Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@Dn0712 píše: Více
Ta je právě fajn, že nedělá kravál, když není na vysavači ![]()
@Dahlia0409 píše: Více
A jak dlouho trvá takové odsani pusou?
Chvilku, využila jsem asi 2× a úplně v pohodě
Aha, tak asi na ni mrknu. Děkuji za typ. Mě jde o to odsávání večer hlavně, ať ji neprobudim, protože to odsávání nemá vůbec rada
Já téměř neodsávala, fakt asi 2×, takže to fakt stačilo
Jak máš velké dítě?
5 měsíců má a chudák se se mnou vždycky pere, jak ji ten nos odsávám, si přijdu jak kdybych ji mucila ![]()
To věřím, někdy nejde jinak, než zakleknout a jednat ![]()
Jj, udělat rychlou akci, ať nemá moc šancí protestovat ![]()
My jsme se ani u jednoho neobešli bez pojízdného košíku. V něm se malé převáželo sebou různě po baráku, na terasu. Bez kočáru, který měl podvozek, kde se podle potřeby dala nacvaknout polohovací autosedačka/vajco a nebo korba, pak sporťák. Milovala jsem aretovací kola.
Ale to jsou nejspíš věci, které dávno máš. Odsávačku na vysavač jsme měli už u první, která bude mít letos 17 let. Taky skvělá věc.
@Anonymní píše: Více
Frčí černobílé kontrastní hračky a knížky, sem tam v nich prvky červené a fialové
Ale jestli mají příznivější vliv na rozvoj než pestrobarevné před tím, úplně posoudit nedokážu ![]()
Dále hnízdo xxl, malá v něm spala snad do roku a i teď si v něm někdy hraje, když sedí/leží na zemi. Má přes dva roky.
Z oblečení jsem milovala zavinovací body, ale to už na několik mladších dětí. Tolik doporučované celkové overaly mi nevyhovovaly ani se mi nelíbily vzhledově.
@1Pears1 to frčí kvůli tomu že novosci a menší miminka nevidí barvy a tenhle kontrast vnímají mnohem víc než barevný obrázky
@Barbboraaa Ale já to moc dobře vím. Jen mám už i dospělé děti a doporučení na všechno se několikrát mění.
I ve starých knihách péče o dítě je poznatek, že miminko hledí upřeně na tmavé barvy, třeba tmavý nábytek.
Moje děti nikdy nezaujaly barevné hračky typu Lamaze. To byla zbytečná investice a spíš ozdoba kočárku.
@Anonymní píše: Více
Pokud bude mimi na UM, tak jsem si nemohla vynachválit stroj na UM, vypadá to jak kávovar, ale bylo to perfektně pohodlné.
@1Pears1 ajo tak pardon, znělo mi to jinak a určitě se najde i někdo kdo to neví ![]()