Výbavička pro miminko v Brně

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
21848
12.11.13 08:22

Prednost davam internetu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24320
12.11.13 08:31

Kdyz jde o kocarek tak jsem si vyhlidla co sem chtela a sla omrknout do obchodu a pak koupila na internetu vzhledem k tomu ze jsem porizovala z druhe ruky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
12.11.13 08:33
@luxurybaby píše:
I když jde o kočárek?

Ano. Na internetu jsou vsechny. Tam jsem vyhlidla favorita a do obchodu se sla uz jen podivat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3487
12.11.13 08:35

FunBaby v Modřicích ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10048
12.11.13 08:37

Tak já teda nesnáším když vlezu do predejny a ihned se na mě lepí prodavačka…Ať je to kdekoliv tak vím pro co zhruba tam jdu a ráda si to vyberu sama, případně si potom zavolám prodavačku aby mi k tomu něco dořekla…
Kočárek jsme si taky vytipovali na netu a pak šli do kamenné prodejny, kontrétně na Křenovou, kde byl i vystaven. Oblečení kupuju všude možně- ať už CA, FF, HM, nebo obchůdky různě po městě…Vaničku, postýlku a podobný věci budeme kupovat v některém větším dětském obchodě typu Sambaby v Komárově.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11117
12.11.13 08:37

@luxurybaby
kocarek rozhodne pozkouset na zivo (koupit pak muzes jinde). a ja bych na netu uz nekoupila ani oblecky, povleceni atd. po nekterych zkusenostech si chci vsechno osahat, kvuli materialum, zpracovani…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14309
12.11.13 08:43

@Ali-Ali
S tym osahavanim suhlas.. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.11.13 08:50

Ja mam dobre skussenosti so sam baby. Maju v Brne predajnu, a maju aj eshop - vyzdvihnut na predajni. Chodila som tam hlavne na zavinovacie bodycka, starsej som cez hlavu nemohla nic natiahnut.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47103
12.11.13 08:57

Podle mě s tím musí kamenné shopy počítat, že tam lidi přijdou jen na čumendu. Sobecké mi to nepřijde, však i ta kamenná prodejna může mít svůj eshop a může zkusit konkurovat cenou nebo nějakou výhodou :-)

A zavání mi to tady jako jakási reklama :-) Tři příspěvky, a zrovna téhle diskuzi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.11.13 09:05

@sovicka1 tak ja som bola rada, ked ma onehda odkazali prave na to sambaby… a to vtedy mali predajnu este len v olomouci, chodili sme tam cestou k svokrovcom. Ale tak nejak mi „zapasovali“, asi ze nove predajne, mlade zaby za pultom, a dokonca vedeli co predavaju… co ja hrozne kvitujem, neznasam predavacky sposobom - pozrite co pisu na listku… ono to tovaroznalectvo, co sa kedysi predavacky ucili, malo nieco do seba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959
12.11.13 09:29

@luxurybaby
Ahojky, my téměř všechny věci pořídili v Sam Baby v Brně (http://www.sambaby.com/). Byli jsme tam osobně.. přes oblečení, koupací věci a prostě ostatní zákl. věci tam. přebalovák, všechno.. Kočárky jsem si tam prohlídla, ale nevybrala.. tak jsem koupila rovnou z www.dorjan.cz za super cenu.. a přesně ten model, co jsem chtěla. Jen barvu kočárku jsem střelila podle fotky, ale trefila jsem se, kočár je krásnej:-))
Jinak se dají dobré věci sehnat i z Růžového pantera na Křence, odsud mám např. fusak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12651
12.11.13 09:30

Se SamBaby mám dobrou zkušenost, ale nikdy jsme tam nereklamovala. Mnohé mé kamarádky ano a do jedné prý katastrofa. Mám odtud kočár, tak snad bude dobrý.

Jinak doporučuju FunBaby v Modřicích - perfektní přístup, veliký výběr. Kupovali jsme tam autosedačku o tisícovku levněji než na internetu - nebyla to akce. Ceny mají dobré.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2950
12.11.13 09:44
@Dice píše:
Tak já teda nesnáším když vlezu do predejny a ihned se na mě lepí prodavačka…Ať je to kdekoliv tak vím pro co zhruba tam jdu a ráda si to vyberu sama, případně si potom zavolám prodavačku aby mi k tomu něco dořekla…
Kočárek jsme si taky vytipovali na netu a pak šli do kamenné prodejny, kontrétně na Křenovou, kde byl i vystaven. Oblečení kupuju všude možně- ať už CA, FF, HM, nebo obchůdky různě po městě…Vaničku, postýlku a podobný věci budeme kupovat v některém větším dětském obchodě typu Sambaby v Komárově.

Tak já taky nemám ráda, když se hned na mě lepí prodavačka, ale na druhou stranu mi zase opravdu vadí, když požádám o radu, popř. ukázání kočárku na prodejně a prodavačka se tváří, že ji obtěžuji. Což se nám stalo 2× na Tomkově nám. V obou případech jsme (kočár i golfky) nakonec i tam koupili, takže nějaké ksichty si mohli opravdu odpustit, zvlášť když tam měli nápisy, že kočárky ti ukáže obsluha.

To jen tak, aby případně zakladatelka věděla kam nejít. Já za sebe nedoporučuju Tomkovo nám. ale je fakt, že personál se mohl za dva roky změnit, od té doby jsme tam už totiž nebyli a fakt se tam ani nehodlám vracet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1567
12.11.13 09:44

Rozhodně ve všem na jedničku SAMBABY v Komárově!!! Suprový výběr, úžasné ceny (patří mezi ty levnější prodejny) příjemný personál. Mohu jedině doporučit :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.11.13 11:59

Dieta este len cakas, ze jo? Je fajn nakupit zaklad, kocik, vanicku/kyblik, postielku, autosedacku, handricky na sestonedelie. A postupne dokupovat podla preferencii prcka. Moja starsia neznasala bodycka cez hlavu, tak cakali vsetky na tu druhu. Ta druha zase neznasala rukavy :zed: :zed: :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová