vzhledem k situaci se snaží co nejrychleji vrátit zpět do ČR. Po návratu bude muset zůstat dva týdny někde v karanténě. Pak si bude muset začít hledat nějaký byt (hledá už teď, ale ze zahraničí, ještě s nejistým příjezdem je to celkem složité). Teď k věci :D Jelikož už teď vím, že toho bude mít hodně a finance nejsou, tak bych jí chtěla pomoct aspoň s nějakou základní výbavou, ať po návratu má už nějaký základ pro miminko. Proto bych chtěla poprosit Vás, maminky, jestli nemáte doma nějaké vyřazené věci po miminku, které máte k prodeji nebo k darování. Nejraději bych našla nějakou maminku, která by se zbavovala co nejvíce věcí najednou :palec: Jsem z Karviné, ale poště se nebráním. Děkuji za přečtení dlouhého příspěvku a případné odpovědi. Hezký zbytek večera a hlavně zdraví, to je teď nejdůležitější! :srdce: :kytka:

Mam spoustu věcí na chlapečka napiš zprávu. Cca 44 kusu, vse skoro nove za 500 i s postovnym. Zitra musim probrat jeste dalsi dve tasky tak se urcite taky neco najde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
alena1995
30.3.20 21:56

Vinted.cz, tam seženeš vše a často od jedné uživatelky.

• Citovat
  • Upravit
3
30.3.20 22:20

@Lynx.lynx Už jsem koukla i na vinted a našla jsem nějaké nabídky, tak uvidíme. Ale děkuji za odezvu! :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
shadowbabe
30.3.20 22:20

Doporučuji přímo skupinku mamin tvého města, tam seženeš mraky věcí od A - Z a za fajn ceny, pokud ovšem nechceš Next, Lindex a Zara v top stavu skoro zdarma a dovézt pod nos. To totiž je teď v poslední době hodně zvykem :think: Určitě to omrkni, tady u nás je toho plný FB, takže si pro našeho malýho pak taky určitě vyberu. Mám rodit hned začátkem července :mavam:

• Citovat
  • Upravit
3
30.3.20 22:22

@shadowbabe Už jsem koukala na FB a tady v okolí toho právě moc není. Na vinted jsem našla dost nabídek, tak jsem holkám napsala a uvidíme. Nene, píšu schválně, že jsem z Karviné, protože není problém si pro věci někam dojet :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
shadowbabe
30.3.20 22:29

@luuterka1 Tož držím palce, jdi hodná, že pomáháš ségře :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
21680
31.3.20 11:18

@luuterka1 je toho všude spousta, třeba na místním bazárku balíky oblečení , dále ještě přímo z města:

bazar Karviná

pak doporučuji místní bazary na FB či tady ve skupinkách:
 https://www.emimino.cz/…koli-361966/

a pak třeba vinted ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení